גם אני רוצה ! איפה מכירים בחורים חוצניקים ?
א אופטימית עם נסיון New member 9/9/08 #2 זה סודי.... רק מי שיש לו פרוטקציה, יכול להכיר כאלו.....חח אגב, להבא, תשרשרי את ההודעה להודעה הרלוונטית.... חבל לפתוח הודעת המשך בהודעה חדשה, כי זה סתם מעיף הודעות לעמוד הבא.....
זה סודי.... רק מי שיש לו פרוטקציה, יכול להכיר כאלו.....חח אגב, להבא, תשרשרי את ההודעה להודעה הרלוונטית.... חבל לפתוח הודעת המשך בהודעה חדשה, כי זה סתם מעיף הודעות לעמוד הבא.....
S swoman New member 9/9/08 #3 אההה זה חידוש ! עכשיו גיליתי את הכפתור המשייך את ההודעות . תודה אחותי ! אז פרוטקציות את אומרת ...הממממ אני חושבת שאדבר עם השם ואקמבן לי איזה חסיד מבחוץ תגידי , לידע כללי שיהיה לי , יש כאן אנשים קבועים שמתכתבים כאן ? אני לא מבינה בפורומים , אבל זה נראה מעניין איכשהו - ומעביר את הזמן בעבודה יופי !!!
אההה זה חידוש ! עכשיו גיליתי את הכפתור המשייך את ההודעות . תודה אחותי ! אז פרוטקציות את אומרת ...הממממ אני חושבת שאדבר עם השם ואקמבן לי איזה חסיד מבחוץ תגידי , לידע כללי שיהיה לי , יש כאן אנשים קבועים שמתכתבים כאן ? אני לא מבינה בפורומים , אבל זה נראה מעניין איכשהו - ומעביר את הזמן בעבודה יופי !!!
א אופטימית עם נסיון New member 9/9/08 #4 כמעט כולם פה הם קבועים... תעקבי קצת, תתחילי להכיר את השמות... אחלה פורום! באמת! (תודה לחרדיפרנט!! ) ואגב, את חדשה פה.... נכון? אז ברוכה הבאה! שתמצאי את החצי השני בקלות!!
כמעט כולם פה הם קבועים... תעקבי קצת, תתחילי להכיר את השמות... אחלה פורום! באמת! (תודה לחרדיפרנט!! ) ואגב, את חדשה פה.... נכון? אז ברוכה הבאה! שתמצאי את החצי השני בקלות!!