גם אני

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאני זוכרת שאתה אוהב כוורת!

נראה לי לפחות שזה אתה.. אבל אתה ילד מוכשר ומשקיע ומפציץ את הפורום בפעילויות שוות ביותריD:

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif למרוות שאני לא ממש מכירה כאן ,

חחחח אתה נראאה יצירתי D: וחמממוד ( : חח אהבבתי את הההישרדוות ,

B o N u s

New member
אורי!

אני לא יודע איך כל כך הרבה דברים נכנסים לתוך מוח? (וכן זאת מחמאה!) יש לך זיכרון עצום כ"כ! אתה בן אדם אחראי ומסודר! ושכל בת שאתה עובר לידה נדלקת עלייך ואיןלימושגאיך
טל :)

אתה אורי!

יש לי הרבה מה להגיד אבל אני רק אכתוב שאתה ממש נחמדד וכיף להיות איתך ואתה קורעעע ומזל שהכרתי אותך=)

אוריייי!

כמה זמן לא דיברנו, הא? אני אגיד את מילותיי בחמשיר קטן: אורי, אורי. ילד נחמד להפליא. ילד מבושל, שיודע לחקות את יובל המבולבל. אני יודע שזה לא חמשיר, ושאין קשר למבושל, אבל כלום לא מתחרז עם יובל המבולבל!

namnamBG

New member
אני לא מכירה גם אותך אבל...../images/Emo107.gif

אתה נראה לי מאוד נחמד ומצחיקD:

Miss Roni

New member
אתה

אתה האיש שגיא פינס איית לא טוב את השם שלו P: חח :] אתה ילד ממש נחמד שמוכן לעזור לכל אחד XD חח אני לא טובה בדברים האלה :S

Yarinv

New member
אוריסלב!

מילה אחת שאומרת את ה-כ-ל. נו טוב, אולי חוץ מאבוקדו.

CrazyPenguin

New member
אתה../images/Emo191.gif|פינגווין|

תיהיה סלב בעתיד, תיהיה טחון, ואז נחליט להתחתן, ואז אני אשכיר מישהו שירצח אותך, אתה תמות, ואז בצוואה שלך יהיה כתוב שכל הרכוש שלך עובר אליי, אני אהיה עשירה ואז אילן/טים/רן דנקר יתחתנו איתי ונחיה באושר ועושר! הסוף

edens 114412

New member
אורי

אורי יש לי הרבה דברים להגיד אליך אז אני אסכם אתה מצחיק וממש נחמד ואני שמחה שהכרתי אותך עדן.

go goldi

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo70.gif

אתה סלב! תמיד אמרתי את זה! תמיד ידעתי שיצא ממך משהו!! מצאתי היום תמונות שלך

אורי!@#$

הוהוהוהו כמה דברים אני יכול להגיד עליך!#@ אתה חבר ממש ממש ממש טוב, נחמד לדבר איתך שעות בפלאפון XD וכיף לפגוש אותך ולבר איתך במסן אתה אחלה של בנאדם! באמת! נו באמת! ואתה סלב!@$#^& וזה ממש מגניב D: ואתה ממש קורע! ויודע לעשות חיקויים מצחיקים D: וזהו

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאוריייD:

אתה אתה אתה ברנש: סגידתי מצחיק ברמות גבוה מדי..S: (אבל לא באמת יותר מדי..) אתה יודע על הפיג'מות יותר מהפיג'מות (או מכל אחד אחר בעולם נראהלי..:O) מה שממש הזוי.. ולא ראיתי אותך מלא זמן../: פוי..

דנדוןXD

New member
יו!

את המנהל הכי טוב!! והכי מצחיק והכי בעל קשרים לאלה שבכלל הפורום שיך אליהם [?] ופוטוגני!

למעלה