|גם אני יתומה מאם

../images/Emo25.gif ../images/Emo51.gif ש.ב ממילקי

אני מודה לך ושולחת לך אלף נשיקות אבל זה טוב להאמין ולהאחז באלוהים ולדעת שהאמהות שלנו שם ואל תחשבי אני לא דתייה אבל מאמינה כי זה מה יש. ואת יכולה להמשיך לדבר איתי אני מחזקת אותך כמה שאני יכולה

../images/Emo24.gifאני מחזקת אותך מירי 1

אני בת 28 ממי נשואה בת 28 ואני כואבת איתך ולא מבינה איך את בגילך מתמודדת עם האובדן כאשר לי זה קשה מאוד אם תרצי לשאול משהו אני כאן בשבילך

Liora75

New member
היי

גם אני עם אותה הרגשה לגבי אלוהים במיוחד כשאימי עד הדקה האחרונה היתפללה שתרגיש יותר טוב ושהכאב יפסיק והוא (אם בכלל יש הוא) בגד בה,

יש אלוהים תאמיני

גם אימי האמינה עד הדקה האחרונה ורצתה לחיות והאמינה ובכלל מאז שהיא חלתה היא חזרה בתשובה שלמה היא היתה כמו נסיכה בלבן בימי שבת כאשר היא יכלה ללכת לבית הכנסת אבל יש אלוהים ממי תאמיני תאחזי בזב האמהות שלי קרובות אליו שם למעלה

|גם אני יתומה מאם

אמי נפטרה לפני חודש ימים בלבד אתמול עלינו לבית העלמין לטקס האזכרה היה קשה קשה מאוד אני בת יחידה בין 3 בנים הייתי דבוקה לאמא שלי כמו דבק מגע אמי נלחמה על חייה במשך שנתיים ממחלת הסרטן אבל בסוף נפטרה היא היתה אישה חזקה היא לא רצתה למות ולא האמינה שתמות היא לא רצתה לעזוב את הילדים שלה היא נתנה את כולה לילדים שלה היא היתה לביאה שדאגה רק לילדים שלה אמא היית אמא נפלאה וטובה זה לזכרך

Liora75

New member
היי לך

אני מישתתפת בצערך אני מבינה את צערך כי גם אני חוויתי את אותו אובדן לפני שנה וחצי גם אימי נילחמה בסרטן במשך 3 שנים עד שהמחלה הכריעה אותה אנחנו 3 בנות ואני האמצאית במשך חודשיים לפני שאימי ניפטרה כבר לא ראו לנכון להחזיק אותה בב"ח ורצו לאשפז אותה בהוסטל לחולים סופניים ואני לקחתי על עצמי את הטיפול בה בבית וחיבקנו אותה בטבעת של אהבה וחום עד שהיא ניפתרה ולמרות זאת כמה שזה היה קשה וכואב עם חיסרון גדול וחור בלב המשכנו הלאה בחיינו כעת אחות אחת עם תינוקת בת 7 חודשים והשניה צריכה ללדת עוד חודש לכן את עם כל הכאב תמשיכי את חייך ושמרי את זיכרון אימך בחייה הבריאים והטובים בתוך ליבך שיהייה לך רק טוב ליאורה

ליאורה

אנחנו אומנם רק שתיי בנות, אך אמא שלי נפטרה גם מהמחלה הערורה הזו לפניי 3 , כמעט 4 שנים. כשהיא היתה בת 54. היא לפחות הספיקה להכיר את הנכד הראשון שלה. הילד המקסים הזה מכיר את הסבתא שלו רק מתמונות החתונה של הוריו ומהברית שלו. לפניי מספר חודשים היתה חתונה במשפחתנו. ואיך שהגענו לחתונה..הוא רץ לעבר אישה אחת וצעק בשמחה...הינה סבתא ציפי...מיותר לציין שזו היתה אישה אחרת. אני ואחותי כמעט נחנקנו. ואחותי הסבירה לו שזו אישה אחרת. ואז הילד המתוק הזה ישב בשקט ואז שאל.."למה היא ברחה לי?" הסתכלתי בפרופיל שלך, וראיתי שגם את רווקה. את חושבת שזו הסיבה בגללה את היית זו שטפלה באמא שלך, וכנ"ל גם אני? או שאין קשר? האם הרגשת יותר קרובה לאימך מאחיותך? יש לי עוד שאלות, אבל אני אעצור פה..

