גם אצל חרדים

גם אצל חרדים

שלום לכם, הפורום אמנם מיועד לדתיים אבל אני מרגיש שייך לפה אפילו שאני חרדי. ובכן, אני משמש כראש ישיבה באחת מהישיבות בירושלים, אבל אני גייז. שמתי לב שהתופעה קיימת בהרבה מקרים אצל בחורים בישיבתי, רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות איך אוכל להצטרף לקבוצה פעילה. אשמח לתשובתכם נחום

אני מחוץ לארון

אבל בני הישיבה לא יודעים מזה. רציתי להצטרף לאחד מקבוצות הבחורים בישיבה, השאלה היא הם יקבלו אותי, סך הכל אני כבר מבוגר יחסית. מה אתם אומרים?

Xetkh

New member
אתה מדבר על פגישות של הפורום או על

הצטרפות לפורום? אם אתה מדבר על פגישות של גייז דתיים - יש את האתר "גייז דתיים" שב"ואללה" http://community.iol.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=2814&cat_id=307 מקיימים שם מפגשים פעם בחודש-חודשיים. אם אתה מדבר על הצטרפות לפורום - תוכל להצטרף לפורום ההוא, ואף לפורום הזה. ברוך הבא ובהצלחה.

BabyBoy1

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

כמובן שהפורום מיועד גם לחרדים
(בעיקרון הפורום פתוח לכולם.) לגבי הבעיה שלך, חשבת אולי לדבר עם אחד הבחורים פשוט?

תראו

ראשי הישיבה האחרים והנהלת הישיבה תזרוק אותי אם ידעו מזה. היחיד שיודע מזה הוא המשגיח שליט"א שלתדהמתי גיליתי שהוא הגיע למפגש גייז בעיר אחרת, מאז אנחנו עושים ביחד, אבל אף אחד מהבחורים לא יודע מזה. הנקודה היא שאני מחפש צעירים ויש כמה מאלו שאני מוסר להם את השיעור שמגרים אותי ואני לא יודע אם הם גייז או לא, מה שאני שואל זה רעיון איך להתחיל איתם מבלי שיוודע הדבר אם הם לא יסכימו. אודה לתשובתכם נחום

אני קורא את זה בפעם הראשונה

וזה חמוד, היה שם טרול בשם nachumadler שניסה להתחרות בי והוא נחסם, כמובן שהוא אדם אחר. תוכל לראות שאני יכול לכתוב חופשי עם השם שלי בפורום יוצאים בשאלה. מה שמגוחך עכשיו זה שאתה חושב שאני הטרול. אני הופעתי ב'תפוז' הרבה לפניו, תוכל לשאול את מנהלי הפורום שם.

AntarcticOcean

New member
חס וחלילה! רק שאלתי..

לא האשמתי אותך או משהו. פשוט רציתי להבין את הקשר.

../images/Emo26.gif

כמו שbabyboy1 כתב , הפורםו מיועד לכולם
וקל וחומר אלייך : דתי-חרדי
אני שמח ש..ראש ישיבה כותב בפורום (
מופתע ) . אממ.. לגבי העניין של משיכת גברים שבשיעור שלך , זו קצת בעיה . אתה יודע (בלי להעליב) שאתה לא יכול למשוך אותם מינית (אלא אם כן תוריד את הזקן ותתחיל לטפח את עצמך..) . אבל אני במקומך הייתי מסכן וחושב על פעולות של צעד קדימה-נועזות שתוכל לבצע . אותם פעולות שלחתי לך במסר אישי-פרטי בתפוז .

למעלה