גם כן משטרה...

costaet

New member
ברור שיכול, וזה קורה בישראל!

במה זה שונה מכל הנמכות הגיזרה והשיפצורים למכנס שחיילות צה"ל עושות בשביל להיראות יותר טוב ולהבליט את האחוריים?

גם כן צבא... :)

אני די משוכנע שכל (או לפחות חלקן) אותן חיילות היו גם מקצרות את החצאית אם היו לובשות חצאית במקום מכנס בצבא.

Berethor

New member
זה לא נחשב לפגיעה ברכוש צה"לי?

אם הן מקצרות בגדים שהן קבלו מהעבודה.

costaet

New member
זה נחשב, מי שנתפסת נשפטת על זה

ואז פעם הבאה היא מנמיכה קצת פחות :)

Berethor

New member
טוב אז הכל בסדר אם כך

bmno

New member
זה שונה בהרבה.

הן כולה משנות את המדים ככה שהן יתאימו להן, ויהיו יותר נוחים ויראו סביר. זה לא שהן הופכות את הבגדים לבגד ים. וגם בנים עושים שינויים במדים, כי הם פשוט לא מתאימים.

Helio

New member
ראש המדור שלי לובשת חצאית של אותו אורך

והיא בסביבות 40-42. זה עושה אותה סקסית, אבל במידה נורמלית. בקיצור הלוואי שכולן יהיה כאלו

ivgy1980

New member
יואו, איזה נשים יפות. פשוט יפות, וזהו!

אין מה לעשות, הסלאביות הכי יפות. אין, אין עליהן.
נדמה לי שאצלינו אין שוטרות בחצאיות.
לפחות לא ראיתי.

בפרלמנט הרוסי רצו לחוקק חוק שיאסור על נשים

ללכת עם נעלי עקב. לא יודע אם ההצעה הזאת התקדמה לאנשהו או שנפלה. בקשר לכתבה שהעלית, התגובה של יו"ר איגוד השוטרים אולי מעט סרת טעם, אבל יש הגיון באיסור על חברי אירגון מסוים ללבוש בגדים לא צנועים. כשצפיתי בתמונה שבכתבה, חשבתי לרגע שמדובר ביצאניות ולא בשוטרות.

Berethor

New member
עקבים הם אישיו הרבה יותר גדול מחצאית מיני

איך בדיוק הן אמורות לרדוף אחרי עבריין עם עקבים? מבחינת חצאית זה דווקא אמור להיות קל יותר, כי עם חצאית יותר קל לרוץ מאשר עם שמלה.

dori78

New member
מכיוון שכרגיל, אתה לא יודע על מה אתה מדבר

חצאית היא בגד שלובשים לכיסוי החלק התחתון של הגוף.
היא מתחילה במותן ומסתיימת - על פי בחירת האשה שמעוניינת ללבוש אותה - איפשהו באיזור הירכיים, בקו הברך, בין הברך לקרסול או ממש בקו הקרסול. יש גם חצאיות שנמשכות מעבר לקו הקרסול, עם חלק שנשרך מאחור. החלק הזה נקרא "שובל".

שמלה, לעומת זאת, היא בגד שעונה על כל הפרמטרים שתיארתי למעלה, בהבדל אחד - היא כוללת גם את פלג הגוף העליון, הטורסו. לפעמים עם שרוולים, לפעמים כתפיות ולפעמים רק מקיפה את החזה (מה שמכונה סטרפלס).

אלה היו שישים שניות על ביגוד נשי, שאין לך מושג בו.

Berethor

New member
חצאית בדרך כלל קצרה יותר משמלה

שמלה יכולה גם להיות עד הרצפה, בעוד שחצאית לא. מין הסתם התכוונתי גם לשמלה ארוכה ולא קצרה.

Berethor

New member
שיהיה, בכל מקרה זה בכלל לא הפואנטה של הדיון

כהרגלך את סוטה מהעיקר לתפל. החלק הכי חושב במה שאמרתי היה שעם קצרה יותר קל לרוץ מאשר עם ארוכה, למעשה זה אחת הסיבות העיקרית שבעולם העתיק שהיה נפוץ בו שגם לגברים היה בגד דומה, אז הלוחמים היו לבושים בקצר, בעוד שפוליטקאים ושאר העבודות שלא דורשות עבודה פיזית רבה בארוך. הכוונה היא כמובן לתקופה של יוון העתיקה וישראל העתיקה. ככה שחצאית קצרה זה לא מה שאמור להפריע להן בתפקיד, להבדיל מעקבים שכן מפריעים לתנועה.

dori78

New member
נכון. הפואנטה היא גברים שמרשים לעצמם

לדבר על רצונות ומניעים של נשים שהם לא מכירים.
הגאון שהתבטא כך, לא דואג ליכולת התפקוד שלהן, אלא לעובדה שהן נראות כמו זונות יותר מאשר כמו שוטרות.
הוא, לפי תגובתו, דווקא היה מרוצה להמשיך לראות אותן לבושות כך.

אגב, "ישראל העתיקה" זה אוקסימורון.
ישראל קיימת 66 שנים. זה לא עתיק בשום קנה מידה.

Berethor

New member
ממלכת יהודה, אם את כל כך קטנונית

והיה גם ממלכת ישראל, פשוט הן התפצלו בשלב מסוים. אני מבין שחוסר הכרה שלך בישראל ההיסטורית, זה כחלק מהאידיאולוגיה השמאלנית קיצונית שלך. זה "פלסטין" זה משהו שלא היה קיים מעולם, והמצאה מודרנית של ערבים פולשים. אם לדייק השם פלסטין זה שם שנתנו הרומאים לארץ ישראל/יהודה, אחרי שהם דיכאו את המרד הגדול, כחלק מההתחשבנות עם היהודים שמרדו בהם. אבל אין שום קשר בין זה לבין הערבים הפולשים, שרובם הגיעו לכאן בזדון רק כדי להתעלק ליהודים. יו"ר מועצת איגוד השוטרים ושר הפנים זה לא אותו אדם, זה ששניהם גברים לא אומר שהם מסכימים בנושא, שר הפנים נגד הלבוש החושפני כי הוא מאמין שזה לבוש לא ראוי לשוטרות, בעוד שליו"ר מועצת איגוד השוטרים אין בעיה עם זה, והוא זה שתירץ את זה בכך שאולי הן מחפשות חתן. חוסר היכולת שלך להבדיל בין שני גברים עם תפסות עולם שונות לגמרי, יכול להעיד על 'פמיניזם קיצוני', כזה שאוהב לעשות הכללות על גברים.

למעלה