גם כן בוקר .....

fuchsia

New member
גם כן בוקר ......./images/Emo4.gif

סיפורי סוף שבוע (חלק א') או...בשעה טובה ומוצלחת אומנם בסוף בקיץ אבל תמיד נחמד שיהיה....התקינו לי מזגן בדירה , אחרי יסורים רבים והתחננויות למרכיב הוא הגיע בשישי צהריים...שיא החום ואני רק מחכה לרגע הנכסף בו אני אלחץ על השלט ואשמע את הציפצוף הזה וברגע אחד אקפוץ מגיהנום לגן עדן.......עברו חלפו להן 3 שעות מלאות אבק וקידוחים , ואני פולניה היסטרית יושב בחדר עם הכלבה ורק חושב כמה זמן יקח לי לנקות את האבק הזה מכול הפיצ'פקס שמפוזרים לי בבית , אבל מייד חושב על העובדה שאת הניקיון הזה אני כבר עושה בבית קריר ונעים....טוב....עוברות להן עוד כמה עשרות דקות והרגע המיוחל מגיע המרכיב החביב (שבסיטואציות אחרות היה מבקר גם בחלקים אחרים של דירתי) נותן לי את האישור ללחוץ על הכפתור........וכלום!!!.לא קורה כלום , נו אני והמזל שלי ...מתוך אלפי מזגני איכות של אילקו הי-טק שלי היה חייב להיות מקולקל
מה הסיבה לא ממש עניין אותי רק רציתי שיעבוד....וזה לא עבד . נו אז העברתי לי עוד סוף שבוע דביק ומגעיל עם מאורר עילי ולא מגן עילי , בתקווה וציפיה ליום ראשון שהתכנאי החביב יחזור לתקן את המזגן. (המשך יבוא...............)

amet

New member
תגיד מה אתה עושה לטכנאי

שהוא בא אליך כל הזמן. נראה לי הכוונה הוא לא מתקן את המזגן שלך. אולי הוא אוהב איך שאתה מזיל עליו ריר כשהוא עובד. פוקסיה נראה לי שאתה ממזר לא קטן. אתה מקלקל את המזגן בכוונה אה...... אני עדיין מחכה להמשך הסיפור נראה מה עולה בגורלו של הטכנאי.

למעלה