גם אני חולם חדש~

JesPerR

New member
גם אני חולם חדש~

היי, אני התחלתי להתנסות בימים האחרונים בחלומות צלולים, ואני פועל על פי ההוראות באתר, היום, ביצאתי את MILD, התעוררתי אחרי 6 שעות שינה, נשארתי ער שעה, ואז ניסיתי לחזור לישון, בהיותי במיטה חזרתי על המשפט "בפעם הבאה שאחלום אדע שאני חולם" דמיינתי את עצמי בחלום אותו חלמתי כשישנתי(כן זכרתי אותו, בזכות יומן החלומות" אבל נורא התקשתי להירדם, באיזשהו שלב (כשעיניי עצומות) שמעתי קולות, וצליל כזה באוזן, ולא מבחוץ, ממש צלצול כזה, ואנשים צוחקים, והתרגשתי מדיי וכל זה פסק, אבל הרעיון הכללי הוא, שאני מתקשה להירדם לאחר השעה בה הייתי ער, אשמח לעזרה, תודה מראש.^_^

makron2

New member
ברוך הבא לפורום...

"אני מתקשה להירדם לאחר השעה בה הייתי ער" - אפשר לצמצם את זה לכמה שנוח לך. "שמעתי קולות, וצליל כזה באוזן, ולא מבחוץ, ממש צלצול כזה, ואנשים צוחקים, והתרגשתי מדיי וכל זה פסק" - אלו סימנים לכניסה לחלום מתוך עירנות - ויילד,שיטה שונה עם תוצאות דומות=חלום צלול,פעם הבאה תנסה לזרום עם זה. רשמתי לך פרוט יותר טוב על המיילד כי באתר הוא קצת שגוי. סימן חלום = דבר מסויים שיכול להתרחש רק בחלומות. שיטת *המיילד לחצלולים:**בזמן שמתעוררים מחלום רגיל צריך למצוא בו *סימן חלום(לשלבים הבאים) 1.צריך לחזור על המשפט "בפעם הבאה שאני חולם אני רוצה לזכור שאני חולם" אפשר להוסיף "ואני יעשה בדיקת מציאות" יש לומר את המשפט תוך כוונה והתמקדות במשמעות. 2.לאחר מכן צריך לדמיין את עצמנו מבצעים את המטרה שקבענו לעצמנו במשפט,ז"א לדמיין שאנחנו חוזרים לחלום ומבחינים בו שהסימן מסמן לנו שמדובר בחלום ולהפנים את זה ע"י זה שבזמן שרואים את הסימן אומרים לעצמנו "זה חלום,אני חולם". 3.לאחר שלב זה יש לבצע בדמיון מה שרוצים כמו לבצע בדיקת מציאות 4.לחזור על שלבים 1,2,3 כמה פעמים שרוצים ואז להרדם. תכתוב בפורום את החלום שקרה לאחר הביצוע של השיטה,זה יעזור לנו לעזור לך.

silverhawk

New member
אהלן

ברוך הבא לפורום.
מעבר למה שנאמר, רק אוסיף ש-6 שעות שינה זה בד"כ יותר מידי (וכמו שקרה לך, סביר להניח שלא תצליח להרדם). מומלץ לצמצם את זה לכ-4.5 שעות ולבדוק בדרך של ניסוי וטעיה מה הזמן האופטימלי עבורך.

למעלה