גם אני חדש דנדש...

edlessme

New member
גם אני חדש דנדש...

רק עכשיו הורדתי עטיפה.. לפני יומיים אני וחבר נסענו לת"א לקנות דיסקים.. וניזכרתי שראיתי פעם את השוטים בהוד השרון והיה בסט... אז אני קניתי את הדיסק שלהם ועוד דיסק של אמרסון לייק ופאלמר... ואני חייב להגיד שכבר יומיים שאני מת לשים את הדיסק השני אבל אני פשוט לא מסוגל להוציא את הדיסק של השוטים מהסטריאו... הם פשוט גדולייייייייייםםםם...ו... זהו. אגב... בן 17 מי"ב מיישוב באזור המרכז...

N E Z E K

New member
ברוך הבא מותק!!!! ../images/Emo13.gif

התמכרות נעימה
אכן שוטי הנבואה פשוט מעולייםםםםםם!!!!!!
אל תצפה להוציא את הדיסק מהמערכת בזמן הקרוב... חחח... בכל מקרה... ברוך הבא!!

d m x x x

New member
ברוך הבא...

גם אני חדש פה... אבל אתה עוד יותר... לא מומלץ להוציא את הדיסק מהמערכת באמת!! תשמע תרגיש תתמכר חחחח

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifברוך הבא!!!!

עוד מעט יוצא לשוטים עוד דיסק...תקנה עוד מערכת

אהלן וסהלן! =)

אז כן כן....גם אני הייתי בהופעה שלהם בהוד השרון (שאגב הייתה ממש טובה) זה היה באוגוסט לא?! משו מטורףףףף! וכן, גם אני עוד מעט בת 17...=) אז דבר ראשון-התמכרות נעימה.. דבר שני- ברוך הבא לפורומינו... דבר שלישי- נעים להכיר... דבר רביעי- איך פאקינג קוראים לך.? לא ציינת זאת! למרות שכאן לא בדיוק משתמשים בשמות אבל "וואטאבר"...o_O אני הדר...מואשמת...שיהיה בפאנן

edlessme

New member
אם ישראל רוצה מלחמה...

ההופעה הייתה ביולי... ב17 ליולי ליתר דיוק... איך אני יודע? זאת הייתה היומולדת שלי... ואני לא אוהב שחוגגים לי ימי הולדת.. אז... חטפתי ידידה שלי ממושב פה בסביבה... ו... היא חטפה אותי לשם... דבר ראשון-תודות דבר שני-רב תודות דבר שלישי- אדמור תודות.. וגם.. אותך(ם) דבר רביעי- קוראים לי פאקינג עדן(שם שני שי... והכינוי הוא לודוויג...)

זיייןןן!!!!!!! אחי זה מטורף!!!

תקשיב תקשיב תקשיב! הרי מן הסתם זה היה בחופש הגדול...טוב באותו יום כמובן לא עשיתי כלום סתם חברות פה ושם... ב-6 חברה שלי מצלצלת אליי "הדר...עוד חצי שעה תהיי בתחנה (שהיא ליד הבית של שתינו) אנחנו הולכות אני את וליאת (עוד חברה) להופעה של השוטים בהוד השרון"... עכשיו אחי...לך תדע איפה זה הוד השרון! o_O אני בקושי מכירה את ראשון והסביבה אז את הוד השרון?!?!? איך עכשיו אני אגיע לשם..???? טוב לקחתי כסף עפתי תוך חצי שעה לתחנה איך שבאנו שתינו אנחנו קולטות את האוטבוס דופקות ריצה...=) (שלושתינו)... בלה בלה בלה מגיעות לעזריאלי...מה עזריאלי עכשיו.!?! קיצר רצות השעה כבר 8 ו-2 דקות והרכבת לכ"ס ב-8 ו-5 דקות...=/ מאחרות את הרכבת...באסה! צריך לחכות חצי שעה...מעבירות תזמן..בינתיים מוצאות בקניון שם מפתח של מישו..."מזעיקות" את המאבטח...סבבה...עולות על הרכבת ב-8 וחצי הולכות עדדד סופה מתחילות לעשות שם גלגלונים ושטויות...מגיעות לכ"ס... מוצאות איזה מישו שייתן לנו טרמפ..=/ אנחנו 6 פאקינג ברכב!! רצינו למות..=( טוב הוא שם אותנו בתחנה המרכזית שם...משם לקחנו אוטובוס להוד השרון כשירדנו מהאוטובוס שמענו את מוניקה ...הלכנו בעקבות המוזיקה והופ רקדנו כמה שירים של מוניקה ומי אחריהם אם לא.... השוטים! יייאאא...!! =) הכי הופעה בקומבינה....הספונטניות זורמממתתתת!!! ככה זה שיש חופש גדול! =) any way אמרתי לך את כל מעלילותיי כי באותו יום גם לחברה שלי היה יומולדת אז הלכנו לדבר עם עמית מהשוטים (כפרעע עליו) =) התחיל לברך אותה בברכת יום הולדת שמח וכו וכו... =) הכי כיף לחגוג את היומולדת עם השוטים... אחרי זה התקמבנו שוב ונסענו לת"א כשההופעה נגמרה...אכלנו באבולעפיה על הים ועפנו הביתה לראות "להציל את גרייס" ...סרט חובה אנשים! טוב עד לפעם הבאה...היו שלום!

למעלה