גם אני רוצה

גם אני רוצה ../images/Emo10.gif

ולא מצליחה. לא מצליחה לסדר כמו שאני רוצה, לא מצליחה להביא את עצמי להתחיל במבצע שאני יודעת שיקח לי שעות שלא לדבר על ימים. עשיתי רשימה של כל הדברים שזקוקים לסידור לפי חדרים. רק מלראות את הרשימה כמעט הרמתי ידיים. אבל המשכתי ועשיתי עוד רשימה של לאן כל דבר הולך בסופו של דבר - הגרביים לסלסלה, התכשיטים למגרה, כאלה דברים כי יש אצלי גם ערבוביה בתוך המגרות, ואני צריכה לארגן גם את מקומות האחסון ולא רק את הבלאגן הגלוי. נכון שאני יכולה לקחת את ערמת הבגדים ממכונת הכביסה, לשים אותה כמו שהיא בארון ולסגור את הדלת. ואז לא תהיה ערמה בסלון שתקרא לי כל הזמן ואף אחד לא יראה את הבלאגן, אבל אני עדיין אדע שהוא שם. אני גם יכולה לקחת את כל הדברים שעל השיש ולשים אותם סתם בארונות, אבל שוב - לא יראו את הבלאגן אבל אני אדע שהוא שם. צריכות עוד דוגמאות? נכון שלא? סידרתי את סדר היום שלי, אבל אז הילדה חלתה ושבוע היתה בבית ואי אפשר היה ממש לסדר כי היא רצתה עלי כל היום והיתה נורא מסכנה, ואז אני נדבקתי ממנה ובכלל אפשר היה לשכוח מלסדר, כי איך אפשר לסדר עם 39 חום? אני רואה את ההודעות של כל ההצלחות, ואני נורא רוצה גם

טליW

New member
יש לך גימלים! קודם הבריאות! ../images/Emo24.gif

אחת ממטרות הפורום היא לתת השראה. אנחנו בתחילתו של מבצע גדול שמטרתו לתת עוד השראה. ברור ששבוע לחדר זה כלום (זוכרת שרציתי שנקדיש חודש לחדר?), כי אנשים עובדים, ושומרים שבת, ויש ילדים, ועכשיו השפעם משתוללת (גם אצלי בבית)... אנחנו רק אנשים, וכל אחד עושה מה שהוא יכול. תני לעצמך צ'אנס. לאט לאט. וקודם כל, קודם כל, המשפחה, והבריאות. מבטיחה לך שעוד מעט יהיה אצלך מסודר, ולא, אני לא מתכוונת שיהיה דחוף בארונות (למרות שזה חוקי
). לכי תנוחי עם כוס תה
הרבה בריאות

I Was Hoping

New member
את יכולה

באמת שאת יכולה. הטריק הוא באמת לחלק הכל למשימות קטנטנות, שעה פה שעה שם, לא יותר. אחרת הכל מייאש. גם אני השבוע הזויה מחום ומשתעלת נורא, והצלחתי לשלב הרבה. אני לא מוותרת על שעתיים מנוחה בצהריים כי הגוף שלי חייב להחלים [אני חייבת לחזור לעבודה] ושותה המון תה צמחים ומרק חם. בין לבין, ממש באיזי, עשיתי לי רשימה קטנה. 1. להעיף את הר הכביסה. שבועיים כבר שאני והאיש מתלבשים מערימת כביסה נקייה. זה נורא, וזה ישב לי על המצפון. בעוד חצי שעה אני מסיימת. 2. לטפל בארון שלי סופית, כולל מיון של מה שלא נלבש יותר. אני נותנת לזה שעה היום. מה שלא מספיקה - יימשך למחר. אני בעד לסדר קודם את הנראה לעין, ואחר כך להגיע לשורשים. לא רואה טעם בלסדר את פנים ארונות המטבח למשל, אם מבחוץ להם הבלגן חוגג. לאט-לאט, משימות קטנות, עם סטופר אם צריך. לא להתייאש! ולא להעמיס על הגוף. אני בעיקר מאמינה, שמחלות מגיעות אצלי כשאני לא נחה מספיק ורק מתרוצצת. לפעמים חובה להוריד הילוך. קחי לך את הזמן! רפואה שלמה לך ולקטנה

למעלה