גם אני רוצה

pomelit

New member
אני רוצה אני רוצה

אהמ אהמ *מכחכחת בגרוני* חשוב לסרוק את הכתב בגודל הטבעי שלו, ולהציב אותו בפורום בגודל של לא יותר מ 500K, רזולוציה של 72. כנראה סרקת ברזולוציה גבוהה מידי, וגם לאחר ההקטנה של שלומיאל, הכתב לא בגודל המקורי... חשוב להציב את הכתב ליד הסברים כפי שכתוב בהודעת המנהלת מיכל מעדיפה שגולשים אחרים ינסו קודם את מזלם, לפני שהיא מנתחת, כי אם המנהלת ישר תנתח לכולם, מה יעשו שאר האנשים??? הכי חשוב זה לזכור שיש כאן כמה גולשים (אני לא!) שמנסים למשוך את הדיון לכל מיני מקומות לא חשובים, ולכן לא להיעלב מהם, אלא להבין אותם במידת האפשר. מיכל - איך הייתי |אמוטיקון של ילדה עם ידיים מאחורי הגב, נעלי לקה, ורגל מאחורי רגל, מסתובבת במבוכה, ומביטה למעלה אל עבר מנהלת הפורום|

אריק!

New member
קצת שכחו אותך אז

התנצלות ונסיון: אז כך, מעריכה את רמתך בתחום שבחרת, אבחנתך, שפוטיך ומקוריותך אך לא תמיד בטוחה שאלה זוכים למלוא הערכה וקידום הראויים, ועל כך הרגשה שלילית, תסכול ותרעומת. אינטלגנטית בעלת הבחנה דקה בפרטים וגם מבין השטין, והסתכלות מזוית שונה שמדגישה את יחודך. חוש בקורת מפותח. התנגדות להנחיות/התערבויות שטותיות/חובבניות. רגישויות יתר למעמד ויוקרה בעיסוקיך ושקידה לשמירת רמה, עד כדי טפול פרטני זהיר. הרצון להיות ראלית, חזקה, צלולה ובשליטה שכלית בלי לתת ללחצים להוציא אותך מאיפוס עולים לך בבריאות נפשית. לפעמים מעירה ומנדנדת מחוסר יכולת להסתגל למצוי שהוא רחוק מהציפיות. ייתכן עצבנות ומועקה שלא ניכרים בחוץ, אך פוגמים בחדווה, התלהבות והשקעה חברתית. אולי, פירוד מאולץ בתחום הרומנטי בעוד שאת עדין אוהבת אותו ולא פנויה רגשית לאחר. להשתמע אריק.

למעלה