גם אני ...

shiran28

New member
גם אני ...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

באצבעות רועדות וחוששות אני כותבת לכן, ובינתיים רק לכן - בטא חיובית. אני ב ה י ר י ו ן. כפי שסיפרתי לפני כשבועיים, עברתי את הסיוט של חיי, מבחינה פיזית וגם קצת (טוב, הרבה) נפשית. לאחר שנתיים בדיוק של טיפולים, קיבלתי שלשום תשובה של בטא 214 והיום 480. אני עדיין מפוחדת ליפול שוב עם היריון חוץ רחמי, אבל מנסה לחשוב חיובי. אני מאושרת בצורה שהלב צר מלהכיל, נרגשת כפי שרק מי שמצפה בכמיהה אדירה לילד יכולה לחוש. אפשר לעשות
גדול על אנדומטריוזיס וניתוח בעקבותיו, היריון חוץ רחמי, ועל סיבוב כפול של שחלה יום אחרי החזרת עוברים, ניתוח להתרה, בכי וכאבים בלתי ניתנים לתיאור. יותר מהכל, אני יכולה לתאר את עצמי כהמומה. בבקשה תחזיקו לי אצבעות הלאה, לשק עובר תקין בתוך הרחם, ולדופק. אני שולחת לכן, לכל אחת ואחת מכן חיבוק, ואיחולים מפה ועד הכוכבים שתגיעו הכי מהר שאפשר לפורום השכן. אה, ודבר נוסף - זה תוצאה של הטיפול שהתחלתי בו במפגש אצל באפי, זה גם
בפני עצמו לא ?
בינתיים עוד פה,
שירן

רועיבת

New member
וואווווו!!!!!!!

מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!
יורד פה גשם של תינוקים!!!!
מחזיקה לך אצבעות למרות שעם בטא כזאת נראה לי שאת מסתדרת מעולה לבד! שיהיה בהצלחה לעוד שמונה חודשים עגולים ויפים!

../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאיזה יופיייייי

כל הכבוד,מתפללת בשבילך מחזיקה,והכי חשוב מאמינה שזה במקום שזה צריך להיות. אל תפחדי - את בהריון תהניייייייייייי!!!!!!!! בהצלחה.

שווערצה

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

מה קורה פה בימים האחרונים? מחזיקה אצבעות להכפלה והמשך הריון קל ותקין

../images/Emo57.gifאל תעצרו את השטפון הזה

תנו לחסידות לשטוף את הארץ ,
הקץ לשלילי
, יורחקו המכשפות לאלתר
!!!! אושר, אושר, אושר, מי יתן וכל הבנות כאן תדבקנה ב"וירוס" הזה ושהאתר של נועם יחדל להתקיים. (מסתבר שהתפילות לזעקת פרי בטן לכל בנות ישראל באומן מתחילה לעבוד
)

petit choux

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif

איזה יופי, איזה אושר מזל טוב ענק
הריון קל משעמם ועגול

רק ובעיקר "בשעה טובה"

קראתי וכאבתי כל כך מה שקרה איתך. זה רק מתבקש שזה יגמר עם הריון טוב שלם ועגול. שיהיה לך יופי. היי מאושרת...תמיד.

kasa

New member
יש אלוהים !! ../images/Emo70.gif

כנראה שהוא בכל זאת קיים, והוא מתחיל לעשות כאן חן חסד עם כל מי שצריך. איזה יופי ! שיהיה לך קל ותקין ומושלם. בלי סיבוכים ובלי הרפתקאות מיותרות. מעכשיו - רק להנות...

neta2

New member
איזה יופי../images/Emo6.gif אני כבר לא עומדת בקצב

שיהיה בהצלחה.

וואו - איזה חודש פורה?

אני עכשיו מוקסמת מכל הודעה כזו משמחת - מה קורה החודש. מדהים - שיהיה לך בהצלחה תבלי עם האחרות ביחד בסדנה להכנה ללידה .....איזה כיף!!!!!!!!!!

einaty

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo141.gif

והמשך הריון קל ושקט
einaty

יעל301

New member
ישששששששששששששש../images/Emo140.gif

איזזזזזזזזזזזזזההההההההההההה יופייייייייייי כל כך שמחה בשבילך אחרי הסיפור שסיפרת אצל באפי במפגש עם כל הבלאגן שהיה לך איזה יופי מזללללללללל טובבבבבבבבבבבבב והיון קל ונעים מחזיקה אצבעות שימו לב בנות המפגש האחרון לאט לאט אנחנו מדללות בכמות יש לנו כמה הריוניות מהמפגש הזה ובסופו של דבר הנבואה שלי תתגשם -ניפגש בפעם הבאה הריוניות (מקווה שספטמבר יהיה שלי ובגדול) אז שוב מזל טובב איזההההההה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף שולחת מלא

לי מ ו ר

New member
אני לא מאמינה, איזה יופי

כל כך הרבה
בטיפול אחד. אחרי הסבל הגדול שעברת מאחלת לך שההריון יהיה רגוע במיוחד. שיהיה הריון מושלם.

לבנה123

New member
כל כך מתרגשת בשבילך!

איזה יופי! עם סיפור כמו שלך זה הרי היה חייב ללכת החודש, נכון?

זוג חדש

New member
bapi מוסרת מהחופשה-מזל טוב ../images/Emo23.gif

כשהיא תחזור היא תמשיך בברכותיה. ואני בתור השליחה - מאחלת גם מכל ליבי מזל טוב.
ושההריון ימשיך עוד 8 חודשים תקינים, בריאים ומהנים.

bapi

New member
עוד לא בבית....../images/Emo82.gif

אבל בעצירה בב"ש אצל ההורים
הייתי חייבת להכנס ולברך
בדיוק כשתהיתי מה קורה אתך
ורציתי לשלוח מסר קיבלתי עידכון מגיסתי
(שהבטיחה וקיימה לעדכן אותי אם יש משהו חדש...) הבשורה הזאת כ"כ שמחה אותי
ועכשיו אני ממש ממש לחוצה
להצטרף אל כולכן שנוטשות אותי בקצב מסחרר
שיהיה בשעה טובה
והריון קל תקין ומקסים

sab sab

New member
מ-ז-ל-ט-ו-ב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif|ב

אני כל כך מ-ת-ר-ג-ש-ת בשבילך!!!!!!!!!!! פשוט מדהים!!!!!!!! תהני מההריון שמתחזק יום יום ומהעוברון שגודל וגודל.....מאחלת לך הריון בריא וכייפי
ואשמח אם תוכלי לשמור לי איזה כיסא לידך שם בפורום שך "אחרי"
המון נשיקות

למעלה