את!!את!!! את צ'ינצ'ילהההההההה!! את ה'בדיחה של הפיג'מות!! את יובל!! את...את...את את!!
M miriams4 New member 2/4/08 #249 את!!את!!! ../images/Emo80.gif את צ'ינצ'ילהההההההה!! את ה'בדיחה של הפיג'מות!! את יובל!! את...את...את את!!
את!!את!!! ../images/Emo80.gif את צ'ינצ'ילהההההההה!! את ה'בדיחה של הפיג'מות!! את יובל!! את...את...את את!!
ז זאתי בפיגמה New member 29/3/08 #46 רונקיפליץץץץ גם אותך אני לא כל כך מכירה אבל ראיתי אותך פעם אחת והיית נורא ביישנית! בעצם גמני לא אמרתי כלום במפגש הראשון שלי אז לאמשנה. אקיצר אני לא מכירה אותך מספיק!
רונקיפליץץץץ גם אותך אני לא כל כך מכירה אבל ראיתי אותך פעם אחת והיית נורא ביישנית! בעצם גמני לא אמרתי כלום במפגש הראשון שלי אז לאמשנה. אקיצר אני לא מכירה אותך מספיק!
ק קרלו איזה מ ל ך New member 30/3/08 #114 רונייייייי אני מצווה עליך לבוא לאיזה מפגש! D: את ממש טובה בהתעמלות קרקע O: וזהו אבל רציני בואי לאיזה מפגש
רונייייייי אני מצווה עליך לבוא לאיזה מפגש! D: את ממש טובה בהתעמלות קרקע O: וזהו אבל רציני בואי לאיזה מפגש
ד דנדוןXD New member 30/3/08 #151 אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! את מצחיקה ואת נקשרת מאוד לכובעים ואת משקיענית ואת בתדודה של יובל ויש לך כלבה!!
אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! את מצחיקה ואת נקשרת מאוד לכובעים ואת משקיענית ואת בתדודה של יובל ויש לך כלבה!!
B Brombit New member 29/3/08 #51 ME! ../images/Emo115.gif (Ican't write in Hebrew in the internet here)
ז זאתי בפיגמה New member 29/3/08 #54 ../images/Emo12.gifאיפה את? את מישהי חמודה ברמות על, יותר מהגיבורים שבפסטיגל גיבורי על.
ד דנדוןXD New member 30/3/08 #154 אני אני אני את מממש מממש ממש ממששמשמש נחמדה את מגיבה הרבה ויש לך כינוי מגנייב
ז זאתי בפיגמה New member 29/3/08 #59 אתה ../images/Emo2.gif אתה מישהו גאוני. אתה כותב דברים גאוניים במסן. אתה גאוני גם כשפוגשים אותך. ואני המעריצה הכי גדולה שלך פור אברררר!!!!!!!11111111
אתה ../images/Emo2.gif אתה מישהו גאוני. אתה כותב דברים גאוניים במסן. אתה גאוני גם כשפוגשים אותך. ואני המעריצה הכי גדולה שלך פור אברררר!!!!!!!11111111
ק קרלו איזה מ ל ך New member 30/3/08 #117 יריןןן!#@# אתה ילד נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא מוכשר O: ונסגד O: ומשקיען O: