גם אני חדש...

davlav

New member
גם אני חדש...

היי כולם צהרי כרוב נפלאים לכולם רציתי לשאול אם אני יכול לכוון בקיובייס ככה שיקליט לי רק את channel 1 או 2 [או 3 ואפילו 4 וכו'...] בלי לנתק את המיקרופון [בשביל הגיטרה ז"א...] ובלי לשים אזניות...? מקווה שהשאלה ברורה. היא מן הסתם לא.. :) דייב

ברוך הבא ,ועכשיו לתשובות

כן אתה יכול , אבל אם אתה עובד עם מיקרופון אז עדיף שתשים עליך אוזניות ככה לא ישמעו ציפצופים ופידבקים מיותרים , וזה גם יותר מקצועי. פשוט שים לב שהכפתור שיש עליו עיגול שחור צבוע באדום ןששאר הערוצים בצבע אפור בהתאם לבחירתך.

kundara

New member
אם לא תשים אוזניות

המיקרופון יקלוט את מה שאתה משמיע ברמקולים, מן הסתם. כל השאר לא הבנתי, איזה צ'אנלס? איך הגיטרה מחוברת?

davlav

New member
הגיטרה מחוברת

למיקסר ב-channel 3 ואני רוצה נגיד לשיר ב-channel 1 איך אני מקליט בלי אזניות את הגיטרה ובלי שהמיקרופון יקלוט אותה? למה אני לא מצליח להסביר את עצמי?...
בכל מקרה כבר ענו לי על זה, ויש לי עוד קצת שאלות בשירשור חדש וזה ממש חשוב ואפילו קצת דחוף... טודע :)

HeavenlyB

New member
אם המיקרופון פתוח

הוא קולט כל מה שבחדר. לא קיים מצב שתנגן בגיטרה ותשיר והגיטרה לא תדלוף למיקרופון. מיקרופון הוא כמו אוזן, אתה לא יכול לבחור מה לשמוע ומה לא כששני כלים מנגנים לידך. אם אתה לא רוצה שהגיטרה תדלוף לערוץ שירה, תקליט אותם בנפרד. קוגם גיטרה ואז שירה.

davlav

New member
קיוויתי שאפשר לכבות את הגיטרה

דרך המחשב או משו...

למעלה