תודה לך לימון מוסיף המון

הפרופיל הוא לא שלי אלא של אחי אני נשואה פלוס 2 אמי זכתה לראות אותי מתחתנת ואת ילדי הגדולה שלי בת 8 והקטן בן 8 חודשים ודרך אגב אני בת יחידה בין 3 בנים אני הקטנה ואני וכל האחים שלי עטפנו אותה בטבעת של אהבה לאורך כל הדרך ועד הרגע האחרון את יכולה להמשיך לשאול ללא מעצורים אני פה תודה

Liora75

New member
היי

אכן הירגשתי יותר קרובה לאימי והייתי מוכנה לעשות הכל כדי שיהיה לה טוב.במשך שנה לא עבדתי והייתי צמודה אלייה 24 שעות ביממה ואני חושבת שהייתה לי זכות גדולה ליסעוד אותה ולעטוף אותה באהבה וכבוד עד הדקה האחרונה שלה וחיבקתי אותה גם כשהיפסיקה לינשום באותה שניה תיפקדתי כמו רובוט והתחלתי להיתקשר לחברת קדישה ולסדר הכל ורק כשבאו לקחת אותה קלטתי שזהו ונישברתי לרסיסים אני יושבת וכותבת לך את כל זה וחוזרת אחורה לאותו זמן ממש קשה לי

מדהים..את כאילו מספרת לי את עצמי...

אומנם בשלושת הימים האחרונים של אמא שלי לא ישנתי איתה, היא כבר היתה בהוספיס..מחוסרת הכרה, והדודים שלי פשוט כבר לא הרשו לי..כבר ככה תפקדתי שבוע ברמת הרובוט, מהרגע שהעובדת הסוציאלית בבית החולים,הסבירה לי את אופצית סיום החיים שלה..ואני פרצתי בבכי, שהיא מפחדת ולא רוצה למות, והיא המטומטמת אמרה לי להגיד לאמא שלי שהיא הולכת לראות את אהוביה ( כולל אבא שלי שנפל ביוה"כ)..ואז קלטתי בפעם הראשונה שאני באמת הולכת לאבד אותה..ונצמדתי אליה יום ולילה.. עד ליום שהעברנו אותה להוספיס (ביום הזכרון לחללי צה"ל),שכמעט ונדרסתי רק בגלל שלא הרגשתי וחשתי את עצמי. אחרי 3 ימים היא נפטרה, ביום ההולדת של אבא שלי.. כנראה שיש סיבה ומשמעות לכל דבר. גם אני במהלך השנה האחרונה לחייה, כמעט לא עבדתי, למזלי הבינו אותי בעבודה שלי..ונתנו לי את הזמן.לקח לי המון זמן לחזור ולתפקד כמו שאני יודעת ויכולה..בלי אסוציאציות אין סופיות לצורך שלי בה.בלי לבכות מכל שיר..כמו:אולי עוד קיץ.., ואמא יקרה לי וכו'. היום אני יודעת שלפחות עשיתי כל מה שאני יכולה.קצת עצוב לי שבנשימתה האחרונה לא הייתי לידה, ומצד שני, זה היה יכול להיות מזעזע. אני חושבת עלייך..מפחד. מזל שביקשנו שקודם יתקשרו לדודה שלי ושרק אחותי תעדכן אותי. לעשות את כל הסידורים נתנו לאנשים זרים לעשות...זה פשוט לא יאומן שעשית את זה לבד.

liora 75 ממילקי מקורי

גם אני והאחים שלי היינו צמודים לאימי שנתיים ללא הפסקה והיינו איתה עד הדקה האחרונה והיא נפטרה בבית ולא הוצאנו אותה מהבית עד זמן הלוויה אחים שלי הורידו אותה לרכב של חברת קדישא ודאגו ששום איבר שלא לא יקבל מכה ושהכל יהיה בשיא העדינות אבל זה בסוף נגמר והחלומותץ לא עוזבים אותנו אין כמו אמא בעולם תספרי לי על עצמך ביי

