גם אני חדשה כאן

av_i_va

New member
גם אני חדשה כאן

זה נפל עלי כמו רעם ביום בהיר. בעלי ירד במשקל ללא סיבה ושלחתי אותו לבדיקות. כמו כל "עקשן" זה לקח לא מעט זמן והתוצאה לא איחרה לבוא סכרת. 337. פתאום - באמצע החיים - ללא התראה..... כפי הנראה יהיה עלי לקרוא לא מעט מהכתוב כאן בפורום, להבין, ללמוד ולדעת לא רק להתמודד אלא גם לתמוך בו. מישהו יכול להפנות אותי למאמר מסויים? יש לכם עצה טובה עבורי?

ברוכה הבאה!

היי, קוראים לי חן ואני בת 15... אני די יכולה להבין את התיאור שלך "זה נפל עלי כמו רעם ביום בהיר"... יש לי סוכרת עוד מעט 10 שנים...בגיל 6 כבר התחלתי להבין את החיים האמיתיים... יש בפורם עצמו הרבה מאמרים, כתבות....אני בטוחה שהם יעזרו לך.... יש לי רק עצה אחת-תגידי לבעלך שדבר ראשון שיקבל את עצמו בתור מישהו עם סוכרת, שיטפל בעצמו כראוי והכי חשוב שהוא יידע שסוכרת היא לא מחלה קשה למי שחושב שסוכרת היא לא מחלה קשה. מאוד חשוב לקבל את הסוכרת ולא לנסות להתעלם ממנה כי אח"כ ההשלכות יהיו מאוד חמורות וקשות. את תוכלי גם לנסות להביא אותו לפה...יש פה ממש אחלה אנשים שתמיד מוכנים לעזור או לתת עצה כשצריך. ואם תיהיה לך או לו שאלה תמיד תוכלו לשאול פה... בהצלחה...

הממ , ברוכה הבאה :)

התרופאה הכי טובה לסוכרת זה ש15 מליגרם אקסטזי בבוקר ועוד 8 מליגרם לפני השינה לכל קילוגרם בגוף. נ.ב. הודעה זאת (החלק של האקסטזי,ורק הוא)נכתבה כבדיחה בלבד ואין להשליך השלכות או מסקנות ממנה.

de loca

New member
אתה "מתבדח"הרבה

מאוד בנושא האקסטזי.המם..מעניין מה זה אומר..סתם,לבריאות.

האמת זה אומר רק דבר אחד,

שאני אוהב לצחוק. אגב , פעמים זה לא בדיוק הרבה :) פעם הבאה נחשוב על משהו יותר פלילי, חחח.

מאמר סוכרת

לאביבה שלום, ראשית, צר לי על כך שלבעלך יש סוכרת, אך היי אופטימית. עם תשומת לב והקפדה אפשר לחיות טוב. אשמח לשלוח לך מאמר בדואר, אם תצרי איתי קשר בטלפון לקליניקה בין 17-11. מס´ הטלפון הוא 5283068-03. חשוב מאד לשמור על איזון הסוכרת ולשמור על הרגליים. במאמר יש מידע מפורט איך לשמור על הרגליים. בברכה, קובי וינברג

יעל648

New member
../images/Emo24.gifאהלן

היי...קראתי את ההודעה שלך... אני מצטערת לשמוע על בעלך... גם אני חדשה כאן... מקווה שיוכלו להיות לך לעזר כאן... המון בריאות והצלחה!

למעלה