גם אתם חושבים ככה?

גם אתם חושבים ככה?

אני מרגישה יותר נומלית כשאני רואה שפגעסוס עונה להודעות וקורא את כל הספרים... מכירים את כל אלה שאומרים לך ``מה, את קוראת את פוטר? מה הקטע שלך? בגילך?`` אז נכון שלא צריך לשים לב והם לא ממש מטרידים את מוחי, אבל בכל זאת, אחרי שאני רואה שאדם הגון ובוגר בנפשו כמו פגע עונה פה ומגיב, אני מרגישה קצת יותר שפויה... תודה, פגעסוס... ירוקה.

LuNaTiC

New member
הארי פוטר הוא

ספר לכ-ו-ו-ו-ל-ם ואני חושבת, שככל שהארי יגדל, אז אנחנו - היותר מבוגרים - נהנה מהספר יותר... אנחנו גם מבינים את הספר יותר, ובכלל - מה זה משנה? אם יש אנשים שעוצרים את עצמם מלקרוא ספרים שנכתבו עבור ילדים, או סרטים וסדרות כאלה - רק בגלל שאנשים אומרים להם שזה לא מתאים לגילם - זה ההפסד כולו שלהם!!

MERD!

New member
תקשיבי גם אני ככה אבל

אני קראתי את כל הספרים של הארי פוטר(באנגלית כי אני לא סובל תרגומים) וזה יפה אני אוהב את זה, לא אכפת לי הגיל אני גם רואה פוקימון. אבל תראי איזה הודעות הם מביאים פה.. מי תשחק את הוילה בסרט, להציע לj k rowling לעבור בתי ספר וכל מיני דברים טפשיים כאלה, אין פה הודעות יותר טובות?

אז זהו, מרד.

במקרה אני הבאתי את ההודעה על מי שתשחק בסרט, ואני לא רואה בכלל מה רע בה. ומה שהתכוונתי לאנשים בוגרים, היה לגבי פגעסוס ואנשים מעל גיל 20. אתה שייך לקטגוריה הזו? (מתחנפת לפגעסוס בשנית), ירוקה.

shai.m

New member
תגובה ל-IMERD.

בן כמה אתה? אם לא נראות לך ההודעות שכותבים פה-אתה יכול לכתוב הודעות בעצמך-ואתה לא חייב להשאר כאן...

דניס11

New member
ואנחנו לא לבד

מבוגרים רבים קוראים הארי פוטר, אני עובד בחברת הייטק וכל פעם מגלה עוד..

לא!!!

אל תגידו לי שדניס, שכתבה בכזו אימהיות הוא בעצם בן. לא עומדת בזה יותר, ירוקה.

דוד דב

New member
אוי אז למה שלא ....

תפתחו בכלל פורום הארי פוטר : למבוגרים שמבינים עניין , תעשו לי טובה וצאו מהחרא הזה זה שאנחנו קטנים ממכם בכמה שנים לא הופך אותנו לטיפשים יותר .. עלי עברו מספיק מקרים שאני מאנייק אם זה לא מבגר אותי בכמה שנים ממכם

למעלה