גם אני מגלומן אני בטוח שאני הולך לעשות מהפכה שתשנה את העולם, אם לא למעלה מכך...
י ישענר זאף New member 29/10/04 #1 גם אני מגלומן אני בטוח שאני הולך לעשות מהפכה שתשנה את העולם, אם לא למעלה מכך...
פ פטר חמור New member 29/10/04 #2 מותקפתמותק אני מבין את הדחיפות והצורך להצלת הפורום, אבל אם תכנסי בניקים כל כך אדיוטים אפילו סיטרא יקלוט שזו את.
מותקפתמותק אני מבין את הדחיפות והצורך להצלת הפורום, אבל אם תכנסי בניקים כל כך אדיוטים אפילו סיטרא יקלוט שזו את.
י ישענר זאף New member 29/10/04 #3 אני נעלב אני באמת לא קפת. דרך אגב, מוצא חן בעיני הניק הזה קפת. באמת הניק שלי אדיוטי? השקעתי בו שעות
פ פטר חמור New member 29/10/04 #4 זה רק מוכיח עד כמה מצבך חמור. אתה מבין, בניגוד למורים לחינוך מיוחד, אצלי השקעה לא נחשבת.
פ פטר חמור New member 29/10/04 #12 זו כבר פעם שלישית שאתה עונה לי תוך פחות מחמש דקות. וזה קצת מתחיל להדאיג אותי. דיר באלאק, כשאני מודאג אני לא מאד חברותי.
זו כבר פעם שלישית שאתה עונה לי תוך פחות מחמש דקות. וזה קצת מתחיל להדאיג אותי. דיר באלאק, כשאני מודאג אני לא מאד חברותי.
ס סיטרא New member 29/10/04 #7 אמרו את זה קודם, לפניך, והיום הם קבורים בבית הקברות הוירטואלי במעמקי הארכיון הדווי שלנו. שיפוצים לא צפויים בקרוב.
אמרו את זה קודם, לפניך, והיום הם קבורים בבית הקברות הוירטואלי במעמקי הארכיון הדווי שלנו. שיפוצים לא צפויים בקרוב.