מסכמשת....
שיר השבוע שלי,של קרן-אם אלה החיים.
שיר השבוע שלי,לא של קרן-הרגילים שלי....
משהו שעשה לי את השבוע-קשה לי להגיד משהו שעשה לי את השבוע,כי זה היה שבוע מאוד מתיש,פיזית ונפשית. הדבר הטוב ששרדתי אותו עם הרבה סבלנות ואהבה וכוחות משהו ש"תום של פעם" לא הייתה מצליחה. כי אני עד לא מזמן הייתי מתלוננת מכל דבר. אז המכה שקיבלתי שבוע שעבר במדרגות ברגל, מסתבר שזה שבר קטן,הלכתי סך הכל למוקד הרפואי לבדוק למה זה לא עובר לי כי עבר שבוע שלם!!!! ובסוף מסתבר שזה שבר קטן מתחת לזרת. הכאב כבר מזמן נעלם, אבל הגבס כל כך היה לא נוח שהחלטתי לפני שעה!!!! להוריד אותו ולהשאיר תחבושת שמקבעת טוב טוב את האזור, ועכשיו אני אחפור ואסביר למה אני גאה בעצמי על זה שעברתי את השבוע בשלום ואני לא כמו תום של פעם

כי!!!! עבדתי כרגיל עם הגבס, כמו שעבדתי כרגיל לפני שידעתי שזה בכלל שבר. ההורים אפילו לא הציעו לי לא לבוא לעבודה למרות שלא חשבתי על לא לעבוד. בימים שבהם אחד ההורים היו בבית שתקתי מה שעד עכשיו לא עשיתי, אתמול הם כל היום היו בבית כי הם התארגנו לאירוע שהיה להם ואני עזרתי להם לארגן את הילדה, ועדיין שתקתי ועוד היו שעות נוספות הקיצר אני עוברת שינוי משמעותי אני פחות צומית ומתלוננת וזה כיף

אבל מה שכן אני עדיין חופרת חחחחחח....
מישהו שעשה לי את היום-אני עצמי, אני הכי גאה בעצמי, מהבן אדם הכי חלש בעולם אני פתאום מרגישה הבן אדם הכי חזק
תכנונים לשבוע הבא-עבודה,כרגיל...שבוע אחד אחרון! וחופש פסח!!!!!!!!!
מאכל השבוע שלי-לביבות בטטה.
האם ראיתם את הביצוע של מתמודדי "פרויקט הלהקה 2" ל- "מבול" ו- "גם אני"? אם כן, מה חשבתם?לא ראיתי, גם לא יצא לי לראות את קרן ברמזור

אוף!!! מי משיג לי סרטונים????