גם גברים סובלים מאלימות...

ronn29

New member
גם גברים סובלים מאלימות...

שלום שמי רוני ,בן 30. הייתי נשוי כ-3 שנים.לאחר כחצי שנה הבנתי שזאת לא האישה שארצה להמשיך לחיות איתה אבל בכל זאת נשכתי שפתיים והמשכתי בתקווה שהמצב ישתפר.לאחר כשנתיים אזרתי אומץ ופתחתי תיק ברבנות,המטרה העיקרית שלי הייתה לגרום לה לזעזוע בתקווה לשיפור היחסים.התברר שטעיתי בגדול.לאחר מספר ימים היא משכה אלפי שקלים מחשבוננו המשותף.יום אחד חזרתי מהמילואים פרץ ביננו ויכוח והיא הזמינה משטרה בטענה שהכתי אותה.זאת הייתה ההשפלה הגדולה ביותר שעברתי בחיים.כמובן שבחקירה אפילו לא אפשרו לי להוכיח את חפותי והורחקתי מהבית.יום לאחר מכן היא ביטלה את התלונה ואז התברר שאמא שלה עמדה מאחורי כל זה.היא ניסתה לשבור אותי נפשית כדי לזכות ברכוש.למען האמת היא כמעט הצליחה.החלטנו לפתוח דף חדש ,היא בקשה סליחה והחלטנו להמשיך כי למרות הכל היא הייתה אישה טובה אך הושפעה מעצות אחיתופל.בכל זאת משהו אצלי נשבר,התביישתי לצאת מהבית במשך כמה חודשים,הדימוי שלי בעיני הסביבה היה כגבר מכה.חצי שנה לאחר מכן היא נתנה את הסכמתה לגירושין.כמובן שגם תהליך הגירושין עצמו עבר עליי בייסורים.בשנה האחרונה נזהרתי מיחסי מין איתה כי ידעתי שהיא רוצה ילד היא ניסתה אפילו בכח .הייתי נאמן לה לאורך כל תקופת הנישואין לעולם לא האמנתי שאתגרש,ואסע לטיול ארוך במזרח הרחוק.אני מאמין שעוד אפשר לתקן,אך היום אני נזהר מאוד ויסלחו לי הנשים שביניכם. מי יודע מה צופן לנו העתיד? אני רוצה להקים משפחה אך עדיין יש חששות. כשאבי נפטר לפני מספר חודשים הבנתי שהכל הבל הבלים חוץ מאובדן אישי.

שרי42

New member
רונן

ראשית לכל משתתפת בצערך במות אביך. אובדנו של מישהו קרוב גורם לנו להכניס את החיים לפרופורציות הנכונות ולהבין שכל יום בחיים אלה הוא חשוב כאילו וזה יומנו האחרון. מערכת מעורערת ושנאה גורמות לאחדים להוציא את החיה הרעה שבם, אני משערת שזה מה שקרה לאקסית שלך. הפחד שלך מלהכנס למערכת חדשה ולהאמין באישה אחרת די מובנת ``הנכווה ברותחין נזהר בצוננין``, קח את הזמן שלך....השב לנפשך את האמון והכח להתמודד עם אהבה חדשה. יש בחוץ אלפי גרושות וגרושים הכמהים למערכת שתהיה בה חברות אמיתית, אהבה וכבוד. אין לי ספק שתמצא את שנפשך מבקשת.

הרוע שיוצא כשמחליטים להיתגרש,,,,

אני עדיין לא גרושה ,אך נימצאת בהליכים. ופתאום מגלה את הרוע או יותר נכון את הנסיון של הבן -זוג שממנו רוצה להיתגרש לפגוע. הפגיעה איננה חיבת להיות פיזית -מספיק מילה אחת שתחדור ללב כמו סכין מספיק הנסיון לפגוע דרך הילדים מספיק השמועות שמפיץ במישפחתו שמגיעות אלי הנסיון להוכיח שאנני דואגת לילדי הנסיון למשוך את הגרושין -כי זאת הדרך הכי מתוחכמת לפגוע אבל אים זה הגהינום שצריך לעבור כדי להגיע לאושר ולחופש אז אצטרך לעבור זאת .כי מאמינה בדרכי ובהחלטתי שלכם טופז**

ronn29

New member
חיזוקית

שלום שלגיה . אני מכאן שולח לך חיזוקית. את צריכה להיות מאוד מאוד סבלנית.עוד יגיע הרגע שתתגרשי.אבל קודם תנסי למצות את כל האפשרויות כדי להציל את נישואייך.אם לא הצלחת אני מציע לך לנסות להיות רגועה למרות שזה מאוד קשה.תנסי לא להגרר לפרובוקציות,נסי למצוא נקודה חלשה בצד השני והשתמשי בקלף זה בעיתוי הנכון.שמועות מטבען יוצרות אי נעימות אך אם הזמן נשכחות. אני למשל חיכיתי שנה עד שהיא הסכימה להתגרש.הקלף היחיד שהיה לי שידעתי שהיא רוצה ילד אך אני סרבתי.גם אני סבלתי משמועות שיצאו ממנה אל השכנים והמשפחה.השתדלתי לא להגרר אחריה אפילו שהיא התלוננה כביכול שהכיתי אותה שמרתי על קור רוח.הסבלנות השתלמה בסוף. אני יודע שאת עוברת תקופה קשה ,למזלך את יכולה לחלוק את הקשיים שלך עם אחרים,מה שלי אישית לא היה אפשרי.התמודדתי לבד,אפילו המשפחה הקרובה גרמה ליותר לחץ.וכל שכן לא התייעצתי עם חברים כדי לא לתרום לחרושת שמועות ואי-נעימויות.בדיעבד אני לא מצטער על זה למרות שחבריי כעסו עליי שהסתרתי זאת מהם(שבועיים לאחר הגירושין יצאתי לטיול ארוך במזרח) אני מציע לך להתייעץ עם אנשים בעלי נסיון ולא עם חברות שיכולות להזיק לך אם תרצי עצה טובה אני כאן לשרותך. שבוע טוב.

