גם השבוע אין פרק?????

גם השבוע אין פרק?????

מה הקטע עם ההפסקות האלה? פרק פעם בשבועיים? מה קרה?! כבר לא חג המולד!!!

elad218

New member
מה שקרה

זה שהסדרה רצה בקצב מטורף בחצי הראשון של העונה: שני הפרקים הראשונים שודרו באותו יום, ועד פרק 11 לא הייתה אפילו פגרה אחת. היה ברור שנאכל אותה בהמשך, השאלה הייתה רק מתי... סוף העונה יהיה כרגיל באמצע מאי, שזה עוד 15 שבועות בערך, ונותרו 10 פרקים. ז"א, מתוך השלושה וחצי חודשים הבאים, חודש וקצת יתבזבז על פגרות (שזה יחס לא רע, ואומר שרוב הפרקים שנותרו ישודרו שבוע אחרי שבוע). [למרות ש... נסו לחשב את זה בעצמכם, אני גמור מעייפות ובהחלט יש מצב שאני טועה בחישובים] בכל מקרה, הפגרות האיומות באמת (שלושה פרקים בחודשיים האחרונים
) כבר מאחורינו, זה בטוח. אז הידד

elad218

New member
ד"א, אני חושב שגם בשבוע הבא אין פרק...

אז זה אפילו לא פעם בשבועיים.

elad218

New member
גם אני ראיתי את זה לפני כמה ימים,

אבל הם מחקו את זה (במילים אחרות: טעות, טועים, טעינו.). לפי לוח השידורים של CBS אין פרק בשבוע הבא, ולא מזמן קראתי באחד הספוילרים לפרק שהוא אמור להיות משודר בפברואר (יום שני בשבוע הבא יוצא ה-30 בינואר). לא ראיתי עדיין שום הודעה חד-משמעית על תאריך לפרק (ניסיתי לחפש את ה-press release), כך שאני מניח שהתאריך פשוט עדיין לא ידוע. קשה להאמין שהוא לא ידוע שבוע לפני השידור. having said all that, הלוואי ואני טועה

pennylane11

New member
מהההההה

בקצב הזה יסגרו לנו את הפורום! חח בניתי על השרשורי פרק
אוף, לא בא לי פרק וולנטיין.

אני בעד להמשיך את המסורת של פרקים לבחירה

שכל אחד רואה פרק ישן לבחירתו ואז מסביר למה הוא בחר בו, כמו שהיה לפני כמה שבועות. זה היה נחמד וגם עוזר קצת להתגבר על הגעגועים.

elad218

New member
רגע רגע, תיקון טעות

כנראה שלא מדובר כאן על הפרק הבא, אלא על זה שאחריו. הפרק הבא, לפי אחת התגובות ולפי ויקיפדיה (נכון לעכשיו), ישודר שבוע לפני כן, ב-6 לפברואר, ונקרא The Burning Beekeeper (שזה מוזר, כי אם תחפשו את השם הזה בגוגל תגלו שהוא היה אמור להיות פרק 17 בכלל).
פשוט נחכה ונראה.

Ayelet 363

New member
ריאיון עם אליסון האניגן

שזיהיתי- אם אני לא טועה למי שרואה בקצב של ארה"ב אין ספויילרים. אבל-
לאמריקן פאי החדש. נראה לי, אני לא יודעת ממש כי אני לא מכירה את הסרטים אז אולי זה משהו שכבר היה. ממה שהבנתי זה
ויש גם התייחסות לתינוקת שבדרך (היא צייצה שזאת בת, או שאני טועה?) ולבאפי. http://www.assignmentx.com/2012/int...out-season-seven-american-reunion-and-babies/ חח, כמעט שכחתי את הקישור שוב.

למעלה