גם אני מבין...

eyaleyaleyal

New member
גם אני מבין...

רציתי לעלות בעיה עקרונית ומעצבנת שמשגעת אותי כמעט בכל פעם שאני יוצא.. אני בחור בן 18 לפני צבא לא כמו הרבה נערים בגילי אני מבין פחות או יותר בשתייה מכיר את החוקים ואת המשקאות ואף מאוד אוהב לשתות לעומת רוב הנערים בגילי ששותים רק בשביל פוזה בלי אחריות..אבל לא עליהם הייתי לדבר..אני רוצה לבקר את המצב שבשל גילי הצעיר אני לא יכול להיכנס להרבה פאבים זולים ולכן אני לא יכול לשבת בפאב ולשתות... כי המקומות שבו מגישים שתייה לנערים בגילי הם מקומות יקרים מאוד תחשבו שכדי שאני אכנס רק לראש טוב וזה עוד למזן קצר אני צריך לשלם 140 שקל ויותר לרוב והמלצרים אין מושג איך להגיש את המשקאות.למקומות הנורמלים בדרך כלל לא מכניסים מתחת לגיל 21.. ולכן עד שאני אסיים צבא אני פחות או יותר תקוע משום שכדי לשתות נורמלי אני צריך להכין בעצמי ועם חברים משקאות שלא תמיד יוצא הכי טוב...וזה רק בבית של מישהו..ולכן אם למישהו יש מקום טוב להציע לי וזול או פתרון אחר אשמח לשמוע...

GHSI

New member
אתה יודע מה אתה יכול לקנות ב140 שח?

תכנס לחנות שמוכרים אלכוהול(לא לפיצוציות)ותראה מה אתה יכול לקנות ב140 שח...זה יספיק לך לשבוע... חוצמזה תמצא מישהו שנוסע לחול ותבקש שיקנו לך משקאות איכותיים... אני במשך 3 שנים בניתי בר יותר גדול ממה שאתה רואה ברוב המקומות שאתה יוצא אליהם...והכל שלי איזה כיף... מה שאני אומר שתתחיל בקטן ותצבור קצת בקבוקים על המדף בבית זה יעזור לך גם להבין קצת יותר מה אתה שותה....

למעלה