גם אני רוצה לנסוע!!!

ענת241

New member
גם אני רוצה לנסוע!!!

החלום שלי הוא לעבור לגור בארה"ב תקופה מסוימת ולעבוד שם. הבעיה שאני עובדת במקום מסודר, 6 שנים קביעות, תנאים והכל ונראה לי ממש חוסר אחריות לעזוב הכל היום וללכת לנסות.. למרות שהייתי מתה לעשות את הצעד הזה... ממש לא משנה לי היכן: מנהטן, פלורידה, לוס אנג´לס או כל מקום אחר בו אוכל למצוא עבודה.. מה אתם אומרים? ענת.

moya

New member
אל תוותרי על החלומות שלך!

אסור לפספס דברים כאלו. עדיף להצטער על משהו שעשית מאשר להצטער על משהו שלא עשית. (ברוב המקרים כמובן..) אני לא יודעת מה מצבך המשפחתי, אבל אם אין לך ילדים תסעי. לקחת ילדים למעבר זמני ולאבד מקום עבודה קבוע לדעתי לא כדאי, אלא אם את בטוחה שתסעי לתקופה ארוכה. החבר/בעל, אם באמת אוהבים יבינו שזה החלום שלך ויבואו אתך. זו דעתי ושיהיה
אני גם רוצה לבצע מעבר.. אבל אני קצת פחדנית..

זה תלוי בהמון גורמים

בת כמה את, מה את עושה, מה את רוצה לעשות כאן? זה לא פשוט לבוא לכאן ולעבוד בעבודה טובה, כמובן שתמיד תוכלי למכור קרמים בקניון בדוכן נייד, אבל אם יש לך עבודה טובה בארץ, למה שתרצי לעשות את זה? האמריקאים לא ששים להעסיק ישראלים בלי ניירות, מה שאומר שתמיד תצטרכי לעבוד אצל ישראלים, עד שתתארגני על הניירות. אם יש לך מקצוע מבוקש, שווה לך לחפש ספונסר שיסדר לך ויזת עבודה ולבוא לכאן בצורה מסודרת. חוץ מזה, את יכולה לנסות לבקש מהמעסיק שלך שנה חופשה ללא תשלום, אם הוא מעריך אותך מן הסתם הוא יסכים, ואז תוכלי לבוא לנסות עם רשת תמיכה מהארץ, מקסימום לא ילך - תמיד תוכלי לחזור לעבודה הקודמת שלך. אפרת.

DJNYC

New member
תראי ענת,

ממה שאת כותבת על העבודה שלך, מה שטוב בה זה שהיא קבועה, שיש לך וותק, מסודרת... בסה"כ את אומרת שזה אותו דבר. כן, צאי מהשיגרה, תראי עולם, תראי אפשרויות חדשות, תחליטי להישאר בארה"ב או שלא זה לא משנה, אבל כך או כך תעשי משהו שיכול לפתוח המון אפשרויות חדשות ומסעירות. נכון, בדבר כזה יש סיכון, אבל זה מה שהופך את זה למסעיר.

למעלה