גם ביום שישי הזה יתקיים יום אימוץ ב

enbalush

New member
גם ביום שישי הזה יתקיים יום אימוץ ב

ספורט כיף, כווווווולם מוזמנים, אין כניסה לבע"ח, רק למאמצים ולמתנדבים..... אם למישהו יש שמיכות או משחקים, כדורים כדי להנעים את ההסגר לכלבים המקסימים, אתם מוזמנים לתרום. כמו כן, אתם יכולים לעזור בכל תחום שאתם מוכשרים בו על מנת לעזור ולהציל את כלבי ראשון הנטושים! בתמונה בם הצעיר והמקסים שלרע מזלו ננטש פעמיים והוא מחפש להחזיר אהבה ובגדול, בם מסתדר עם ילדים וכלבים.

NoWords

New member
יההההההה

איזה יופייייייייייי!!! כמעט בטוח אני באה!!! תודה שהודעת.... אמממ איזה כדורים למשל? טניס?

שאלה! ותענו!

אני יכולה להביא לאגודה כלב שמצאתי ברחוב? לא ביום האימוץ אלא בימות השבוע.. בכללי, הם יקבלו אותו?

enbalush

New member
תשובות

1.כדורי טניס באים בחשבון, כלבים מטורפים עליהם, אפשר גם צעצועים מגומי שאפשר לנשוך ולא פוצעים. 2.כלב שתביאי לעמותה לא ביום ו' מיד יוכנס למכלאה ולדעתי זה כמו בית סוהר, רק לחפים מפשע, אם הכלב קיבל את כל החיסונים, עליך להביא את תעודת החיסונים ולשבת איתו במשך יום האימוץ, בכל מקרה תתקשרי למנהלת העמותה. אני חייבת לציין שגורל כלבים נטושים ללא עמותה הוא התעללויות או תאונות דרכים ובעמותה, המתנה מרובה שבמקרה הטוב הכלב ימצא בית ובמקרה הפחות או הגרוע הוא יומת. אין עמותה בארץ שלא ממיתה (חוץ מאס או אס שהשיטה שלה לא לקבל כלב עד שלא מוצאים לאחר בית)!

Hii BiTcH

New member
אפרופו כלבים....

שאני יעבור דירה תיהיה לי כלבה!!!!!!!! והקטע הוא שאני בכלל מפחדת מוות מכלבים...אבל אני ממש רוצה להיות כמו המשפחות האלה שהכלב\ה הוא\היא החבר\ה הכי טוב\ה.... אני מקווה שזה באמת יהיה ככה:) נ.ב:לכלבה קוראים ונוס=אלת האהבה,כוכב:))

enbalush

New member
אז אולי תאמצי גור/ה ותתרגלו 1 לשניה

ועדיף מעמותה כי כך את מצילה גם חיים, ואם את מאמצת מעמותה את יכולה לראות המון כלבים/ות ולבחור מי הכי נחמד, ממי את לא מפחדת, כי יש כלבים וגם בוגרים שהם מתנהגים ממש טוב לאנשים ואפשר לסמוך עליהם יותר מעל בני אדם.

space1

New member
יש לי שאלה

1. במידה ואין לי אפשרות להגיע בימי שישי, האם ניתן לאמץ כלבים גם מהמכלאה העירונית באמצע השבוע? 2. כמה זה עולה? (אני מניח שזה כולל עיקור וחיסונים) תודה רבה

enbalush

New member
המחירים כוללים את כל זה

הכלבות מעוקרות (ויש גם חתולים לאימוץ), המחירים נעים בין 350-450 בערך, תלוי בגזע, גודל וגיל. ניתן לאמץ במכלאה, אבל בתיאום מראש עם מנהלת העמותה.

ולי קצת נראה מוזר

מקום שעוזר לבעלי חיים, לא מרשה את הכניסה שלהם אליו?

enbalush

New member
הבהרה

יש שם המון כלבים ואם יכניסו לשם חתולים או ציפורים או כלב משוחרר, יכול להיות שם בלאגאן שלם, מסכימה?

enbalush

New member
ועוד חדשות...

האגודה נגד נסויים בבע"ח מתחילה לפעול גם בראשל"צ לאחר קבלת אישור מהעירייה, מי שמעוניין לאייש דוכנים, מוזמן שבשמחה, צרו איתי קשר ואמסור טלפון במסר האישי, הדוכנים יוצבו בימי שישי ליד גן העיר וליד המשביר לצרכן בשעות 11:00-15:00. זה יוצא באותן שעות של ימי האימוץ, אז כתבתי להם, מקווה שזה יעזור... ראשל"צים צאו מהבועה, תתחילו לפעול, לא צריך לנסוע רחוק, אפשר לעזור ממש כאן בראשון.

enbalush

New member
אז ככה...

אל תשכחו להגיע ולתרום שמיכות או משחקים... בואו לאמץ חבר טוב!!! יש האסקי סיבירי מהמם וטוב לב, פינצ'רים, גורת זאב שחורה מעורבת וידידותית, כלבת באסט (האש פאפי) מיוחדת מאוד, טריירים, זכר אפור ונקבה ג'ינג'ית יפים, עם פרווה שמכסה את העיניים, אמסטפית, הכי יפה שראיתי, זאבה בלגית, זאב מעורב בן כמה חודשים יפה יפה יפה עם פרווה קצרה... והמחירים ממש זולים יחסית!

למעלה