האיש מבפנים
New member
גם בגן עדן יש נחשים
אני גולש הרבה פה בבלוגים נכנסתי להרבה שידורים רובכם מכירים אותי כל אחד יודע חלק קטן עלי חיי כל אחד יודע משהו אחר וכל אחד מכיר אותי בניק אחר
ואני למדתי להכיר את כולכם, ואני רואה פה את התככיים, החוסר פירגון, של אחרים צרות העין, מחפשים לשם רגל לאחרים כל הזמן, נייהנו אנשים חמדניים רק לעצמנו לא מסוגלים לתת מעצמנו לאחרים לתת מעצמנו לזולת מבלי לבקש טובה לתת מהלב , כנראה שהדברים האלה עברו מעולמנו, נשארנו אנשים חסרי מצפון חסרי עמוד שידרה אנשים שכול מה שמעניין אותנו זה דברים ללא תוכלת חיים, דברים בטלים ומבוטלים. רבותי אולי אתם בניתם לכם חיים בתוך הבלוג, וקשה לכם לצאת החוצה לעולם האמיתי ומעדיפים להתמודד פה עם הדברים "הוירטואלים" אבל יום אחד אנשים עם כל הצער והכאב אתם תצטרכו לצאת החוצה, אל השמש אל העולם האמיתי שם הוא המבחן האמיתי שלכם, ולפי ההתנהגות שלכם פה של חלקכם ( יש פה הרבה נשמות שיצא לי להכיר במשך שנתיים וחצי שאני פה לדוגמא: אזרחית משוקולד, שרלילה על בימבה, סקטים,חוטיני,וכו, ראם, החתולה Wלך, kinder30 תודה על העבודה, ויש עוד ) אתם לא תשרדו בחוץ, רק בגלל הקנאה שמכלכלת בליבכם, אתם תיפלו, ותגלו במהרה שאף אחד לא יהיה שם להושיט לכם יד לעזרה, זה התוצאה של מעשכם, יש לכם את הזמן לחשוב על המשך דרככם, ולשפר את התנהגות שלכם אל מול אחרים, אם הייתי צריך לספר רק חלק קטן ממה ששמעתי ראיתי שאנשים עשו פה לאחרים הייתים מקאים, הייתם מגלים שאותם אנשים שנקראו "חברים" שלכם לא בדיוק עונים על ההגדרה של חברים, "אל תשרוף גשרים, תתפלא להיווכח כמה פעמים במהלך חייך יהיה עליך לחצות את אותו הנהר." ואני יסיים במשפט הבא: בכל אדם טמון הפוטנציאל להיות מיוחד במינו. החוכמה היא למצוא את המיוחד...
אני גולש הרבה פה בבלוגים נכנסתי להרבה שידורים רובכם מכירים אותי כל אחד יודע חלק קטן עלי חיי כל אחד יודע משהו אחר וכל אחד מכיר אותי בניק אחר