גם אני

גם אני

שם משתמש די מטופש זה מה שנתנו לי.. בת 31 אחרי נתוח לפרוסקופיה להוצאת גן חיות מהשחלות ציסטות 7 ,5 ,3 ס"מ אימאלה מפחיד... מקווה עוד שלושה שבועות להתחיל במרוץ להריון שוב..מקווה שהשחלות יעבדו טוב הפעם..מישהי מכירה את התופעה ???יודעת משהו?? בעלול זקן בן 39 מת לילד... נחמד כאן.

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ואם הניק לא מוצא חן בינייך תמציעי ניק אחר או שתצרפי לשמך מספר. מקבלים אותך בשמחה כאן ומאחלת לך לעבור מהר לפורום השכן. בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את תמיד יכולה לשנות את השם אם הוא לא מתאים לך.
אבל הוא דווקא חמוד בשילוב המוזר הזה. החלמה מהירה מהניתוח.

נעמולה

New member
ברוכה הבאה

לגבי השם - תשני אותו... ברוכה המצטרפת למרוץ...נראה לי שאת ואני נתחיל להתחרות בספטמבר כי מרוץ אוגוסט לא רלבנטי לגבינו

תמרלה

New member
שירלי האחת והיחידה-וחיות אחרות|צפרד

ברוכה הבאה, ואין דבר כזה שם מטופש! ואפשר למצוא מלא משמעויות מעניינות ויחודייות לשילוב הזה. לגבי הגן-חיות.... טסיסטות זה משהו לא מסובך, ורק בגלל שהן ישבו לך על השחלות הוציאו אותן, הטסיסטות בד"רכ מופיעות כשיש שינויים הורמונליים , ולפעמים גם נעלמות אחרי המבול...סליחה -המחזור,ולפעמים לא, כך שטוב שגילו את זה והוציאו, כי לפעמים לגוף גם יש מנגנון משלו שלא נותן לנו להכנס להריון -עד שלא יוציאו את ה"חיות" ששורצות להן שם! לי למשל מצאו חיה אחרת שישבה לה ברחם - מיומה=שרירן ולא היה לי סיכוי להכנס להריון שהיא שם, וגם אמרו לי שטוב שכך, כי לא היה מקום לעובר להתפתח כל עוד היא שם, והוציאו לי אותה בהיסטרוסקופיה (ויגנלי לא מהבטן) ואחרי 2 מחזורים חזרנו לפעילות וישר נכנסתי להריון! זה היה מדהים! (למרות שהסתים בהפלה!) בקיצור לא לפחד, רק ללכת לביקורת אחרי המחזור לבדוק שהכל תקין וקדימה לפעילות!!! ושיהייה בהצלחה!

למעלה