גם אני נפלתי קורבן

snoway

New member
גם אני נפלתי קורבן

עד היום הייתי מחוסרת סלולרי גאה. עמדתי בגאון בפני כל ההפצרות. תמיד אמרתי:``מספיקות לי הסיגריות כגורם מסרטן, אז מה אני צריכה פלאפון?`` אבל היום נכנעתי למוטו של אמא שלי לחיים: ``זה במבצע!!!`` אז מעכשיו גם המח שלי יהיה מטוגן, אני אוציא יותר כסף (אבל פחות מהשאר כי זה במבצע), כולם יוכלו להשיג אותי בכל מקום גם כשאני ארצה קצת שקט, ועוד הכנסה תתווסף לאילי ההון הקפטיליסטים במדינתנו. עוד אחת מהעדר. הידד לקומוניזם, רוסיה אמנו וסטאלין אבינו.

MOR@N

New member
זה לא את רשמת ?

שדקרו מישהו בבית הספר שלך?

snoway

New member
אני כן רשמתי את זה

אבל הדקירה היתה ב``רמות`` ולא ברמת-יוסף. ברמת-יוסף היה סיפור אחר: כתת י` מסוימת פרקה חלון קטן(מזכוכית)ממקומו ושמה אותו מעל הלוח. אחרי כמה ימים שמורים דפקו על הלוח בגלל כל מיני סיבות וכלום לא קרה, באה מורה אחת שדווקא אהבו וממש הקישה נקישה קטנה על הלוח. החלון נפל עליה ומהעוצמה של המכה היא נפלה. בפעם האחרונה ששמעתי משהו על זה היא עדיין היתה בב``יח עם בעיות לא קטנות בעמוד השדרה. זה רק מראה מה יכול לקרות אם לא נחשוב על מה שאנחנו עושים (עד כמה שזה נשמע פלצני).

MOR@N

New member
לא משנה .....

רמות או רמת יוסף בקיצר מי שדקר אני מכירה אותו ואם אני לא טועה את אמרת שאת גרה בגבול יפו וגם אני גרה שם רשמת שהיה בלאגן בתקופה ההיא עם הערבים אז אני רשמתי שכן אני הייתי בהפגנה ונכנסתי ליפו וזרקו אלינו אבנים ......

rastotman

New member
מישהו ראה את האיי סי קיו שלי?

לא כל כך מפריעות לי ההודעות האלה, אבל לכו תדעו מה יקרה, אם תיפלו על מישהו ביום לא טוב, והפורום יציק לו, והשליח של הפיצה לא ישים לב אליו- יכול לקרות פה מיקרה מצער של אישפוז במחלקה סגורה שהיה אפשר למנוע אותו. וזה עלול לקרות בעיקר לזיקני הפורום שאנחנו לא רוצים שיעלמו אל תוך חדרים מרופדים כי לבד אנחנו לא נדע מה לעשות עם עצמנו. זה כמו שההורים שלנו לא מוחסנים מדברים שאנחנו מחוסנים מהם. באיזשהו תוכנית אין לי מה לעשות בצוהוריים שראיתי אמרו שהורים לא מחוסנים כמו הילדים שלהם מפירסומות [גם בתוכנית היה מי שיגיד ``מה?.. לא!``]. בכל מיקרה, למרות שלי זה לא מפריע כרגע, וההודעות האלה אפילו מספקות את יצר המציצנות שלי- אתם לא רוצים לגרום לאף אחד לכאב ראש, רק לחיוך נעים. אחרת פתאום יקרה לכם אותו דבר בגלל אנשים אחרים שלא למדו את אומנות האיי סי קיו. מה שמביא אותי לפואנטה, אלה הודעות שניראות כאילו הוציאו אותן מהיסטוריה של איי סי קיו, לא מתאים פה בטח לא אחרי דף וחצי של דיונים כמה נוראיות הודעות קצרות מדי. ומה שמביא אותי לעוד משהו שרציתי לשאול- מי שהוא יודע מה האי סי קיו הישן שלי? אח נק בננה שלי מחק אותו שוב פעם [!@!], ואין לי את המיספר כדי לשדך עם הסיסמא שהפעם שיננתי. תישלחו לי באי מייל.

