גם אני מתאכזבת...

קוקידלה

New member
גם אני מתאכזבת...

שלום לכולם, אני דיי חדשה פה, והתלבטתי אם לכתוב פה או לא אבל ראיתי שאנשים לוקחים פה ברצינות מה שכותבים, אז הנה אכזבותיי- בזמן האחרון התקרבתי ממש למישהי ונהיינו חברות טובות אבל לאחרונה ממש התאכזבתי ממנה כי גיליתי שקשה לסמוך עליה. זתומרת-אני יכולה לספר לה דברים והיא תשמור אותם וכאלה, אבל זה לא כל כך חכמה, אני יודעת שאם אני אצטרך ממש דחוף שהיא תבוא איתי לאנשהו היא תגיד לי לא. ואני יודעת גם שהעקרונות המטופשים שהיא שומרת באובססיביות ימנעו ממנה להיות חברה טובה, אז מה זה שווה שהיא יודעת להקשיב, אם אני יודעת שאני אצטרך אותה לספר לה משהו והיא תגיד לי שאין לה כוח לקום כדי לשמוע אותי?

sidi

New member
היי

אני מבין שאת מאוכזבת כי יש לך ציפיות מסויימות והיא לא עומדת בהן. ויכול להיות שפה גם הבעיה שלך, את מצפה יותר מדי... תצפי לפחות ותקבלי יותר. בכל מקרה את תמיד יכולה לקבל אותה כמו שהיא ובמקביל לחפש לך חברות נוספות. ואל תמעיטי בחבר שיודע לשמור סוד! זאת גם מעלה שקשה למצוא היום אצל אנשים.

קוקידלה

New member
צודק אבל...

אני לא מצליחה להפסיק להיות מאוכזבת... זתומרת, אני ממש לא מנסה לשנות אותה, אבל זה כבר קרה לי עם חברה אחרת, שאמרתי לה מה אני מרגישה והיא אמרה "מה, באמת?!" וזה ממש הפריע לה, והיא באמת השתנתה מאז, וניסתה להיות יותר "חברית", אבל זאת אמרה נכון, בטח, ככה זה. בכלל לא מפריע לה שחברות זה האחרון בסדר עדיפויות שלה. אני מעריכה אותה על הרבה דברים, אבל לאחרונה, מאז ששמתי לב לזה, ממש התחלתי לחשוב עליה דברים רעים וכל הזמן להרגיש צבועה, ואני לא רוצה שהיא תשתנה, ואני לא דורשת ממנה... אבל זה רק יעשה לה טוב שינוי כזה קטן, של לעזוב לחמש דקות את כל העקרונות שלה (אפילו לא את כולם) ולהיות חברה, ואז היא תקבל את זה בחזרה, כי כשהיא אומרת לי לבוא איתה לאנשהו, וקר לי או נוח לי איפה שאני יושבת זה מובן לה מאליו שאני אעזוב הכל ואבוא איתה, אבל היא לא רוצה שזה יהיה מובן שהיא תעשה את זה- כי היא לא! איך היא מצפה לקבל משהו שהיא לא נותנת?

sidi

New member
היי

אני מבין מה את אומרת אבל את צריכה להבין שאת לא יכולה לשנות אותה. את יכולה פשוט להיות חברה שלה כמו שהיא או שלא. הרבה פעמים אנו מסתכלים על אנשים ועל מצבים שונים מהצד ו "יודעים" שזה צריך להיות אחרת אבל בעצם זה אולי נכון עבורינו אבל לא למישהו אחר. תנסי פחות לקחת דברים ללב. ואם את עושה משהו בשביל מישהו או עוזרת לחבר/ה תעשי מכל הלב ואל תצפי לתמורה ואת תראי שדווקא אז את תזכי בשפע. ואם לא מתחשק אז אל תעשי את פשוט לא חייבת! ערב טוב

קוקידלה

New member
זה לא שאני

מנסה לשנות אותה, או חלילה עושה דברים בשבילה או בשביל כל חבר/ה אחרת בשביל תמורה, אחרת איזה חברה אני? אבל זה קצת מצב נאחס שהכל מובן לה מאליו שנעשה בשבילה, ושהיא לא תעשה בשבילנו... אבל ממש חבל פשוט סתם ככה להתרחק מחברה... לא?

sidi

New member
../images/Emo13.gif

אז תגרמי לכך שזה לא יהיה מובן מאליו. פעם הבאה שהיא תהיה צריכה משהו תגידי שלא מתאים לך עכשיו. תעשי מה שנוח לך ולא למישהי או מישהו אחר. תראי, אם את מוצאת שלא נוח לך בחברתה אז מה? תכריחי את עצמך בכוח להיות איתה? אבל בכל אופן אני חושב שאת קצת מגזימה.
תמשיכי להיות חברה שלה ואני מבין שיש לך עוד חברות אז תהדקי את הקשרים איתן ותני לזמן לעשות את שלו. יכול להיות שבלי שתשימי לב את תתרחקי ממנה וזה כלל לא יפריע לך ויכול להיות שלא.

למעלה