גם וואלה נזכרו מזל טוב
S SpOnGeTuLa New member 22/6/05 #3 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif עוד לא שמעתי איפה, מי מה, מו
H H i L o L a New member 22/6/05 #4 ../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה מטומטמים... תמיד לא חיבבתי את וואלה ואם כבר אז נגיב לשאר התמונות- גרויסה מציעה?! ומה קשור עשו שם את הקטע עם הקולנוע? WTF?!
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה מטומטמים... תמיד לא חיבבתי את וואלה ואם כבר אז נגיב לשאר התמונות- גרויסה מציעה?! ומה קשור עשו שם את הקטע עם הקולנוע? WTF?!
H H e L L L L L L o O New member 22/6/05 #5 ואני אומרת... מישו בוואלה כבר מפוטר ועיקלו לו את הרכוש. באדיבות גרוס
• •°•RoNi•°• New member 23/6/05 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה מזכיר לי את השטויות שהיו רשומות אז בעיתון.. על הבמה פתוחה בצוותא...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה מזכיר לי את השטויות שהיו רשומות אז בעיתון.. על הבמה פתוחה בצוותא...