גם זמני הגיע

veish

New member
גם זמני הגיע

כן כן, מחר אני מתגייסת לא האמנתי שזה יגיע...ואני קצת לחוצה...אבל יהיה בסדר
תהנו פה בפורום ואני אשוב לבקר
תסמכו על זה אז כדאי שבפעם הבאה שאני אגיע יהיו עדכונים

Eilleen

New member
תסמכי על זה שאם את לא חוזרת

לבקר את תתחילי לקבל הודעות נאצה ממקורות לא מזוהים!
(או מאד מזוהים כמו גל בונקובסקי מספר אישי....) תגידי לי לאן את משתבצת אם את צריכה משהו אני כבר הספקתי להיות בכל הבסיסים בעולם חח אז רק תגידי לי אני אשלח לך עכשיו את מספר הפלאפון שלי במסר ובכללי תודיעי לי (כשתהיי בבית כי בטוח שבשעת ט"ש את תמצאי דברים אחרים לעשות
מה קורה איתך!) שתהני ותפיקי את המירב מהשירות אל תילחצי אנחנו מכאן נחזיק אצבעות שילך קל וחלק אבל כשתהיי שם את תהיי לבד ותזכרי להאמין במה שיש לך להגיד ובמה שאת חושבת וללכת עם זה עד הסוף גם אם כולם שם אומרים לך שאת טועה וגם אם אומרים לך שאי אפשר - אין כזה דבר אי אפשר בצבא יש רק מפקדים שלא מוכנים לתת מעצמם מספיק וכאן נכנסים המרפקים שלך...אין מה לעשות ....בצבא, כדי להתקדם, צריך נחישות ומרפקים ואם את מתקשה אם משהו - כל דבר תמיד אני כאן בשבילך יש לי קצת עצות די טריות שיכולות לעזור כולי עדיין צעירה במערכת (עוד מעט 8 חודשים) אבל עברתי באמת באמת שהרבה ככה שיש לי מה להגיד כמעט בכל תחום
אם את צריכה משהו הכי הכי קטן תפני אליי ותעלי גם דברים בפורום כולנו נשמח לעזור
כשאת נכנסת לקצין מיון תזכרי שאם האופציות לא מוצאות חן בעינייך והוא אומר לך שאין פיתרון אחר שאין לך שום אופציה אחרת שאין לו שום הקצאה אחרת.. הוא משקר. תגידי שאת צריכה רגע לצאת גם אם הוא אומר לך שאסור לך ושאי אפשר תגידי שאת לא מוכנה בשום אופן לקבל את מה שהוא אומר לך ושאת צריכה 5 דקות להתאפס על עצמך ורוצי ותתקשרי לכל מי שאת צריכה להתקשר אליו ותתייעצי לגבי התפקיד ובסופו של דבר תחליטי רק מה שנראה לך כי רק את בלי עזרה תצטרכי לעשות את התפקיד ובאמת באמת שרק את יודעת איזה תפק4יד יעשה לך טוב אל תחפשי את התפקיד עם השם המפוצץ תחפשי את התפקיד שתרגישי בו הכי טוב שתרגישי שאת נותנת מעצמך ולא סובלת יאללה בהצלחה לא להילחץ מאף אחד לא לבכות הרבה אפילו שזה הכי קל לא לפחד לא לפספס את ההזדמנות לנצל ולהנות מזה תעשי שיהיה חל טוב - לך יש את הכוח
עכשיו נשארו לך 30 שניות .......30 שניות זוז.

SHANIA MY MUSIC

New member
לשני ...גיוס נעים

קודם כל ובהצלחה... אני גם מציעה לך את עזרתי בקשר לתפקידים או שאלות אני שנה בצבא... לא צעירה כמו גל אז תפני אליי במסר אם את רוצה לקבל את הטלפון שלי ואני יעזור לך וייעץ לך במה שאת רק צריכה... קחי שאנייה לצבא , תשמעי ותירגעי אחרי כל יום בטירונות, כי באמת זה לא קל... אז בהצלחה חמודה!

MiriOrit

New member
שני ../images/Emo24.gif בהצלחה

שיעבור לך הכי בקלות שאפשר שתדעי גם להנות ולא רק להתענות מהטירונות. שהמפקדים יהיו גם בני אדם. והכי חשוב - תזכרי שאנחנו פה ותבואי לבקר

veish

New member
חח וואו

אממממ תודה רבה לכולם וגל תודה רבה חח אבל אני כבר יודעת שאני הולכת להיות במשרד הבטחון...ו...זהו אני מקווה שיהיה טוב
לילה טוב לכולם

Eilleen

New member
משרד הביטחון זה מצויין יש לי חברות

שם תגידי לי איפה תהיי

למעלה