אם זה הולך ככה, אז...

תעשי הכל לתת לצד השני את ההרגשה שאת לא רוצה ``לדפוק אותו`` אלא ההפך שיצא עם הרגשה , שאתם ביחד !!! הולכים לעבור את זה עם כל הקושי. אני יודע שקל להגיד וקשה לבצע, אולם זה הזמן להפעיל את קסמייך ואת הנשיות שבך, תני לו הרגשה טובה, תימנעי מקונפלקטים ככל האפשר, אל תכנסי לפינות ללא מוצא, היי יצירתית, שתפי אנשים שאת סומכת עליהם, הפעילי את ההגיון הבריא הפשוט, לעיתים כל מה שאנו צריכים זה פשטות. תכיני מראש נימוקים הגיוניים לשאלות שעלולות לצוץ, תידחי שאלות בעתיות לסוף, בדיוק כמו באמנות המשא המתן, תנצלי כל יתרון יחסי שלך, אולם תמיד תשמרי על הגינות. השימוש בילדים הוא נורא, תנסי להסביר לו בצורה הכי יפה שאפשר, אם אפשר עם חיוך ולטיפה שיחדל מזה, רק למענם, הוא בלב יודע את התשובה, תתני לו להתייסר אולם תמיד תתני לו את היכולת לקבל את סליחתך למעשיו. זאת תקופה שכזאת, תעברי אותה בשלום, איך אמרת...את מאמינה בדרכך, תעשי את הדרך חכמה והיא תהיה קצרה. אשמח לעזור בכל שאלה שתצוץ והעיקר שיהיה לך בהצלחה. שלך, ענבר

אם זה הולך ככה, אז...

תעשי הכל לתת לצד השני את ההרגשה שאת לא רוצה ``לדפוק אותו`` אלא ההפך שיצא עם הרגשה , שאתם ביחד !!! הולכים לעבור את זה עם כל הקושי. אני יודע שקל להגיד וקשה לבצע, אולם זה הזמן להפעיל את קסמייך ואת הנשיות שבך, תני לו הרגשה טובה, תימנעי מקונפלקטים ככל האפשר, אל תכנסי לפינות ללא מוצא, היי יצירתית, שתפי אנשים שאת סומכת עליהם, הפעילי את ההגיון הבריא הפשוט, לעיתים כל מה שאנו צריכים זה פשטות. תכיני מראש נימוקים הגיוניים לשאלות שעלולות לצוץ, תידחי שאלות בעתיות לסוף, בדיוק כמו באמנות המשא המתן, תנצלי כל יתרון יחסי שלך, אולם תמיד תשמרי על הגינות. השימוש בילדים הוא נורא, תנסי להסביר לו בצורה הכי יפה שאפשר, אם אפשר עם חיוך ולטיפה שיחדל מזה, רק למענם, הוא בלב יודע את התשובה, תתני לו להתייסר אולם תמיד תתני לו את היכולת לקבל את סליחתך למעשיו. זאת תקופה שכזאת, תעברי אותה בשלום, איך אמרת...את מאמינה בדרכך, תעשי את הדרך חכמה והיא תהיה קצרה. אשמח לעזור בכל שאלה שתצוץ והעיקר שיהיה לך בהצלחה. שלך, ענבר

יפעת*

New member
רוני

אני יודעת, שזה לא ממש עוזר, כשאומרים לך, שעם הזמן יחזרו הבטחון והאמונה, ותוכל ליצור מערכת יחסים אחרת. קשה לנו לראות קדימה, בעיקר אם נפגענו ואיבדנו את האמון. לצערי אני מכירה סיפורים כמו הסיפור שלך, וזה מאוד מאוד מכעיס, שאדם מנצל כאב של אחרים, בכדי לנקום בבן זוגו.אכן זאת אלימות.מאחלת לך המון בהצלחה בחיים החדשים, מקווה שתצליח לבנות שוב מערכת של אמון מלא, והחששות יחלפו.

שרית29

New member
רוני - להביט קדימה

רוני , משתתפת בצערך על אביך, מקווה שתראה ימים טובים. אני רוצה להאמין שלכל אדם יש בן זוג איפשהו בעולם הזה, בן זוג, שותף, חבר, אהוב, מאהב... מי יתן ונמצא אותו. אני מקווה שהגורל מתקן את עצמו, ויהיה לנו רק טוב. :)

ronn29

New member
תודה

תודה רבה מאחל לך שתמצאי את הנשמה התאומה שלך אני מאמין שהיא נמצאת באיזה מקום ,אי שם. שבוע טוב ובהצלחה

ספופי

New member
בדרך לגרושים

מה קורה עם חוסר הודאות בדרך לגרושים כאשר הבעל עדיין לא מוכן לזה נפשית

ronn29

New member
לא ברור

לא ברור מאיזה צד אתה או את שואלים את השאלה.אני בתור ילד מגודל יכול לתת את נקודת הראות הגברית.אני יכול לענות על השאלה אך תלוי בזהות המינית.

יויו.

New member
האהבה עיוורת ולעיתים טיפשה.

אחי היקר. שמור על עצמך וכלכל מעשיך בתבונה. לכול בחירה יש מחיר! האם מוכן אתה לשלם את מחיר בחירתך? בהצלחה יויו

למעלה