snoway

New member
את צודקת

אבל לכל אחד יש תפיסה אחרת בקשר למה זאת בדיוק הודעה קצרה. לפחות חלק מההודעות שאולי קצת עצבנו אותך למעלה הן לא בנות שורה אחת (למרות ש 2-3 כן). וההודעה הראשונה היתה מתוך כוונה טובה (מה רע בקצת קומוניזם?) ולא כל הודעה צריכה להיות בהיקף של פרק בהסטוריה.

rastotman

New member
מאק פיפי נוט ואר

את צודקת, להודעה הראשית שלך מגיע הכבוד הראוי, והנה אני מיתייחסת, לא צריך להיתייחס רק להודעות שגורמות לך למחשבות אובדניות בסגנון ``אין לי מה לעשות בפורום הזה, יש מחר בחן בערבית ומיבחן בלשון`` [זה היה מיועד לאנשים המיואשים באשר הם שם- תמיד אפשר לשפר {``קליניקה און``}]. ולתגובה- ענת הייתה אומרת על זה ``הנה זרם, [תק תק תק {קולות של הליכה לכיוון שהיא הצביעה אליו}]. אני מסכימה איתה, עדיף ללכת עם הזרם הקרוב למקום מגוריך, בעיקר אם הוא זרם נוח ואתה יכול להתאים לו. בפלאפונים יש סנייק, זה נחמד, זה נוח. אין סיבה להפוך את זה לקטע, בסוף זה סתם מעיק וצריך להסביר דברים מיותרים יותר מדי פעמים [``לא חשבתי שאני צריכה פלאפון, למה אני צריכה? אני כל הזמן עם הפלאפון של אופק. תתיקשרו אל הפלאפון של אופק, אני לא צריכה פלאפון משלי. יכריחו אותי לשלם על זה. תעזבו אותי, אני אקנה פלאפון!!`` {ציטוטים מעוותים שלי}]. אני קראתי את הקטע של רוסיה אימנו וסטאלין אבינו בקול של גיחוך וציניות, אולי טעיתי, בכל מיקרה זה חמוד. קומוניזם, אנרכיה, שמאל, ימין, פצפיזם ``אהבה זה ההפך של שלום כי אהבה זה סאדומאזו [?]``- אין לי כח לדבר על זה ברצינות עכשיו. אנשים פתאום לא שמים לב לא לדבר על דברים כאלה לידי- ואני עדיין לא מצליחה לא לחשוב שהם עושים את זה בצחוק ומיתאכזבת לגלות שהם רציניים. אבל, רק כדי לסתור את עצמי- קפיטליזם/אמריקה=קקה, כפי שנאמר בסטיקר ישן[מדבקה עם תמונה של פתק] בתחנה בדרך לים ``פתק לבן- נעצור את שילטון בעלי ההון``. ובכלל לא נוח לי עם זה שהמון המון אנשים צריכים לבחור באדם אחד, ובחבילת רעיונות אחת- זה פשוט גוש טימטום, אבל אני לא מחפשת אלטרנטיבות לזה, העולם הדמוקרטי שלנו נותן לי את הזכות פשוט להוציא את עצמי מחוץ למישחק ולהקים מסביבי בתוך הזרם שלי חברה נעימה של אנשים שלא מחפשים דרך ליצור את האנרכיה המושלמת בסיביבתי.

rastotman

New member
שלום היא מילה שימושית שלום

למשל לשמוע את הסלוגן של ``שלום שישמור עלינו`` מתחת לאיך קורים לה שאמורה להיות דומה לאמא שלי אומרת שלא צריך לכבד את הסכמי אוסלו נישמע לי די סוראליסטי. למרות שלא בא לי עכשיו להחליט אם אני מאמינה באוסלו או לא, כי בעצם למי אכפת. וכל מה שאומרים היום נישמע לי משונה לחלוטין- אנשים, עובדים עליכם, זה לא אמיתי יותר מהישרדות, לא צריך להאמין בזה!`` ותודה לאל שיש אנשים כמוני שלא קונים דברים כאלה. [;-)] [נאמר בקול הציני שבו קראתי את רוסיה אימינו.. {אני פשוט לא יכולה להשאיר קטעים כאלה לא ברורים, ממש חבל לי שמישהו יפספס את הקטע ויחשוב שהוא נורא חכם שהוא קלט פגם במישפט שאני לא קלטתי}].

למעלה