גם אני כחול!

maayan15

New member
אבל..אבל...מתמטיקה איכס!!!

מחר יש לי מבחן במתמטיקה....למה שלמתמטיקה יהיה פורום?..למה שמישהו יירצה לנהל פורום כזה?.....ואני דווקא חיבבתי אותך עד עכשיו.... בכל מקרה, מזל טוב על היותך כחול!! (גם אני כחולה...רק שאני לא מנהלת שום פורום...)

freedom rider

New member
איכס וגם פויה

מתמטיקה זה הרבה יותר ממה שמלמדים אותך בבית הספר. אישית, יש הרבה תחומים במתמטיקה שאני לא סובל, אבל להכליל ככה?? (ק לדוגמא - המתמטיקה היא היא שמאפשרת לך להודיע לכל העולם כי "מתמטיקה זה איכס"
. למתמטיקה יש פורום כי זה נושא שמעניין אנשים רבים. לחלקם המתמטיקה היא מקצוע, לחלקם סתם תחביב, וחלקם תלמידים וסטודנטים שזקוקים לעזרה בלימודי המתמטיקה שלהם. הפורום מהווה מקום מפגש לכולם. יש בו גם דיונים כבדי ראש בשאלות הרות גורל כמו פונקציות מרוכבות וסיכויי הזכיה בלוטו, וגם הרבה עזרה במתמטיקה (בכל הרמות) לכל מי שמבקש. למה שמישהו ירצה לנהל פורום כזה? לא יודע. אני רציתי כי הנושא קרוב לליבי, ואני חושב שכמנהל אוכל לקדם את המתמטיקה וגם את היחס אליה בהצלחה במבחן מחר, ומקווה שתמשיכי לחבב אותי. וד"ש לג´סטין.

RogerW

New member
פורום מתמטיקה?!?!

איזה יופי... מצאתי את הפורום שחיפשתי שנים.. של אהבת חיי... המתמטיקה!!!!!המקצוע האחד והיחיד בשבילי...(לא פחות ולא יותר
) *יודעים שם מתי הבגרות במתמטיקה??.. אני לא יודע.. אני רק יודע שזה באמצע חודש 1
... טוב.. אני אלך לבדוק שם..

maayan15

New member
כן רוג´...באמת הפורום ה-1 בשבילך...

חחחחחחחח..... אני עדיין טוענת שמתמטיקה זה איכס!...במיוחד אחרי הנסיונות שלי ללמוד למבחן (ניסיון ללמוד- 5 דקות של לעבור על הנוסחאות/דרכים ואז לשגע לחברות שלי את השכל..).... אבל באמת באמת באמת מזל טוב.... מעיין <מחפשת פורום שזקוק לניהול..>

RogerW

New member
../images/Emo4.gif

אני שונא מספר 1!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

nutmeg

New member
אחלה!!

שיהיה בהצלחה - freedom. ולצערי אין סיכוי שתראה אותי שם. אני מאלו שבאמת לא מבינה למה אחד ועוד אחד הם שניים. בקושי הצלחתי לעבור את התיכון ועד היום אני מקללת כשצריך לחשב אחוזי טיפ שהם מעבר ל- 10%. פעם גם הגעתי לעיר שבכלל לא התכוונתי להגיע אליה רק בגלל שלדעתי אוטובוס מספר 826 זה בדיוק כמו 862. אני אפילו לא מנסה לבדוק איך וכמה הצליחו לעבוד עלי!

zimes

New member
מה מספר הפורום???

אפי - זו את שמסדרת שכל חברי הפורום את ענין הניהול?

מזל טוב פריד !!!!

כעת תוכל גם להפריש דמי חבר מוגדלים ומופקעים, לאור משכורתך החדשה מתפוז !!! אין מאושרת ממני !!! ולענייננו: כמובן שזו אני שמסדרת, וזאת תוכלי לבדוק בצורה פשוטה, על ידי ספירת חברי הפורום שנהפכו מנהלים מאז הווסד הפורום - מפאת הצניעות לא אמנה אותם אני, רק אומר שמדובר בזיו25, מיטלל, שלילנד, נוטמג (שהיתה ופרשה בשיא מסיבות אישיות ולאומיות), דנה שלנו כמובן (ביבוא אישי שלנו), מירי mprb, וכעת החופש בעצמו. אם שכחתי מישהו, נא שיודיע לי על זה, על מנת שאגדיל את דמי חברותו הפורומית.

De-Panther

New member
457../images/Emo9.gif פורום שיעזור לי לשבוע הבא../images/Emo8.gif

יש לי מבחן חוזר ואם אני לא עובר אותו אני יורד הקבצה
לא רוצה להגיע ל3 יחידות!!

maayan15

New member
מה רע ב3 יחידות?!?!?!

מזכיר לי את זה שבתחילת השנה שיבצו אותי ואת חברה שלי ל-3 יחידות...ואנחנו רצינו 4...ואז למדנו שני שיעורים...ואז חברה שלי שאלה "יש שתי יחידות".....טוב...בשביל שזה יצחיק צריך להיות שם...

De-Panther

New member
אני מעדיף 4 יחידות... המורה עוזבת..

אותי בשקט ונותנת לי לעשות מה שאני רוצה... ואומנם יש לי יותר חברים ב3 יחידות וב5 אבל גם שם יש לי כלמיני אנשים שאני מדבר איתם... וגם מכיתות אחרות...

zimes

New member
תשמע, פריד...

איזה פחד! נכנסתי לפורום, ואני מרגישה כזו קטנה בחבורה המבריקה שלך שם. אפילו את השאלה בקומבינטוריקה (12 כסאות) שהבאת, כמעט פתרתי עם טעות מגוכחת. אין לי אומץ לכתוב שם אפילו מז"ט למנהל החדש.
> צימעס רוצה לחזור ליכולות המוחיות שהיו לה בגיל 17. לא. בגיל 5. <

freedom rider

New member
אל פחד!

את החידה עם 12 הכסאות אני "פתרתי" עם טעות קולוסאלית (ואני עוד אמור להיות מומחה בתחום הספציפי הזה...)

maayan15

New member
אני חייבת להגיד שרק מלקרוא את

השאלות שם נבהלתי... איך שלא יהיה ובלי יותר מדי קשר- היה לי היום מבחן במתמטיקה והלך טוב...

למעלה