גם אני סובלת מבעיות ודווקא עם אימא.

dreamgirl000

New member
גם אני סובלת מבעיות ודווקא עם אימא.

ואם לא אימא אז אבא.... יש לי כמה בעיות...דבר ראשון אני בת 17 עוד שבועיים.. אני מאוהבת יש לי חבר .....מעל הראש אני מאוהבת.... הבעייה שאני לא כל כך יכולה להפריד ביינו ללימודים.... אנחנו יוצאים 4 וחצי חודשים כבר.... וירדתי הרבה בלימודים..הכל בגלל שאני לא יודעת איך לארגן לוח זמנים..כמו שצריך..מבלי לרדת בלימודים וכל זה... הקטע..שאימא שלי כל הזמן מתעצבנת על זה...שלא הולך לי בלימודים בזמן האחרון..יש לק מהמקצועות שאני עדיין במאמץ מצליחה לשמור עליהם... כל פעם אימא שלי צריכה לריב איתי..וכל אשמה שלה היא מפילה את האשמה על החבר שלי....
כי גם לחבר שלי יש מגרעות..... הוא אחד שלא משקיע בלימודים.... אבל בכל דבר אחר הוא מוכן להשקיע וכשהוא רוצה..משקיע את כל הלב.... ואימא שלי.רואה בו כאוייב מהרגע שהבאתי אותו הבייתה... וכל נזמן היא רבה איתי..ועם כל בעיה שאני באה אליה...היא מפילה את זה..על החבר שלי..
רק חבל שאימא היא לא כזאת שמתנהגת כמו חברה שלי... זה קשה...גם כשאני באה אליה בוכה לפעמים..היא לא מוכנה להקשיב.... כי היא חושבת שרק היא צודקת...ואני לא יודעת מה לעשות עם הדברים האלה....
בנות תגידו לי מה הייתן עושות עם בעיות כאלה?..איך אני יכולה לפתור את זה?.. אני גם רוצה את החבר שלי....אני גם רוצה את הלימודים.....ואני גם רוצה את אימא!!..שלא כל כך מבינה אותי.... אני לא יודעת מה אפשרי לעשות? תודה על תשומת ל-

MiSsY 100

New member
לפי דעתי

כיד לך לשבת ערב אחד או יום זה אפשרי ולדבר עם חבר שלך על המצב שלך בלימודים ואיך תנסו לשלב את זה עם החברות שלכם(אם הוא אוהב אותך עד כדי כך אז הוא יבין) כי עם זה בבלאגן אז זה בחיים לא מסתדר לבד ואז תראי להורים שלך שאת כן יכולה ללמוד וגם להיות עם חבר שלך באותו הזמן והם ילמדו מזה שאת יכלוה לעשות את זה וכל זה תלוי רק בך כי את יכולה לעשות שינויים פה עם עצמך ותראי להם ולך מה את יכולה לעשות....

dreamgirl000

New member
אבל הקטע...

שאני מדברת איתה והיא לא מסוגלת לשמוע לי ולהבין אותי... אני מנסה שהיא תקשיב לי בכל דרך שהיא.... להבהיר לה...שאני בת 17 כב ואני זו שמחליטה איך לקדם את חיי.... והיא צריכה לתמוך בכל דבר שאני בוחרת...עם טיפה עזרה...והיא לא מבינה.. מה עוד אפשר לעשות...?...גם שתכבד ת החבר שלי כשהוא בא?

MiSsY 100

New member
תגידי לה....

לפני שאת מתחילה לדבר תשמעי את הצד שלי ואז תגיבי תמיד צריך כבוד בדיבור כי אם מתפרצים לדברים של אחד לשני זה בחיים לא יסתדר (מנסיין) ואני באמת לא רחוקה ממך (כפי שרואים בשרשור הארוך שלי) אני בת 15 וחצי (כמה י) ואני ממש מבינה אותך (חץ מהקטע של החבר כי אין לי) שהיא לא נתנת לך חופש כי זה עכשיו קורה אצלי ובאמת תנסי ככה כל כבר בזמנו להתמודדה עם אמא שלך כי אם לא תעשי את זה זה ימשך ככה הרבה זמן (כולל הקטע של החבר).....

MiSs FiZz

New member
טוב אז ככה....

אני אולי קטנה ממך אבל אני מבינה מה שאת אומרת.. אני והמנהלת של הפורום החברות הכיי טובות אמא שלי חושבת שנעה מדרדרת אותי מאוד בלימודים (דבר שהוא לא נכון) אני מסבירה לה שהחברות שלי זה עינייני נכון היא לא משו אוהבת את זה אבל אין מה לעשות גם אמא שלך תכעס קצת מזה שאת ממשיכה להיות איתו למרות שהיא לא אוהבת את זה אבל זה יעבור לה ולאט לאט היא תלמד לאהוב את החבר ולכבד אותך יש כאלה שלוקח להם קצת זמן לקלוט שהילדים שלהם התבגרו וכאלה שעדיין חיים קצת בהכחשה ולחשוב שהילדים שלהם עדיין התינוקות שלהם לאמא שלך קצת קשה לקלוט שהתבגרת וזה קורה להרבה הורים אחרי הכל קשה להבין דבר כזה. אבל היא תבין גם אם זה יקרה שתייהי בת 19 או יותר חח בקיצור תתני לאמא שלך זמן ותנסי לשבת לדבר איתה ולנסות להסביר לה כמה את אוהבת את החבר שלך והוא לא זה שמשפיע על הלימודים שלך וכו'.. מקווה שעזרתי לילך

למעלה