dreamgirl000
New member
גם אני סובלת מבעיות ודווקא עם אימא.
ואם לא אימא אז אבא.... יש לי כמה בעיות...דבר ראשון אני בת 17 עוד שבועיים.. אני מאוהבת יש לי חבר .....מעל הראש אני מאוהבת.... הבעייה שאני לא כל כך יכולה להפריד ביינו ללימודים.... אנחנו יוצאים 4 וחצי חודשים כבר.... וירדתי הרבה בלימודים..הכל בגלל שאני לא יודעת איך לארגן לוח זמנים..כמו שצריך..מבלי לרדת בלימודים וכל זה... הקטע..שאימא שלי כל הזמן מתעצבנת על זה...שלא הולך לי בלימודים בזמן האחרון..יש לק מהמקצועות שאני עדיין במאמץ מצליחה לשמור עליהם... כל פעם אימא שלי צריכה לריב איתי..וכל אשמה שלה היא מפילה את האשמה על החבר שלי....
כי גם לחבר שלי יש מגרעות..... הוא אחד שלא משקיע בלימודים.... אבל בכל דבר אחר הוא מוכן להשקיע וכשהוא רוצה..משקיע את כל הלב.... ואימא שלי.רואה בו כאוייב מהרגע שהבאתי אותו הבייתה... וכל נזמן היא רבה איתי..ועם כל בעיה שאני באה אליה...היא מפילה את זה..על החבר שלי..
רק חבל שאימא היא לא כזאת שמתנהגת כמו חברה שלי... זה קשה...גם כשאני באה אליה בוכה לפעמים..היא לא מוכנה להקשיב.... כי היא חושבת שרק היא צודקת...ואני לא יודעת מה לעשות עם הדברים האלה....
בנות תגידו לי מה הייתן עושות עם בעיות כאלה?..איך אני יכולה לפתור את זה?.. אני גם רוצה את החבר שלי....אני גם רוצה את הלימודים.....ואני גם רוצה את אימא!!..שלא כל כך מבינה אותי.... אני לא יודעת מה אפשרי לעשות? תודה על תשומת ל-
ואם לא אימא אז אבא.... יש לי כמה בעיות...דבר ראשון אני בת 17 עוד שבועיים.. אני מאוהבת יש לי חבר .....מעל הראש אני מאוהבת.... הבעייה שאני לא כל כך יכולה להפריד ביינו ללימודים.... אנחנו יוצאים 4 וחצי חודשים כבר.... וירדתי הרבה בלימודים..הכל בגלל שאני לא יודעת איך לארגן לוח זמנים..כמו שצריך..מבלי לרדת בלימודים וכל זה... הקטע..שאימא שלי כל הזמן מתעצבנת על זה...שלא הולך לי בלימודים בזמן האחרון..יש לק מהמקצועות שאני עדיין במאמץ מצליחה לשמור עליהם... כל פעם אימא שלי צריכה לריב איתי..וכל אשמה שלה היא מפילה את האשמה על החבר שלי....