גם אצלכם זה כך?

גם אצלכם זה כך?

במהלך מריבה לוהטת על כסף וחיסכון, הבעל אומר לאשתו : "לו למדת לבשל והיה לך הרצון לנקות את הבית, היינו יכולים לפטר את העוזרת". רותחת האשה ועונה : ככה? לו היית נשאר ולא הולך לריקודי עם, יכולנו לפטר את הנהג ואת הגנן !"

לא נכון.ריקודי עם זה במקום פסיכולוג

זה הרבה יותר זול מפסיכולוג. זה גם במקום שיעורי כושר בקנטרי קלאב. בעל ואשה צריכים לבשל ולנקות את הבית.

אני ארשם אצלך כאן בפורום

אני שונא את האימל.מלא וירוסים. את כנראה הבת שלו. שמי:כרמל עזרא (כרמוש) הוא מכיר אותי מרמת- השרון ,מהמשפחה ומילדות (הוא זוכר אותי מברית המילה שלו). ומהכדורגל.

משהא

New member
ים של רוקדים,ים של טעויות,והמקור-

אצלינו זה לא כך........ מקור הסיפור גם אצלך קשור בלמידה. ואכן כך : "תלמדי לבשל ולנקות נפטר את העוזרת, תלמד לקיים יחסי מין ונפטר את הנהג והגנן". רוב הרוקדות והרוקדים מתמוגגים מצחוק מהמחשבה שאתה לא מעריך את הידיעה והיכולות שלהם לעשות את זה, לפני, אחרי, ובזמן הריקודים, ואינך נותן להם את הקרידיט. כמה מילים נשפכו כאן על ידיעתם של הרוקדים בכל הקשור ליחסים שבינה ובינו !!! "איזה זילזול"......רק לריקודים הולכים?לעבודה לא הולכים, לחברים לא הולכים, בני הזוג 24 שעות נמצאים יחד? ואולי יתאים עבורך הסיפור הבא. שני נכדים שהתארחו אצל סבתם בת ה- 80 שאלו: סבתא איך באנו לעולם? הסבתא ענתה מיד שהחסידה הביאה אותכם לעולם! ואז לוחש נכד אחד לשני: מה דעתך, נספר לסבתא את האמת או ניתן לה למות כבר ככה? זה כמובן המקור !! אבל בגירסה שניה יש המשך: הנכדים שואלים: איך באו ההורים שלנו? החסידה הביאה! איך את וסבא באתם? החסידה הביאה! ואז שואלים הנכדים: מה...... אתם נורמאלים? כבר שלושה דורות שלא מקיימים יחסי מין במשפחה ?????? סיפורים לחוד ומציאות לחוד....תקרא את המילים של השיר והריקוד הנפלא בזוגות "מציאות אחרת"-> "אולי בזמן אחר, אולי במציאות אחרת"...... הרבה בריאות..... ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה