גם אני....

טוב נו...

אז יש לי עוד מעט מבחן ובמקום ללמוד אני כותב פה. אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה גר ב****** ולומד ב****** אני בן ** ויודע לנגן על *****. אז אם לא איכפת לכם תספרו גם אתם על עצמכם.... ובכלל על מה מדברים פה בפורום?? H-)

שלום לך

קודם כל לא מספרים כ``כ על עצמנו בסגנון הפרטים שאתה כתבת כי יותר מדברים על דברים אישיים וחולקים חוויות שלנו והוגים... אותי אישית זה פחות מעניין מה עושים האנשים, אני אפילו לא רוצה לדעת כי אז זה יקלקל לי. לא רוצה להיות שבויה ב ס ט י ג מ ה על בן אדם. (סתם, מאז שרחוק סיפר שהוא חב``דניק - משהו השתנה לי, לא יודעת להגדיר מה, אבל דמיינת שהוא מישהו אחר משום מה...) בקיצור, לי אישית עדיף לדעת כמה שפחות פרטים אינפורמטיביים עליכם, ככה אתם בעיני ממש מקסימים... לא??????????????

לא!

טוב אולי כן. אבל לא מעניין אותך אם אני חב``דניק? אפשר לדבר על חויות וגם לדעת על הבן אדם שמדברים איתו.. לא???????

התמ-ים

New member
צודקת אבישג, אבל ...

לדעתי, שככל שיודעים יותר פרטים על מישהו בפורום, או בצ`אט, אז חלק גדול מהמיסתורין והקסם של הפורום והצ`אט דועכים ... בפורום בעיקר, כל אחד שווה את מה שהוא כותב, ולא משנה מה הוא באמת. אבל לפעמים כשיודעים על הכותב מספר פרטים אינפורמטיביים, זה יכול למנוע מספר אי הבנות, ויכול להסביר לפעמים דברים שהוא כתב, שלא היו מספיק מובנים, אבל יכולים להיות מובנים אם משייכים אותם לאותם פרטים אינפורמטיביים שיודעים על הכותב. אבישג, זה ש (ציטוט): ``מאז שרחוק סיפר שהוא חב``דניק - משהו השתנה לי, לא יודעת להגדיר מה``, זאת בעיה שיש לך בכלל סטיגמות על אנשים. לדעתי, צריך להתייחס לכל אחד כפרט ולא כעל קולקטיב. זה משהו שצריך ``לטפל`` בו בעיקר מחוץ לפורום או לצ`אט, ואז זה לא יפריע לך גם בתוך הפורום והצ`אט. יום טוב, ובשורות טובות לכווולם

tamirosh

New member
שוב את???? אלוהים ישמור!! (שיין)

בס``ד עקב תקלה טכנית (כזה) אני על שם של מישהו אחר ,מפגר השאיר סתם כך את שמו בחדר מחשבים של האונ` ולא הצלחתי להכניס את שמי. טוב, שונמית אני לא מעכלת ששוב חזרת לחיי,אני רק מקווה ורואה (לפי הודעות אחרונות) שאת עם מוטיבציה חיובית משהיתה לך כאן קודם ,מברכת אותך על השינוי,מסתבר שקל לעבוד על מידות אך לא עד כדי כך במקרה שלך(התנגדות טבעית לכל מה שנקרה בדרכך) ע כ שיו - לא שזה לא מעניין אותך פרטים על אחרים א ל א - מראיתך בתור אדם גאוותן עדיף להגיד שממש לא מעניין אותך. העיקר שכולכם מקסימים ובלב בלה. פעם מישהי שאלה אותי כאן ,מה את לא רוצה לדעת את השם שלי??וזאת מישהי שאני מכירה מכאן די הרבה ,ועניתי לה השם הוא הכי פחות חשוב ,אחכ אמרה לי מאפה אני ,מה אני עושה גם את לא רוצה לדעת?? >בהלם< אמרתי לה שייתכן שכן אבל לא דחוף לי,עכשיו נחבר את שתי הסיטואציות ומה יצא?? ככה, הפוסל במומו פוסל ? זהו זה ! (מי שלא הבין-עניין הגאווה) לא יקום האדם שיגיד שממש לא מעניין אותו פרטים אישיים אפילו סתם ככה לדעת מה אחרים עושים ואיזה רקע הם,אמנם לרוץ ולברר זה נכון שלא. (ועוד יש לך שם חיבה?? שגי?? ) (אולי זאת לא אותה אחת:)) אופסס

היי לך!

שלום שלום! גם אני דיי חדש פה וגם אני לא יודע בדיוק מה לקשקש... אז... נחשוב ביחד הא? יאללה ביי כל טוב!

למעלה