גם אני חייבת לשתף

sovlanit

New member
גם אני חייבת לשתף

לפעמים נדמה לנו שאנו לבד במערכה. המלחמה קשה.בידינו אקדח וליריב טנקים כבדים וקואליציה מקיר לקיר. קשה.כואב.מתיש.מתסכל.ועוד אלף ואחת הגדרות מדכאות למצב הזה. אז,הנה "שביל בריחה " חמוד.בתקווה שהפעם אצליח... יש לרדת עם הסמן הימני ,ללחוץ על המילה ENTER שעל המסך ואחרי כן ללחוץ על HOME. תהנו. לא לבד

sovlanit

New member
כרגיל לא הצליח. אז

אפשר להכנס דרך הכיתוב באנגלית שלצד שמי...עמכם הסליחה.

sovlanit

New member
בקשה קטנה,

עדכון לגבי הקישורים. למה זה לא מצליח לי?רעיונות,דיעות,מידע-יתקבלו בברכה. תודה.

ניני51

New member
סובלנית, אם את רוצה שהקישורים

יצליחו, אז לפני שאת מעתיקה את הכתובת את צריכה למחוק את ה"HTTP: מהשורה. אם את לוא מוחקת את יוצא פעמים HTTP ואז הקישור לא מצליח

sovlanit

New member
תווווווווווווווווווודה. ועכשיו,

איך אפשר לשלוח תמונה מתוך קובץ - במקום את כל הקובץ??? תודה.ושבת שלום...

geni1

New member
הסבר

את עומדת עם העכבר על התמונה . מקישה עם המקש הימני קליק אחד. נפתח לך תפריט -> תבחרי save as picture

geni1

New member
אחרי כן

את שומרת את התמונה. אם את רוצה לצרף את התמונה להודעה , את צריכה ללכת לצירוף קובץ.ללחוץ על הbrowse,לחפש את התמונה ולהקליק פעמיים עם העכבר.

sovlanit

New member
תדה.

ניסיתי-אבל,זה לא מצליח לי. אנסה ב"נ שוב בהקדם... שבת ש ל ו ם.

sovlanit

New member
דיתוש,שבת שלום.

לא מצליח לי נושא העברת הקישורים. גם תמונה בודדת לא מצליחה להעביר. תודה על ההנחיות.אנסה שוב ב"נ בהקדם

geni1

New member
טעות!!!

כשאת נמצאת על התמונה ולוחצת על המקש הימני בעכבר תבחרי : save picture as (התבלבלתי...
). כשאת יוצרת הודעה שאליה את רוצה לצרף את התמונה את הולכת לצירוף קובץ ומחפשת את התמונה ששמרת ב browse.

sovlanit

New member
דדדדייייייתתתתתתתתתוווווווושששששששש

אהלן,בובה, ניסיתי לפעול על פי ההנחיות-אבל יצאה לי הודעה "SORRY'THIS FUNCTION IS DISABLED, אין לי מושג מה עושים. בכל מקרה מצרפת מה שרציתי-בתקווה שיסתדר לי הפעם. יש שם המון מקומות ללחוץ-וכל אחד מרהיב ומכיל תמונות מהממות.עם מוסיקה משובחת. כמו כן יש מקום להדליק נר -אם מישהו רוצה. הנה הקישור ושבת שלום. אגב,זה מתוך הקובץ שצרפתי תחת הכותרת:גם אני חייבת לשתף. תהני ת מ י ד ולא רק מהשבת...
HOME/MY DOCUMENTS target=_blank>המגדלים.

geni1

New member
הבנתי

יכול להיות שאסור להוריד מהאתר הזה תמונות... תנסי לעשות את מה שכתבתי לך על תמונות אחרות ותראי אם זה הולך...

sovlanit

New member
ייתכן,

תודה רבה רבה. צרפתי את כתובת המקום. נסי ותהני. יש שם המון מחוזות מרהיבים-עם כל לחיצה שיש...

ניני51

New member
סובלנית, את פותחת את הקובץ, ושולחת

רק תמונה אחת ממנו. אם התמונה נמצאת במצגת, אני לא יודעת איך שולחים ממנה רק תמונה אחת ללא שליחת כל המצגת. אולי צריך לזה תוכנה מיוחדת.

אבל זה כן

מצליח ובגדול. זה פשוט יפיפה.. את יכולה לשלוח לי את זה למייל בבקשה? אודה מאוד. תודה סובלניתי. ירדן

sovlanit

New member
מתוקה,

אשמח לשלוח לך למייל -אם תתני לי הנחיות כיצד. שמחה שנהנית.ושזה ישאר לצמיתות[ההנאה-אלא מה?]

למעלה