גם אני פה חדשה)))

טורטיתת

New member
:)

בהצלחה

קיפפוד

New member
כן, ליידי)))

אני חדשה פה. בפורם הזה. אני לא ממש מסתדרת איתו בנתיים. ואת?

אממ... פתחת!

עלינו פור! יאללה תגידי כמה מילים בארגנטינאית יא אלגאוצ'ו.... עושה רושם שאני מתחילה איתך... אני סתם רודפת אותך :) אני בכלל מעדיפה צרפתיות... מצרפת לא ממרוקו :) הלב שלי חלש מידיי למרוקאיות... יאללה תעשי חיים... הלכתי ... יש לי פתיחה של 4 :)

lady gaga10

New member
querida nena

te digo que no te entiendo nada de nada y si no te gustan las argentinas es tu problema yo por mi es la persona lo que inporta y no si es o no es besote

lady gaga10

New member
אז ככה

אמרתי שעם זה לא הטעם שלך ארגנטיניות שמה שחשוב בישבילי זה הבן אדם ולא מאיפה הוא עם האדם טוב או לא טוב אז יפתי עם האוהבת צרפתיות גם אני בטעם הזה .......אחותי

אחותי יש לך טעם של צרפתיה?

או שגם את אוהבת צרפתיות? משהי כאן מנסה להתחיל איתי? חחחחח אחרי כל ה''אחותי אחותי הזה'' באמת מתבקש שלא יהיה כאן גילוי נמרות... :) ה' ירחם עליי! ואת צודקת, הכי חשוב זה הנשמה, ו........ גם ציצים גדולים... :) ומי שאומרת לך שהפנימיות זה הדבר הכי חשוב שתדעי שהיא מכוערת :) ושמשהו ישתיק אותי כאן כמה שטויותים... מרגישה שאני עובדת במיילים, לא מצליחה להתשתלט על התיבה ועוד הודעה שצריך לענות עליה ועוד אחת.. חבל שאני לא מקבלת משכורת על בדיקת המייל... הייתי עשירה עכשיו, כמה מיילים ינעל דינק! וחצי מזה שטויותים!

Estoy tratando de aprender español

אני מנסה כבר כמה שנים לדבר ספרדית , לא ממש בהצלחה אם כי אני מבינה קצת יותר טוב משאני מדברת , לפני כמה שנים שאלה אותי אחת העובדות שלי בספרדית טו הבלה אספניול , עניתי לה לא , אני הבלה מישראל :)

lady gaga10

New member
חחחחחח את גדולה חחח

קרידה אמיגה מיה טא דיגו קא אסטוי מוי קונטנטה דה קונוסרטה הי מגוסטריה קא אסטמוס אן קוטקטו גרסיאס gracias querida amiga mia te digo que estoy muy contenta de conocerte y me gustaria que estemos en contacto חברה יקרה שלי אני אומרת לך ששמחתי מאוד להכירך והיתי מעוניינת שנישמור על קשר תודה lady gaga10

טורטיתת

New member
../images/Emo18.gif ערב טוב לכולן

לא הבנתי איך משעשעת פאמקי?! הנושאים שכתובים בפורום די חשובים, ולהסיט את השיחה למקום אחר קצת פוגם ומקלקל, לצערי זה מה שקורה כאן בשבוע האחרון וזה חבל מאוד. ואם פאמקי מבקשת להעביר את השיחה למסר פרטי לא נשמע לי משעשע כלל. המשך ערב טוב.

נראה שהיתה אי הבנה :)

באמת חשבתי שהיא מתלוצצת , קצת קשה לפעמים לקרא בין השורות והייתי במצב רוח הומוריסטי משהו בסגנון תעבירו לפרטי יכול להשמע גם מצחיק לפעמים לא ככה ?? בכל מקרה אם כבר באי הבנות עסקינן , הייתי רוצה לשתף אתכן בחוויה שלי מגלישה בפורום הזה כמו גם באחרים ושמתי לב לאווירה מאוד תוקפנית ולתגובות לא מידיות , האמת שחשבתי שאולי זה בגלל שאני חיה בחו"ל כבר שנים רבות אז אולי יש איזה פער תרבותי מצידי ( מן חוסר הבנה אולי ) וזו לא תוקפנות אלה פשוט ישירות אך לצערי החברה הישראלית חולה בשנאת חינם וזה מתבטא בתוקפנות ,חוצפה וחוסר רגישות , וזה נראה כאן ובאתרים אחרים באופן ממש בולט לעין , אני אוהבת לקרא כאן ולפעמים להגיב אך מקווה לראות קצת פחות תוקפנות ויותר חמלה ונחמדות

טורטיתת

New member
נעמי ורות :)

אני מסכימה איתך לחלוטין, ההתנהגות בפורומים היא כמו התרבות הישראלית במציאות במיוחד בכבישים. אלימות מילולית, חוסר פרגון, חוסר כבוד, אי התחשבות, תוקפנות ועוד... אבל אסור להכליל רובנו נחמדות, ובמיוחד נשי פורום זה. לשמחתי יש כאן ניהול מעולה, וישנה הרגשת ביטחון בפורום זה לגולשות כאן, לאחרונה אף הועלתה כאן הודעה לא נעימה שבו נצעק "הפרום מיצה את עצמו" אני שמחה שמה שקורה כאן השבוע הוא הוכחה נוספת שנשים עושות שימוש בפורום הזה לכל מטרה ומטרה לשחרר לפרוק את אשר על ליבן. (צריך להבדיל, הפורום הוא פורום לסביות 30+, ולקחת את הנושאים כאן למקום אחר קצת פוגם לפעמיים) כולי תקווה שנמשיך לשמור על הפורום לכתוב לשחרר לקרוא לכבד לפרגן אחת את השנייה כאן ובכל מקום בעולם. רק אהבה תביא אהבה יום חמים

פאמקי

New member
האם מצאת בהודעתי תוקפנות?

איך היית אמורה לבקש לחדול מרצף הרדידות שהשתלט על הפורום, בימים כל כך קשים כגון אלה? (ואני לא שואלת בכעס, באמת מבקשת לראות).

מצאתי בהודעתך הומור, ככל הנראה בטעות !

אני אענה לך ברצון רב , אנני יודעת דבר על רצף הרדידות כפי שאת מכנה אותו וגם לא קיבלתי שום רושם של השתלטות , אולי אני לא כאן הרבה כמוך מן הסתם ( את מנהלת הפורום ) וכבודך במקומו מונח אך חוששתני שיש מן נימה של תוקפנות ונגרמה לי מידה קטנה של אי נעימות וחשתי טיפה נבוכה אפילו , לא משהו שאני לא יכולה להתגבר עליו :) אבל זה הפורום שאת מנהלת ואני אורחת בו ולכן אם תקבלי את דברי ברוח טובה כפי שזה נאמר יהיה זה אך נהדר ואם לאו אזי לא נגרם שום נזק , אנני מעבירה בקורת אלה משתפת אותך ברגשותי , אני בעצמי בעלת חברה ליצוא ויבוא הלבשה תחתונה ומעסיקה עשרות רבות של נשים בארצות הברית ובסין ואני מודעת לאינטריגות הפנימיות של מערכות יחסים ולאיך לנסות לגרום לכולן להרגיש טוב ( כי זה פורודוקטיבי יותר !) לא תמיד זה הולך לי אבל אני בהחלט משתדלת ואני בטוחה שגם את :) שיהיה יום נהדר לכולכן

למעלה