גם אני רוצה

emilyy15

New member
גם אני רוצה

.. אחרי בערך חודשיים של מעקב אחרי הפורום החלטתי סוףסוף להצטרף אליכם אני עדי נעים מאוד.. בת 15 גרה בלונדון וזהו נראה לי ממאוכזבי אביב גפן,שחוצמכמה רגעי נוסטלגיה לא נשאר לו שום דבר להציע..לפחות לי לא יכולה בלי השלישייה של עברי שפשוט עושה לי טוב 1 בספטמבר נעים לכולם! בייז

לונדוןןןןןןןן??????????????

וולקום!!! יש לך אייסיקיו?..... אם כן צרפי 168074292 ו...סתם שאלה, למה רק קראת ולא הגבת עד עכשיו?

emilyy15

New member
יאפ

לונדון.. ולמה רק לקרוא קודם? לקרוא קודם..להתרשם לראות שאנלא מצטרפת לביצה מלוכלכת כמו פורום אביב גפן בתפוז לדעת שיש כאן משהו ששוה stickin around.. וסתם בשביל הרקורד..אני כמעט סגורה על זה שיש!

לונדון?!?!?

גם אני רוצה לונדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן המקום המושלם עלי אדמות עם האנשים המצחיקים ביותר (מה לעשות שהמבטא הזה מצחיק אותי כך שהשיחה הכי רצינית בעולם עלולה לגרום לי לפרצי צחוק
) איזה פאן לך וולקום טו דה עברי לידר פורום

Mייקל

New member
אותי את כבר קנית

ולמה? כי אני בן 21, שגדל (על באמת) עם גפן הבן - וללא ספק מהמאוכזבים הבולטים. (איפה הימים של 'עכשיו מעונן', איפה?) אסור לי בתור מנהל להביע דעה נוקבת מדי על הפורום של גפן כאן בתפוז - אבל נסכם בזה שאני יותר ממסכים איתך. (כנסי שם בטאגליינס לויכוח שהקמתי לפני חצי שנה - בזמנו בייתי "מייקל21") ברוכה הבאה!

מנצל שירשור...

היי אנשים אני יודע שכבר נעלמתי ושוב חזרתי ושוב באתי... אבל הפעם אני נשאר ראיתי את הבחור החדש שהצטרף והוא דירבן אותי (החבר ההוא של תומר) אני ניר, בן 21, גם אני הומוסקסואל בארון. זהו. ושוב אני שואל... מישהו זוכר אותי? גל? מייקל?

גם אני זוכר אותך

כל פעם שאתה כותב הודעה אני טורח להגיד שלום ואתה לא זוכר אותי?? אני אמסור לאול מה שכתבת עליו הוא מאוד ישמח (אין לו גישה לאינטרנט כרגע
) ותודה לך ששיתפת אותנו
מקווים שתשאר הפעם
תומר

נירושקה!!!

ודאי, ודאי, ודאי, שאנחנו זוכרים. איך אפשר לשכוח :) בכל אופן, אני מצטרף למייקל בתקווה שהפעם תישאר ולא תיעלם (שוב!). שמחים שחזרת, הצטרפו הרבה אנשים לפורום, מאוד נחמדים, שאנחנו מאוד אוהבים, והיה מפגש פורום, והיה מפגש בהופעה בניצנים (היית באיזשהי הופעה של עברי לאחרונה?), והיה ממש כיף. אם אתה צריך עזרה בהתאקלמות, אני לשירותך. וניר, הפעם, תישאר. באמת. גל איש יקר. נ.ב אני חייב לדעת ואתה חייב לענות, תגיד, נינט או שירי???

מיטקין

New member
וולקום לשניכם!!!!!

יאאא לונדון, אין זו עיר מושלמת!!!!!! ובכל זאת ברוכים הבאים לפורומינו הקט!!!!!! אני טים/סנופקין...

ברוך הבא וברוך השב.. ../images/Emo118.gif

לונדון זו אחלה עיר... באמת שיש לי אהבה אליה!!! תהנו פה!!

Ez sLeeP

New member
עדי מותק...

תשלחי כרטיס טיסה, אני רץ לנתב"ג.. (אני אקח את תומר איתי, הוא בדרך..).
ברוכה הבאה. ניר - ברוך השב..! נדבו'ש.

מה זה?!

עושים נסיעה משפחתית ללונדון בלעדי?! *מזועזעת* היי עדי! ברוכה הבאה! אני נושי... וניר ברוך השב! תשאר... תקבל כוס קפה... ועוגה... יהיה כיף!

אבא בא!!!! זה בטוח, גם דודה חופית

לגבי דוד מייקל, אמממ... הוא יותר ממוזמן.. הבעיה היא שהוא חיל !!! סו.. נראה מה יהיה איתו

למעלה