גם זה נחשב? לא לגמרי איור ממוחשב, אבל בהחלט תלוי בעניין.
C chatenoire New member 20/9/02 #3 פרטים טכניים אני משערת שאתה מתכוון לפרטים טכניים, אז הנה: צויר בעפרון על A4 בקווים כמה שיותר נקיים ונסרק לפוטושופ. שכבת העפרון הפכה לMultiply, ובשכבה מתחתיה מלאתי שטחי פלאטס והצללתי עם האייבראש. מקווה שזה מספק?
פרטים טכניים אני משערת שאתה מתכוון לפרטים טכניים, אז הנה: צויר בעפרון על A4 בקווים כמה שיותר נקיים ונסרק לפוטושופ. שכבת העפרון הפכה לMultiply, ובשכבה מתחתיה מלאתי שטחי פלאטס והצללתי עם האייבראש. מקווה שזה מספק?
B BlueCat New member 20/9/02 #4 ולמה שזה לא יחשב לאיור ממוחשב? עבודה מקסימה. ותודה לך, אביב, שהסברת לי פעם על איך את עושה את העבודת פוטושופ שלך. אני אומנם לא מתקרב לרמת ביצוע כזאת אבל ללא ספק השתפרתי. אני חושב.
ולמה שזה לא יחשב לאיור ממוחשב? עבודה מקסימה. ותודה לך, אביב, שהסברת לי פעם על איך את עושה את העבודת פוטושופ שלך. אני אומנם לא מתקרב לרמת ביצוע כזאת אבל ללא ספק השתפרתי. אני חושב.
R roychu New member 20/9/02 #5 ../images/Emo12.gif שוב... מדהים, הציור, הצביעה, התחושה של קור כזה שהוא מעביר... מדהים, וזה בהחלט נחשב איור ממוחשב, אבל בתחום של צביעה דיגיטלית
../images/Emo12.gif שוב... מדהים, הציור, הצביעה, התחושה של קור כזה שהוא מעביר... מדהים, וזה בהחלט נחשב איור ממוחשב, אבל בתחום של צביעה דיגיטלית