גם אצלי - המכשפה

osref

New member
גם אצלי - המכשפה

אני חדשה כאן! המכשפה הגיעה גם אצלי, לצערי! גם אני מהחודש הבא עם איקקלומין. האם כדאי להתחיל עם זה? מה אתן אומרות? אני מדוכאת משהו ואף אחד לא מבין אותי. בסה"כ 9 חודשים, הם אומרים. אבל בשבילי זה כמו נצח! כל פעם שאני רואה אישה בהריון, אני מקנאה - למה לי זה לא קורה? עוד פעם ועוד פעם המחזור מגיע! מקווה שכניסתי לפורום תביא לי קצת מזל... תודה על ההקשבה.

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כולנו כאן באותה הסירה ככה שתוכלי לשפוך את הלב לקבל תמיכה וגם מידע. תשעה חודשים זה באמת הרבה זמן, כל חודש שעובר מביא איתו ציפייה , תקווה חדשה ואז אכזבה. אין לי מושג לגבי אקקלומין אך האם עשית את כל הבדיקות הנדרשות? כמו אולטרסאונד וגינלי, פרופיל הורמונלי,בדיקה האם את מבייצת, מעקב זקיקים ובדיקת זרע לבעל? מקווה שההריוניות יפזרו עלייך אבקת הריון ותיכנסי מהר להריון.

Galit29

New member
אושר ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מזל יגיע וגם יגיע את לא צריכה לדאוג. לגבי התמיכה, את תקבלי פה חיזוקים מכל הלב מאחלים לך שהות קצרה ומהנה. בשורות טובות בקרוב

מירב8

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

כל חודש שצריך לחכות זה המון זמן כשהייתי צעירה לא הבנתי למה מחזור לא יכול לבוא פעם בחצי שנה עכשיו הייתי רוצה שהוא יבוא כל שבוע...
מאחלת המון הצלחה

אולגה4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יגיע, יגיע גם אליך וגם אלי אגב, אני מנסה 7 חודשים. מנסה, מנסה, מנסה.. ואנסה עד שאצליח

יולי 154

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון. אנחנו כאן נעודד ונתמוך עד שיגיע ההריון המיוחל

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה לפורום.

השאלה אם להתחיל או לא להתחיל עם הכדורים תלוייה בגיל שלך. אם את עדיין מתחת לשלושים - לדעתי אל תקחי כדורים (אלא אם כן עשית כבר את כל הבדיקות ואת יודעת שיש בעיה) ממליצה קודם כל לדעת בוודאות שאת יודעת מתי הביוץ שלך. את יודעת? בכל מקרה, תחליטי מה שתחליטי שיהיה בהצלחה.

osref

New member
בדיקות נעשו

אני מתחת לגיל שלושים, ואכן עשיתי את כל הבדיקות האפשריות. אני מבייצת והכל בסדר, אך המחזור שלי לא סדיר - פעם ביום ה-21 פעם ביום ה-24 ופעם ביום ה-29. אולי הכל לחץ, ולכן העיכוב, אבל היינו בחופשה ונרגעתי ולא חשבתי על זה ובכל זאת, המחזור הגיע שוב החודש. השבוע אני צריכה לעשות צילום רחם ולראות אם הכל בסדר, אך אני בהתלבטות לגבי האיקקלומין. שמעתי שזה גורם לבעיות ברירית הרחם. אולי התרופה היא באמת להירגע ולחכות וזה יבוא. אם היו אומרים בסוף הדרך שבאמת יהיו לי ילדים הייתי מניחה לכל המירוץ הזה ונרגעתץ עם כל הבדיקות והאחיות והרופאים נמצאים במירוץ מלחיץ וזה בכלל לא בריא. אם החודש לא אכנס להריון נראה לי שארפה קצת מכל האולטרסאונדים ובדיקות מעקב זקיקים. מה נראה לך?

osref

New member
../images/Emo141.gifתודה רבה אתן מקסימות

תודה רבה על העידוד, אני בטוחה שאמצא המון אנרגיות חיוביות כאן! שבוע טוב לכולן ובהצלחה!

tich

New member
היי osref

מאחלת לך הרבה הצלחה. אל תתייאשי עוד נגיע, עוד נגי ליום הגדול

למעלה