גם בזכויות אזרח

ביפו

New member
בלי לפגוע בזכויות של כתבים ועיתון-

כמו "ידיעות/YNET " אינני חושב שאלו זכויות האזרח. אם נשמור על זכותה של אישה להיניק בכל מקום- בגלל שהיא האם, אז למה להיזעק שהיא גם זוכה להביאו לאולם הקולנוע , שם היא יכולה להיניק בלי שכולם "ימדדו בעיניהם את הציצי שלה". ואם התינוק שגודל - ונהיה לאיש אחר- כך, הוא מורגל ברעש והוא אדיש לאמו ולהוריו- אז זה בגלל שהוא נגד זה שהאמא שלו לקחה אוו לסרט-ילדים שהיה רועש? מה - עכשיו שהילד גדל- נשמור על זכותו ונצפצף על זכותה של האם ליחס ולתקשורת, לפחות מהבן שלה, אם לא ממני ומעיתון YNET ? בולשיט. בעיני - איני חושב שמפריע לי אם אישה חולצת שד לעומתי ומיניקה את תינוקה, אלא מה? אני צריך לכעוס עליה - כי היא לא "מיניקה אותי"? בעיני - אם ילד גדל והוא מתייחס לאימו שהיניקה ותו בחושך של אולם קולנוע ב"סרט רועש"- כמו לקי, כדברי הכתבה- אז עלי לשמור על זכתו כי הוא אזרח? אני בעד שאנשים ייתנו יחס טוב לנשים טובות ומיניקות. זה "זכויות אזרח" זה? מותר לאישה להיניק, אני שואל- איפה שהיא רוצה ואיפה שהוא "חש צימאון"? מותר לארח להתייחס לאמו - כפי שהוא חש כלפי באותו רגע ? זה לא "זכויות הארח" = אלא בולשיט.

my sunshine

New member
הכתבה הזו

מצביעה על מה שקורה לחברה שלנו בכלל ועל החינוך [שמתחיל בבית] בפרט. עצוב.

נכון, ומאכזב לראות

שקבוצות גדולות והולכות של אנשים, בבקשן לממש את זכויותיהן שלהן, מתעלמות מזכויות לגיטימיות אחרות של כלל הציבור. ונניח שבמלון יש דתיים או אנשים שלא מעוניינים לראות שדיים במקום שהוא לחלוטין רשות הרבים ? ונניח שלמן דהו יש פרונקל על האשך המשלאי ועליו למרוח אותו בקרם מסויים כל שלוש שעות. האם נחמד היה מצידו אילו עשה זאת בלובי של המון ? מה הייתה אז תגובת הנשים המניקות ? הרי "זה טבעי", כולה פרונקל ולא אקט פרובוקטיבי. הוא בסה"כ היה שולף את שק האשכים ומורח לו בחיוך חביב את הקרם. הרי לא מדובר במצב בו נאטמו כל המקומות שבהם ניתן להניק, מעבר ללובי של בית מלון גדול. אנשים מצדיקים עוולה אחת בעוולה אחרת. חוצפה במסווה של גזר גמדי, ששמו הוא "זכות ההנקה".

Lonely In Blue

New member
מאה אחוז צודק...

ממש לא יפה לחלוץ שָד בלובי של בית-מלון. ממש כמו שלא יפה לחרבן בסביבה וירטואלית. תגיד... הגזר הגמדי ממש שגור על שפתיך ?

למעלה