גם אני ...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
באצבעות רועדות וחוששות אני כותבת לכן, ובינתיים רק לכן - בטא חיובית. אני ב ה י ר י ו ן. כפי שסיפרתי לפני כשבועיים, עברתי את הסיוט של חיי, מבחינה פיזית וגם קצת (טוב, הרבה) נפשית. לאחר שנתיים בדיוק של טיפולים, קיבלתי שלשום תשובה של בטא 214 והיום 480. אני עדיין מפוחדת ליפול שוב עם היריון חוץ רחמי, אבל מנסה לחשוב חיובי. אני מאושרת בצורה שהלב צר מלהכיל, נרגשת כפי שרק מי שמצפה בכמיהה אדירה לילד יכולה לחוש. אפשר לעשות
גדול על אנדומטריוזיס וניתוח בעקבותיו, היריון חוץ רחמי, ועל סיבוב כפול של שחלה יום אחרי החזרת עוברים, ניתוח להתרה, בכי וכאבים בלתי ניתנים לתיאור. יותר מהכל, אני יכולה לתאר את עצמי כהמומה. בבקשה תחזיקו לי אצבעות הלאה, לשק עובר תקין בתוך הרחם, ולדופק. אני שולחת לכן, לכל אחת ואחת מכן חיבוק, ואיחולים מפה ועד הכוכבים שתגיעו הכי מהר שאפשר לפורום השכן. אה, ודבר נוסף - זה תוצאה של הטיפול שהתחלתי בו במפגש אצל באפי, זה גם
בפני עצמו לא ?
בינתיים עוד פה,
שירן
באצבעות רועדות וחוששות אני כותבת לכן, ובינתיים רק לכן - בטא חיובית. אני ב ה י ר י ו ן. כפי שסיפרתי לפני כשבועיים, עברתי את הסיוט של חיי, מבחינה פיזית וגם קצת (טוב, הרבה) נפשית. לאחר שנתיים בדיוק של טיפולים, קיבלתי שלשום תשובה של בטא 214 והיום 480. אני עדיין מפוחדת ליפול שוב עם היריון חוץ רחמי, אבל מנסה לחשוב חיובי. אני מאושרת בצורה שהלב צר מלהכיל, נרגשת כפי שרק מי שמצפה בכמיהה אדירה לילד יכולה לחוש. אפשר לעשות