גם אני חדש...

• פותח הנושא Orbi
  • פורסם בתאריך

Orbi

New member
גם אני חדש...

אהלן אחרי קצת זמן שהייתי פאסיבי החלטתי לכתוב. אני משוחרר כבר חצי שנה, הספקתי להיות בדרום אמריקה 4 חודשים ואני בדרך לסיבוב שני( חזרתי מסיבות אישיות). אני לומד בפתוחה. בצבא הייתי בנח"ל. אילו הפרטים העיקריים... רציתי להגיד לכל אילה שמחפשים עבודה, ולא מוצאים, שיש להם כניראה דרישות גבוהות מידי, חברה שלי הייתה צריכה עבודה ספציפית, רק ליום אחד בשבוע, הלכה לחברת כוח אדם ומיד קיבלה. יכול להיות שאתם לא מוכנים להתפשר על רמת שכר או משהו כזה, אני לא יודע, אבל למצוא עבודה בשכר מינימום במרכז הארץ, זה הדבר הכי קל שיש לדעתי. לזאת שדיברה על עבודות בשירות לקוחות, העיתונים מוצצצצפים במודעות כאלו, הדבר היחידי שגורם לי לחשוב שאת לא מצאת עדיין זה שאת לא מוכנה להתחייב למספר חודשים כמו שהם רוצים, במקרה הזה- אין מה לעשות.

gig19

New member
ברוך הבא

זה נכון שיש הרבה עבודות במודעות דרושים אבל כולם צריכים נסיון מאיפה לחיילת משוחררת יש נסיון??? ומאיפה היא תקבל את הנסיון אם לא נותנים לה את האפשרות לקבל אותו דרך אגב איפה היית בנחל? גם אני שם....

Orbi

New member
תודה

ממש לא צריך ניסיון, לכל מוקדי שירות הלקוחות יש קורס שהם מעבירים של כמה שבועות, לא צריך שום ניסיון. גם מלצרות לא צריך תמיד ניסיון. ובכלל בחברות כוח אדם מציעים ים של תפקידים, בחלקם מקבלים קביעות אחרי כמה זמן ומפסיקים לעבוד דרך כוח אדם אלא ישירות. אני הייתי בפלס"ר.

גברת ע

New member
לא לגמרי צודק

פעם נכון, היו לוקחים למוקדי שרות חיילים משוחררים אחרי צבא, היום השיטה קצת השתנתה מעדיפים לקחתת סטודנטים ואפילו כאלו שכבר סיימו ללמוד מאשר חיילים משוחררים או סתם אנשים כי אומרים שהשרות לקוחות והמוקדים למינהם הם הראשונים שיוצרים את הקשר והאינטרקציה הראשונית עם הלקוח אליהם הלקוח גם פונה אח"כ במקרה של בעיה ולכן מחפשים אנשים יותר "רציניים".

gig19

New member
היי

וולאה היית בפלסר? אני ביחסר..... איך קוראים לך?

גברת ע

New member
צודק

אני שבועיים אחרי שהשתחררתי התחלתי לעבוד אומנם העבודה לא תמיד משהו והשכר לא מי יודע מה אבל זה עדיף על כלום עד שנמצא משהו אחר חוצמזה אני גם לא הייתי מסוגלת לשבת בבית יותר מכמה ימים שגם אותם ביליתי מחוץ לבית

sandradee

New member
ORBI צודק

תמיד יש עבודה השאלה אם מוכנים להתפשר לי הציעו מלא עבודות שלא קיבלתי כמו שהספר שלי הציע לי לחפוף אצלו או שהתקשרו חברות כ"א שאני אסע לראיונות למרכז- לא נראה לי שאני אשלם 100 שקל כל פעם על עבודה שאולי תהיה לי סתם טרטור או כל מיני חברות שרוצות התחייבות ולא שוות את זה.... בכל מקרה אני תכננתי לטוס בפברואר לדרום אמריקה וכרגע נראה לי שאני אקדים את הטיסה ובקשר לזה שהיית בפלס"ר אני שיררתי במו"ס :)

לא תמיד זה נכון שכולם מוצאים עבודה

אני אישית הלכתי לכל חברות כח האדם בעיר מגוריי אחרי השחרור מצה"ל בכולן השארתי קורות חיים ואמרתי שאני מוכנה לעבוד בכולן אמרו לי את אותה תשובה כרגע לא צריך תודה רבה.

marysia

New member
זה לוקח בדרך כלל כמה חודשים

טובים עד שחוזרים אליך.....

למעלה