N NoGoSh New member 5/5/07 #208 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif אתה גבר אתה! ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif
Y Yu vi New member 2/5/07 #52 שארון ! ../images/Emo13.gif הכי חמודה בעולםםםםםםםםםםם../images/Emo6.gif
S slee4 New member 2/5/07 #55 ../images/Emo7.gif הצילו אותי מהילדה הזאת שאני בדיוק מדברת איתה בטלפון!
Y Yu vi New member 2/5/07 #62 חחחחח את לא תתחמקי מזה../images/Emo3.gif מואעאעאעאעה . אני לא אנתק ! לא ולא !
פ פסטיגליסט New member 2/5/07 #60 שארוןןןןןןןןןן הילדה שמוכנה לעשות ה-כ-ל בשביל הפורום! הפורום זה החיים שלה! כולם אוהבים אותה והיא כמו האמא הקטנה של הפורום ילדה מצחיקה ונחמדה מאוד ושרופה על הפיג'מות!
שארוןןןןןןןןןן הילדה שמוכנה לעשות ה-כ-ל בשביל הפורום! הפורום זה החיים שלה! כולם אוהבים אותה והיא כמו האמא הקטנה של הפורום ילדה מצחיקה ונחמדה מאוד ושרופה על הפיג'מות!
G go goldi New member 2/5/07 #70 ../images/Emo99.gif מוכשרת, חכמה, יפה, מדהימה הילדה שאני הכי אוהב בעולם!!! חרשנית(זה טוב ) יש עוד המוןןןןןןןןןן
../images/Emo99.gif מוכשרת, חכמה, יפה, מדהימה הילדה שאני הכי אוהב בעולם!!! חרשנית(זה טוב ) יש עוד המוןןןןןןןןןן
B B o N u s New member 2/5/07 #85 הנה דוגמא לילדה הכי אכפתית והכי מתחשבת! טוב אולי ההורים הפולניים שלי יותר אבל.. סתם סתם.. חחח טל
B B o N u s New member 2/5/07 #87 איך שכחתי שהיא ה-ילדה הכי לא צבועה בעולם שאפשר לשתף אותה בכללללל הסודות והיא לא תגיד אף מילה על זה. למדו ממנה! טל
איך שכחתי שהיא ה-ילדה הכי לא צבועה בעולם שאפשר לשתף אותה בכללללל הסודות והיא לא תגיד אף מילה על זה. למדו ממנה! טל
O ofer976 New member 2/5/07 #93 שרוני!! מה שלומך?! את ממש נחמדה! וחמודה! וידידה טובה! ואת הבן אדם הכי סבבה שביקום!
ד דנה 74 New member 2/5/07 #96 שרוןן -מלאת רצון -מצחיקה! -[גרה בעיר הכיי שווה]XD -מלאת אומץ. -זה בקטנה לבנתיים
B baril New member 2/5/07 #110 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאררון מצחיקה, ילדה נחמדה, מטורפת מתי שצריך, עושה הכל בשביל הפורום, וחברה טובה D:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאררון מצחיקה, ילדה נחמדה, מטורפת מתי שצריך, עושה הכל בשביל הפורום, וחברה טובה D:
ז זאתי בפיגמה New member 2/5/07 #152 שארוןיייייי!@../images/Emo176.gif -חמודהההה -יפהההההה -כיף לדבר איתך -אכפת לך מהפורום -וזהו. סתאם
N NoGoSh New member 5/5/07 #209 ../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif את אחת היפותת .. הכי יפה באררץ