גם אני לא מצביע מפדל

• פותח הנושא yumi
  • פורסם בתאריך

yumi

New member
גם אני לא מצביע מפדל

עד היום הצבעתי מפדל. לא עוד. הציבור הדתי לאומי הוא היחיד בארץ שנאלץ לשלם אלפי שקלים כל שנה עבור חינוך ילדיו. איך זה יתכן כי המפדל, שהניפה את נס החינוך, לא דאגה עד היום לחינוך ממלכתי דתי על תיכוני איכותי, ובחינם!! כמו כל שאר האוכלוסיה. איזה אבסורד, אתה נער דתי לאומי, שלם אלפי שקלים בשנה לחינוך טוב. אין בררה, אין אופציה אחרת חוץ מלשלם. אז היום, ערב הבחירות, המפדל נואשת ומחפשת את המיתר הכואב לציבור, עליו היא יכולה לפרוט, חינוך על יסודי חינם. איפה הייתם עד היום? ואם כבר מדברים על החינוך של המפדל, אני כלל לא בטוח שאשלח את ילדי לשם. הישיבות והאולפנות מתחרדות המהירות רבה. המון מילים נכתבו על כישלון חינוך זה, על אחוזי החילון הגבוהה בקרב בוגרי חינוך זה, ושאר חולות רעות שדבקו במערכת. אין סיבה להצביע מפדל. עד היום הצבעתי להם בגלל החינוך, אבל דווקא הקמפיין שלהם מוכיח כי לא עשו כלום במשך שנים.

בגלל שהציבור הדתי לאומי נטש את המפל

המפלגה. ירד כוחה של המפלגה ל5 ולכן אי אפשר לחוקק שום חוק שיאפר חינוך ממלכתי דתי בחינם רק מפד"ל חזקה תוכל לעשות את זה.(10 מנדטים של הליכוד הם מציבור דתי לאומי עפ"י סקר-אולי עכשיו כבר פחות אבל עדיין הוא גבוה) התופעה של התחזקות בדת-דווקא לא בעיה, זה חלק מתהליך שאני שמח להיות חלק בו. אחוזי החילון הגבוהים לא נובעים דווקא מחינוך כושל אלא מהתחברות של נוער דתי לנוער חילוני וחינוך מהבית. לא יעזור החינוך הדתי לאומי הוא הטוב ביותר.

benif

New member
מי שדאג לחינוך הדתי זה רק מפדל

תפתח את האתר ותראה כמה חוקים חוקקו 5 חכים בלבד. זה לא יאומן! אף סיעה לא מגיעה לקרסול של החכים שלנו. mafdal.org.il

אמיר.

New member
הכנס לאתר המפדל..

אתה לא מכיר כנרה את מה שנעשה בשטח. שים לב הכל לא טוב לך יותר תורה = חרדיות פחות = חילון...

גם אני

המפד"ל מחשקת משמאל את אפי איתם ולכן לא נשאר לי אלא להצביע חירות ונראה שמרזל יתן דוגמא אישית לחינוך ילדיי(הייתם פעם אצלו בבית)

benif

New member
ילדיך לומדים ממך לשקר וחבל.אין שמאל

אין שמאל במפדל. יש רק מתנחלים וימניים.

למעלה