גם אני מכורה...

ori האחת

New member
גם אני מכורה...

היי לכולם, חג שמח!!! להזמין פאזל מהאתר www.puzzles.co.il מישהו הזמין משם? אפשר לבטוח בהם? לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי וכו'.... תודה!!!

ori האחת

New member
תודה רבה!!!../images/Emo26.gif

אם יש מישהו שבכל זאת הזמין מהאתר הזה זה יעזור לי מאוד..... כי אני רוצה להזמין משם (פאזלים מהממים ומבחר גדול..) וחוששת.. תודה!

tamtal

New member
צר לי, אך לא הזמנתי מהם אף פעם...|ש

אבל לפי דעתי הם קצת יותר יקרים מהחנויות הממשיות. כדאי לך לחכות למחר בבוקר ותעשי סיבוב בחנויות. רק תעשי לעצמך טובה ואל תיכנסי לטויס אר אס כי הם יקרים בטירוף. תנסי את החנות בדיזינגוף שמדברים עליה פה. שווה ביקור, אף פעם לא הייתי שם אבל נראה לי שאלך מחר. מקווה שעזרתי טליה

ori האחת

New member
תודה, אבל............

אני מצפת, ואין לנו מבחר של חנויות ו/או פאזלים בכלל.........
חוץ מזה... מה המחיר הממוצע של פאזל 1000 חלקים? כי שם יש למשל ב140 כולל מע"מ ומשלוח.. זה בסדר, לא?

tamtal

New member
אחותי קנתה של ראוונסבורגר

1000 חלקים ב-120, אז אני מניח שעם המשלוח זה סביר.

ori האחת

New member
מבחינת מחיר

זה סבבה, אבל מישהו שמע על תקלות שהיו עם האתר הזה? כי בכל זאת יש לתת להם את פרטי כרטיס האשראי, ת.ז. וכו'...

so called osnat

New member
הזמנתי מהם, ובכלל לא היו תקלות,

והם בסדר, והפאזל הגיע במהירות ועכשיו הוא בשלבי הכנה :)

davp

New member
אני הזמנתי מהאתר פאזל.

האמת שהיה בעיה עם המשלוח, הוא איחר קצת אבל זה לא היה בגללם, זה היה בגלל עמיר פרץ (שאני לא אגיד פה מה אני חושב עליו) התחיל לשבות ביום שאני אמור לקבל חבילות :( בכל מקרה, אני מציע לך בקניות באינטנט פשוט לרשום את המספר טלפון שלך והם יחזרו אליך, הסיכוי שפרטי האשראי שלך יעברו לצד שלישי אחרי זה הוא מאוד קטן ואפילו קלוש. בכל מקרה, אתר אמין, לא עשה בעיות מיוחדות... דוד.

liors91

New member
האתר שייך ליבואן פאזלים

האתר קיים כמה חודשים והוא מנוהל ע"י היבואן הרשמי של רוונסבורגר בארץ. המחירים הם מחירי מחירון קבועים אולם לדעתי בחנויות מסוימות ניתן להוזיל עלויות ע"י התמקחות (אנו הרי ישראלים)

למעלה