גם אני

Liav 2003

New member
גם אני ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הבוקר קמתי לגלות
ברורים מאוד... אני עדיין לא קולטת - אני בהריון!!! אז הנה, אני מפזרת עוד קצת אבקת הריון לכולכן...
ועכשיו לשאלה. האם לדעתכן כדאי לי לקבוע תור אצלי הגניקולוג שלי, למרות העובדה שאין לו מכשיר אולטראסאונד? או שאולי למצוא רופא אחר שיש לו אולטראסאונד במרפאה? שבוע מקסים לכולן!

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב שיהיה לך היריון קל ו

משעמם מאוד. אני לא יודעת מה להגיד לך, בסך הכול אולטרסאונד אפשר לעשות גם במקומות אחרים, ואם הגניקולוג שלך מוצא חן בעינייך ומכיר אותך אני חושבת שאת יכולה להמשיך איתו. והעיקר - שיהיה מצוין ומזל טוב.

פוקית27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif

שיהיה הריון קל ומשעמם ובקשר U.S,אני מעדיפה רופא עם ,מכיוון שכך יש הזדמנות להציץ על הקטנצ'יק כל פעם שנמצאים אצלו.

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה רק טוב וקל אם את מרוצה מהגניקולוג, אני לא רואה טעם בלהחליף אותו. אני עברתי כמה הריונות אצל גניקולוג שלא היה לו אולטראסאונד. והכל היה תקין. בתחילת ההריון, הבדיקות הן וגינליות כך שלא חייבים אולטראסאונד. ובהמשך פשוט עוקבים אחר תוצאות בדיקת הדם, חלבון ותנועות עובר. ואם אלו תקינים שוב, לא מוכרחים אולטראסאונד. יש כמה בדיקות שעליהן קופ"ח ממליצה לעשות אולטראסאונד, וכשאלה הגיעו (סקירת מערכות), הפנה אותי הגניקולוג שלי למרפאה אחרת שבה היה אולטראסאונד. וכשהתוצאות היו בידי, הייתי חוזרת אליו והוא היה מסביר לי לפי מידת הצורך את התוצאות. היתרון היחידי בביקור אצל גניקולוג שיש לו גם אולטראסאונד הוא שאת יכולה לראות את העובר, בכל ביקור (אחת לחודש בערך) בעוד שהבדיקות ה"רשמיות" הן אחת ל-3 חודשים בערך. ואם נניח יש בעיות בהריון (חס וחלילה) שולח אותך הגניקולוג ללא האולטרה סאונד למרפאה עם האולטראסאונד בתדירות גבוהה יותר מאחת לרבעון. כך, שהכל לשיקולך

Gill Gallad

New member
../images/Emo50.gif מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif

אכן היתה לך שהות קצרה כפי שאחלו לך וזה בהחלט מעורר השראה! שיהיה הריון תקין!

קובולט

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב

בהריון הראשון שלי היה לי רופא בלי מכשיר, וזה היה סיוט לא מספיק שאת צריכה לקבוע אליו תורים את צריכה גם להתרוצץ למקום נוסף לבדיקות אולטראסאונד, למשל עכשיו שראו אצלי שני שקי הריון עוד לפני שהיגיע בדיקת הדם וככה לעזור לשמור על שק אחד לפחות, אני ממליצה בחום על גניקולוג עם מכשיר אצלו המון מזל טוב ושיהיה משעמם ובריא

גורבי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

שיהיה לך הריון קל ומשעמם... ושימו לב בנות, חודש מאי (או סוף אפריל, תלוי איך מסתכלים על זה) בהחלט מוכיח את עצמו

זוג חדש

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזה כיף לשמוע (ךקרוא), הודעות כאלו. לגבי הרופא - אם את מרוצה ממנו - תשארי! ואם את לא כ"כ מרוצה, זאת כבר סיבה לעבור לרופא אחר עם מכשיר US אצלו בקליניקה.

sushi123

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif

תשארי עם הרופא שאת מרוצה ממנו! היום קשה למצוא רופאים טובים

tooltool

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב ענקי והריון קל ומשעמם

ותקפצי מדי פעם לעדכן... טולטול

למעלה