גם אני חדשה

אירלנד1

New member
גם אני חדשה

בת 23 מהצפון עובדת בסוכנות ביטוח ויש לי דילמה ענקית אני לא מסתדרת עם האחראית עליי- היא עובדת ישירות איתי ולא מפסיקה לבקר, לתקן , לשכנע אותי שאני טועה כשאני לא, להתלונן על הבוס ועל הצרות שלה, עכשיו אני שוקלת לעזוב כי נמאס לי עזבתי עבודה קודמת מתחום אחר כדי לעבוד בעבודה הנוכחית שהיא נחשבת לעבודה מאוד רצינית ונוחה אז מה כדאי? להשאר למרות הכל או לעזוב?

tenen

New member
אני רואה את זה כך:

לכל אחד יש את המשוואות הפרטיות כמה כסף הוא רוצה/"צריך" להרוויח כמה שעות הוא מוכן להשקיע בעבודה היכן הוא ממוקם על ציר המרוצה/לא מרוצה שלו מה האלטרנטיבות שעומדות לפניו במקרה וימשיך/יעזוב. אני עד היום לא במצב שיש לי ילדים או משכנתא, לא מוכן לעבוד היכן שלא נעים לעבוד, מוכן להתפשר בשכר ולעשות יותר שעות אבל על אווירה בעבודה לא מוכן לוותר. תעשי את החשבון שלך היכן את על המשוואות האלו ותראי מה את מעדיפה לעשות שהרי אין תשובה מוחלטת לכאן או לכאן וזו החלטה פרסונלית לחלוטין.

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מתארת מצב מאוד נפוץ ומוכר. השאלה היא, מה התנאים האחרים בעבודה ועד כמה האחראית שלך מהווה גורם מפריע לעומת התנאים האחרים. כתבת שנמאס לך, נמאס לך מההתנהגות שלה או מדברים אחרים? כמה זמן את עובדת שם? אני בעד שתעשי טבלה של יתרונות וחסרונות בעבודה, ותחשבי מה מטה את הכף. בהצלחה

אירלנד1

New member
תודה על העצות..

זה נכון - גם לי חשוב שתהיה אווירה טובה בעבודה ואני בעבודה הזאת כבר חודש וחצי ולמרות שהתנאים טובים, העבודה קלה והבוס בסדר האחראית נותנת יחס גרוע ומזלזל ולי זה מאוד מפריע ואני רואה שאין עם מי לדבר ודברים לא ישתנו אז עדיף לחפש עבודה אחרת.

למעלה