גם אני רוצה סקר!

גם אני רוצה סקר!

נכנס לכאן אחד לאחרונה, שמבייש את כוווווווול הרבנים, אני אישית, כמי שיש לו "סמיכה" לרבנות חושב שזה בושה מה ואיך שההוא כותב. מצד שני, זה מאוד משעשע אותי, הלהט, התמימות, הטיפשות, הנודניקיות, לא הייתי רוצה שכך יתנהגו חברים שלי, אבל אם האידיוט הוא לא שלי? אז מה אכפת לי... אז השאלה פשוטה, לחסום או לא לחסום? למחוק או לא למחוק? גם דתיים יכולים להשתתף בסקר, שכן אין בדבריו שום קדושה ומותר למחוק אותם.... אני יודע, שלמחוק אותו ולחסום אותו, יהיה שרות טוב לחברינו בפורום חוזרים בתשובה (פחות בושות) אז מה? ניתן להם מתנה לחג?

crfv

New member
הרב עם הרבים - אל יתרברב ברבותיו

סוגיה מעניינת העלית. מצד אחד יושב לו יהודי תמים, הקונה את עולם הבא שלו במחי קולמוס, וכל מה שהוא צריך לעשות לצורך כך, הוא להעתיק כמה הלכות וסוגיות לעוסות. כאילו, בעצם למה לא לעזור לצודיק? מצד שני, כבודו ששמו מעיד עליו שהוא רב עם כולם, מרביץ בנו תורה, ואנחנו עם נגד אלימות, אז אפשר: א. להעיף אותו ב. להרביץ בו את תורתנו בחזרה ג. להעיף אותו בכל מקרה ד. להעיף אותו מה אתם חושבים חברים יקרים יעשה לאיש החביב והנודניק הזה?

אני מציע למחוק, אבל...

לא לתת סתם מתנה לחוזרים, תדרוש משו בתמורה... למשל... שהם יחסמו את הג'ינג'ית.

אוי נו

זה כנראה מתחזה שרוצה לעשות קצת אקשן, ואולי זה מיודעינו הידוע... ואכן אני מצטרף למיכל, למחוק אותו סתם בגלל שא"א לתת למישהו להשתלט על הפורום.

R a c h e

New member
../images/Emo45.gifו../images/Emo31.gif-אני לא אובייקטיבית.....

מה שנראה לי הכי טוב זה לשרשר אותו לעצמו...
רחל

למעלה