MIF2002

New member
הי מילקי

אמא שלך אכן נשמעת כמו לביאה, ועצוב כל כך שהיא לא יכלה למחלת הסרטן... גם אמא שלי נפטרה מסרטן, לפני 30 שנה, ועצוב לי כל כך לראות איך עדיין כל כך הרבה נשים ואמהות נפטרות מהמחלה הארורה הזו. אין מה לנחם ברגעים אלו, ובכ"ז שולחת לך
וירטואלי חזק חזק. איכשהו החיים ימשיכו, הם לא יהיו אותו הדבר, והחלל העמוק בתוכך יהיה שם לתמיד, אבל הוא הופך לשיגרתי יותר, הוא לא נעלם וגם הכאב לא נעלם אבל הם הופכים לחלק משיגרת חיינו, לחלק מעצמנו.

../images/Emo23.gifמירי אמא של גיא שלום ותודה

תודה על העידוד אך הכאב עדיין טרי עבר רק חודש והאמא הזו היתה אמא שדאגה רק לילדים שלה ודאגה שתמיד נהיה מאוחדים ויחד שלא נפרד אף פעם ונהיה יחד תמיד זו אמא במלוא מובן המילה אם חסר לאחד הילדים משהו היא תוריד מעצמה ותתן שרק לא יחסר לנו זו אמא שנלחמה במחלה הארורה כמו לביאה היא רצתה לחיות בשבילנו היא נפטרה בגיל 54 ועזבה אותנו לבד תודה על העידוד והחום הייתי רוצה שנמשיך לשפוך את הכאב שלנו יחד תודה רבה

MIF2002

New member
הי מילקי

עולות לי דמעות בעיניים כשאני קוראת את מה שאת כותבת... מאז ומתמיד רדפה אותי המחשבה איך מרגישה אם שנוטה למות ויודעת שלא יהיה מי שידאג כמוה לילדים שלה.... גיל 54 זה גיל כל כך צעיר למות, כל כך עצוב וכואב עליה... אני חושבת שבמשך השנים עוד תראי עד כמה היא השפיעה עלייך בדברים הקטנים והגדולים שאת עושה אבל זה ייקח זמן, בינתיים הפצע פתוח ומדמם, והלוואי והיה לי משהו יותר טוב לומר לך, חוץ מאשר זה שהכאב הזה פשוט יהפוך חלק מן החיים שלך. אולי זה מנחם לחשוב שאת כל מה שאמא שלך נתנה לך והעניקה לך במשך השנים, את זה אף אחד לא יכול לקחת ממך, כל רגע ורגע, כל עזרה קטנה כגדולה, כל מה שהיא העניקה לך (ונשמע שהיא העניקה מעצמה כל כך הרבה) כל זה שלך לתמיד. תנצרי את הדברים האלו בליבך.

../images/Emo16.gif תנחומיי.

בשלב כה קרוב לאובדן - איזה מילים אפשר כבר לומר ... קבלי
גדול. ובואי שוב לקבל אותו בכל עת שאת זקוקה.

la la lola

New member
מילקי....

רואים שאת כל הזמן מנסה להראות לנו כמה אמא שלך הייתה הכי הכי בעולם ואני גם בטוחה שהיא הייתה כזאת.. את ממש מזכירה לי את עצמי רק שלי לא היה את מי לשתף בזה.. רציתי להראות לכל העולם שיש לי תאמא הכי מעולה בעולם להראות להם איזה אמא מושלמת יש לי להתלהב שאני ילדה עם מזל שנולדה לאמא כזאת!! ולהראות כמה היא הייתה חזקה שהצליחה למרות הכל.. עד שהחלטתי לעשות את הצעד הזה היא כבר לא הייתה שם... אתה לא שם לב שהאדם שאיתך הוא גיבור עד שהוא כבר איננו..

למעלה