גם אני רוצה

Dror Lavie

New member
גם אני רוצה ../images/Emo60.gif

זהו את השירים המתורגמים... 1. the enemy who is friend 2. how much times you counted up to ten 3. it was in the end of the summer 4. i live and work like everyone 5. i had plans and plots 6. flower to faces, in the end of movie 7. He´s not hearing a ring of bell 8. Sky of sadness on me & the night 9. Dont search far, stay close 10. I ask where, where are you goin די קל ת´אמת! אז יאללה לעבודה! אחת ושתיים פקחו עיניים, שלוש ארבע לעבודה! דרורררררררררררררררררר שלהלהלהלהלהלה!

lighter

New member
5

5-אני רק בנאדם (...אני חי ועובד כמו כולם...)של...של....אוווף!!! 9-שיר של ברי סחרוף. אבל לא זוכרת איזה...

Dror Lavie

New member
מצטער, לא יכול לקבל, גם השם לא נכון

וגם אין מבצע! ו-9 ברי, אבללללללללללללללללללל שם שיר!

1,2,3,4,5,9,10 ../images/Emo68.gif

1- רמי פורטיס- ניצוצות 2- שכחתי מי שר, ואיך קוראים לשיר אבל זה שיר דכאוני כזה- כמה פעמים ספרת עד 10 ושומדבר לא קרה 3. צביקה פיק- זה היה בסוף הקיץ 4. מאירה בנאי- שירו של שפשף 5. ירמי קפלן- בעעעעעעע...
איך שכחתי היו לי תוכניות ומזימות איך אני אכבוש אותך ואז את תיכנסי לתוך חיי. הפוך? 9. ברי סחרוף- גם שכחתי.. שיט.. 10 דיויד ברוזה- בוכה אל הקירות

מה כפת לי ../images/Emo10.gif ../images/Emo68.gif

וזה מאיר בנאי, ולא מאירה. למרות שזה היה יכול להיות נחמד. וזה חצי תשובות נכונות וניצחתי!!!!!!! 2א0ה

גלגלולה

New member
2 ו-5

2. כמה פעמים ספרת עד עשר - רפי פרסקי (הוא שר עוד משהו?) 5. ירמי קפלן - השיר מהפוך - כבר עכשיו?

סאביבית

New member
לפני שאני בודקת תשובות

1) ניצוצות - ברי ופורטיס 2)כמב פעמים ספרת עד 10 - רמי פרסקי 3)אהבה בסוף הקיץ - צביקה פיק 4)שירו של שפשף - מאיר בנאי 5) ל"י 6) (היו לי תוכניות ומזימות - צריכה להזכר) 7) ל"י 8) ל"י 9)תסתכל לה בעיניים(?) - ברי סחרוף 10) ל"י

Cantinflas

New member
אילו ניחושיי, לפני הצצה...

1. ניצוצות (פורטיס או פורטיסחרוף) 2. כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה. לא זוכר של מי 3. אהבת סוף הקיץ. פיק כמובן 4. שירו של שפשף. מאיר בנאי 5. גלי, של ירמי קפלן 9. ככה זה, של סחרוף 10. תגידי שטוב, של כנסיית השכל.

Dror Lavie

New member
במקום שאני אגיב לכל תשובה ../images/Emo60.gif

כאן יש את התשובות שפתרתם נכונה: 1. אכן, זהו ניצוצות של פורטיס. 2. כמה פעמים- רפי פרסקי 3. אהבה בסוף הקיץ- צביקה פיק 4. אכן שירו של שפשף- מאיר בנאי 5. נכון, השיר באמת לקוח מהפוך, כבר עכשיו- ירמי קפלן 6. לא ידעתם!!!! 7. אכן אמפריות נופלות לאט של חמי ודן תורן 8. בוכה אל הקירות- דיוויד ברוזה 9. ככה זה- ברי סחרוף 10. תגידי שטוב- כנסיית השכל נשאר לכם רק את שש, אכן קשה...!

למעלה