גם אצלכם זה קורה ?

menimm

New member
גם אצלכם זה קורה ?

שאתם רואים טלוויזיה בכייף... וכשמגיעות פרסומות, לפתע הווליום קופץ לעוצמות מציקות !. ואז כמובן מנמיכים... אבל.. הפלא ופלא, כשהפרסומות נגמרות, שוב צריך להגביר..כי הכל נשמע חלש. בקיצור, מישהו מאוד מאוד רוצה שנקשיב לפרסומות.. והוא מציק לנו בגלל זה. למי פונים? איפה מתלוננים ? והאם גם לכם זה קורה ? (ערוץ 2).

זו תופעה ידועה

זה לא נדמה לך. אכן מגבירים את הסאונד בזמן הפרסומות וזאת כדי שגם מי שהלך לשירותים או להכין קפה, יוכל לשמוע את המסרים החשובים. דשו ודנו בעניין בעבר וכנראה שזה חוקי (עד עצמה מסויימת). לכן, אין מה לעשות אלא להמשיך לסבול.

july m

New member
מטומטמים האחראים לכך

בתור מישהי שבאה ממשפחה רוסית אני יכולה להעיד שבערוצים הישראלים הווליום עוד יחסית סביר. בערוצים הרוסיים לעומת זאת, הווליום במהלך הפרסומות הופך להיות לגמרי בלתי נסבל. אז מה התוצאה... מנמיכים את הווליום לרמה שלא שומעים כמעט כלום, או ש... מכבים אותו לגמרי! (ותודה לממציאי כפתור ה - mute). אני אישית כבר שנים מתפלאת עד כמה מטומטמים יכולים להיות האחראים על כך. יש המון אנשים שהצפייה בפרסומות היא לא מראש עניינם וברגע שהווליום הגבוה מתחיל להציק להם (ותאמינו לי - הוא מציק!) הם פשוט מכבים אותו. אם תשאלו אותי, עדיף הן למפרסמים והן לפרסומאים שישמעו את הפרסומות שלהם בווליום סביר מאשר שלא ישמעו אותן בכלל...

rattlehead

New member
לא רק ערוץ 2

גם ערוצי הכבלים נוטים להשמיע את הפרומואים שלהם בווליום מטורף. אחחח... MUTE, שאת השתובה. אפילו נותן כמה דקות זמן איכות עם המשפחה :)

amiro007

New member
זה מעוגן בחוק תאמת!!

יש להם תחופש להגיר תווליום בזמן הפרסומות... תאמת אני מצדד בצד של המפרסמים , כי אחרי הכל גם אם אתה במטבח לא אומר שלא תוכל לשיר תשיר שכתבתי לך על השוקולד של קדבורי

menimm

New member
אבל... אבל.. אבל...

זו המערכת שלי, מי נתן להם את הזכות להעלות עוצמה ככה ? המערכת שלי דיי חזקה ורגישה לשינויים הללו. ומה שנשמע נעים בזמן תוכנית, כשהפרסומות מגיעות הופך לצעקני וממש לא נעים. איפה אפשר להתלונן על הדבר הזה ? מצידי שיבואו הביתה אליי, וימדדו עם מד עוצמת רעש בכמה העוצמה עולה ואני בטוח שאין מצב שזה חוקי.. פשוט לא ייתכן. ואם כן... יש לנו כאן רעיון לסטארט אפ !.

למעלה