גם היום יום ראשון???

עיניים

New member
גם היום יום ראשון???

אז איך זה שאף אחד לא נכנס עדיין לומר בוקר טוב? קצת קריר בחוץ אך נעים. שמיים תכולים ושמש נפלאה מחממת לי פינה. בוקר לכולם

../images/Emo42.gif בוקר טוף לשניכם ולאלה שיבואו

גם. יפטרו אותי בסוף אני אומיירת לכם!!! תהיו בריאים ותשתזפו בשמש של עיניים.. אני בתוך חדר... רואה רק פיסת שמיים.. כחולים כחולים ללא עב... האופק הרחוק תל-אביב..כמו מכוסה אד ערפילי.. זה מה רואים מראש- העין

גל-עמית

New member
מזלך......שאת רואה משהו....

אני מרוח בקרם מיוחד נגד שיזוף פלואורוסצנטי................. ויש כאן בחוץ נוף.....שאין בשום מקום אחר בארץ.......לא מאמינה? שאלי את מגי....

magy

New member
שאלי את מגי

כאילו מגי יודעת הכל........ מגי רק שמעה.......לא יותר.....לא יכולה להעיד עדות ראייה... רק עדות שמיעה..... נכון גלמידי???????????? הפכת אותי לשותפה לדבר עבירה.........מה שאינו תואם המציאות....... סתםםםםםםםםםםם יאלללללה הלכתייייי

אבל מגי יודעת לחזות עתידות,

לקרוא בקלפים לנחש בכדור בדולח ולדעת מפות אסטרולוגיות אז מה?-לא תדע איפה הנוף הכי יפה בארץ מתחת למנורת פלורסנט-מה שלא מסתדר לי מראש תחבירית והגיונית. אם נוף- מה עושה שם הפלורסנט ואם פלורסנט- זה נשמע כמו מרתף עינויים של ימי הביניים חשוך וקריר, אז הנוף היחיד הוא של הסוהר עם צרור המפתחות המשקשק בכלל.. הלכתי גם...

magy

New member
אולי הסוהרת יפה?

....."וסוהרת יפה, בתנועה רחבה..... נעלה את הדלת"..... מתוך "את חירותי".... של....תיאודורקיס, קזנציציס..מוסטקי....או שאר הקיסים........ מוסטקי.........הלחין. חווה שרה...... איזה מילים , איזה מילים..................... אני חזרתי.......וכנראה שעוד אחייה הרבה שנים.... הנקודות, שהיו פעם חן, והיום, לא כן, מצאו חן בעיניי הרופא.... החליט שהן נשארות שם.....ולא זורקים אותן לפח.....

אטיוד5

Active member
כל יום

הוא היום הראשון לשארית החיים שלך. איפה חונה לרגע? שתבוא עם הבריסטול הורדרד והטוש. חחחחח

ורוד צבע כל כך ילדותי(במובן של בנות

מעולם לא ראיתי תינוק לבוש ורוד... (ספיישל בשבילך שלוש נקודות...) אבל לגופה של האמירה ולא איכפת לי באיזה טוש אתה צובע אותה היא פשוט נכונה. לדעתי כתפיסת עולם שאפשר להיות איתה.

למעלה