גם אצלכם ריק?

Darakan

New member
גם אצלכם ריק? ../images/Emo1.gif

שבוע לפני הסוף רציתי לדעת גם אם אצלכם די ריק בתיכונים\חטיבות? בק"ש מעפן מוות, אין מה לעשות! היום הכתה שלנו הייתה היחידה שבאה אולי (ובאו רק 15 אנשים בכל מקרה) והכריחו אותנו להישאר עד 1!!! זוועה!!! למרות שזה היום הראשון שאני "לומד" מזה שבועיים-שלוש בערך (בגרות בפיזיקה, מתמטיקה ומתכונות בספרות ומחשבים), זה די מעפן לחזור לבי"ס ועוד לשבת עם הפרצוף צמוד לשולחן ולנסות להבין למה לעזאזל המחנכת מדברת על אונס קבוצתי?!?!

benny afro

New member
חחחחחחחחחחחחחחח נכון!

טוב נו...אני בכתה שלו. ואני אפילו לא באתי היום... הלכתי במקום למקווה.

‡NoK

New member
../images/Emo7.gif הרבה אומרים את זה לאחרונה..

לאאאא!! אם היית אומר לי שאתה בא הייתי מחפשת אותך!!!

כי לא הייתי צריך לבוא../images/Emo70.gif

אבל בני התקשר אלי שהייתי בדרך לביצפר שלי אז הלכתי לקצת לביצפר שלי והיה לי שם משעמם התקשרתי לבני ואמרתי לו שבסוף אני בא
ואז הלכתי ברגל מגולדה !!! על למקווה
ואת הייתי במקווה ושיעמם לי שם אז הלכתי לקניון !!!

כולם טכ"מיסטים פה?!?!

רואים רואים שאין לנו מה לעשות בחיים! היחידים והעלובים כמונו שבאים פעם בשבועיים לביצפר ונדפקים עד השעה 1!!! כמו היום למשל בלי טעם ובלי ריח המורה למתמטיקה תקע אותנו שעה כדי ללמוד מה זה פונקציה מעריכית גועל נפש!!!! להפסיק להגיע לבית הספר אנשים! ---------------------------------------- מי אמר שאני לא יכולה להיות בלונדינית
----------------------------------------

katykr

New member
כבר כמעט שכחתי מה זה...

בית ספר...למרות כל המתכונות.. דווקא עשו מרווחים סבירים!

R2 D2s Servant

New member
אל תשאל שי...

עושים לי וודעת משמעת! בגלל ההברזות בין היתר... ואשקרה אני היחיד שבאתי לבית ספר היום(מהמגמה שלי) ועוד משהו, המחנכת הלסבית שלי מספרת לאמא שלי שיש לי תסמינים של מסומם.. ולחשוב שהיום הייתי אמור לקבל את ה Geforce4 שלי... :)

Darakan

New member
hehe

אתה מבריז כ"כ הרבה?! לא ידעתי! ומה זה בדיוק תסמינים של מסומם????

למעלה