גם חדשה עם שאלה...

etilly

New member
גם חדשה עם שאלה...

כבר הצגתי את עצמי ואת נעה הקטנה (עכשיו בת 10 ימים, נולדה יחד עם נגה של ענתש מההודעה הקודמת) בינתיים הכל הולך חלק חלק עם ההנקה (טפו טפו טפו), למרות שטיפה כואב לי ב2-3 מציצות הראשונות בצד. כל החיים שלי חיכיתי לרגע שאוכל להניק את ילדיי, והנה - זה הגיע וזה אכן קסום! נעה אוכלת כל 3 שעות פחות או יותר (יש ימים שהיא דורשת יותר ואני נותנת לה בכייף) עד עכשיו היא עולה יפה במשקל (400 ג´ בשבוע הראשון) בקיצור...הכל אחלה. אבל מה? נוזל לי! נוזל לי המון! אני צריכה להחליף פדים בתדירות נורא גבוהה! אני לא רוצה לשאוב כי אני מפחדת שזה יעודד ייצור של עוד חלב, ולא רוצה לפתם את נעה עם העודף חלב שלי. מה אני עושה???

אתי , קודם כל מזל טוב../images/Emo13.gif

ממה שאני יודעת הגוף שלך עדיין לא איזן את עצמו מבחינת יצור החלב גם אצלי זה היה ככה בהתחלה. לי יש בת בת שלושה חודשים ואחרי חודש פחות או יותר הגוף יצר את כמות החלב "המדויקת" לפי מה ששחר שלי צורכת. בגלל זה יש קפיצות גדילה שבהן התינוק כל הזמן יונק וכך הגוף מגדיל את כמות החלב. אין לך מה לדאוג הגוף שלנו חכם והכל יסתדר. בהצלחה וחג שמח

אתי´לה הכל באמת מסתדר בהמשך...

הגוף באמת מווסת את עצמו, ואז אני מרגישה גדושה רק כשבילי לא קמה בזמן לאכול. שיהיה לכם חג שמח! דרך אגב, זו הסיבה שאני לא משאירה את בילי לבד עם מישהו כי אני לא רוצה לשאוב חלב ולבלבל את הגוף.

almost

New member
חלב שלנו - הוא "דל שומן"

לא בדיוק נכון, אבל מהחלב שלנו הם לא משמינים אם הם אוכלים קצת יותר ממה שצריך, הם פשוט מחרבנים טיפונת יותר. את יכולה לשאוב חופשי ולהקפיא לימים יבשים, שמנסיון - יש ככה יהיה לך סטוק שמור בצד מההתחלה ולא תדאגי כשתצטרכי לצאת לעבוד והחלב יתמעט. בהצלחה

אהלן ו welcome אתי ונעה הקטנה

מזל טוב לכן... לגבי שאלת ה"נזילות" אז בגדול החלב מתאזן בהתאם למניקה הקטנה ועניין הגודש מסתדר מעצמו. אבל!!!!! איתמר כבר בן 3 חודשים ו 4 ימים (אבל מי סופר) ואני די מטפטפת. תמיד יש לי יותר חלב ממה שהוא אוכל (טפו טפו טפו חמסה חמסה) אז תהני מזה תמיד עדיף יותר מאשר פחות..... אז שיהיה לכן בכייף...

anat i

New member
אתי! איזה כייף לראות אותך פה!

ברוכה הבאה! לגבי ה"נזילות" - הלוואי עלי... את צריכה לשמוח. תמיד זה טוב שיש קצת יותר, ככה אפשר לשאוב ולשמור לזמנים שתרצי לצאת ולהשאיר אותה עם מישהו אחר. אצלי זה לא כך ולכן תמיד יש לי בעיה כשאני צריכה להשאיר אותו.

Shellylove

New member
מזל טוב לך ולנעה../images/Emo24.gif

ברוכות הבאות וכמה טוב לשמוע שאתן נהנות! לגבי הנזילות, לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות. זה אולי לא כל-כך נעים, אבל בסוף הגוף מתאזן וזה מפסיק.

Shellylove

New member
הסניליות חוגגת

רק עכשיו גיליתי ונזכרתי שכבר בירכתי אותך והתפעלתי מנעה הקטנטונת. אז תקחי את זה כרצון טוב ולא כחוסר תשומת לב, אוקיי?

למעלה